Da je Mandžo Francuz prošao bi bez kazneElegant je napisao/la:Koscielny dobio samo jednu utakmicu suspenzije radi direktnog crvenog, a to sto je u pitanju udaranje Fifu ne interesuje, vazno je da je Francusak ne trpi stetu! Koja je ovo smijurija, da je neki drugi igrac u pitanju ne bi dobro prosao. Kad Mandzukic dobije 2-3 ne bi me cudilo, a onaj njegov start uopste nije namjeran.
SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP 2014 - Generalno
audere est facere!
Joe!
Joe!
Mirzoni89 je napisao/la:Uvijek sam gotivio igru Holandije na svjetskim i evropskim prvenstvima, tako da cu, naravno poslije BiH, pomno pratiti i rezultate Holandije...iskreno Belgija mi je isfurana repka, vidjecemo rezultate protiv jacih ekipa, Engleska ko Engleska, vazda su tu, i vazda moraju da igraju ta prvenstva, a nema ih nigdje, bolje ubaciti neku repku koja bi se trudila na ovakvim takmicenjima. Svabo je ko svabo, gurace po svom, doci ce do kraja, vidjecemo da li napokon mogu da odapnu. Spanije mi je vise dosta, nece oni nista napraviti. Gotivne su repke Kolumbije i Urugvaja, sa jos nekim evropskim ekipama, ostali su svi u par deka...
Zanimljiv komentar. Ja navijam za španiju, ali njihova igra je izlapila, sad su dosadni postali. Brazil mi je pregotivna ekipa, imaju sve.
Timeout će bit uveden u Brazilu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
i zvanično:

Nista posebno svako novo prvenstvo sve gore izgledaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
neznam , meni je ova još OK kakve su bile na zadnjih par prvenstava. naravno klasična bubamara je zakonElegant je napisao/la:Nista posebno svako novo prvenstvo sve gore izgledaju.

Jabulani najbolja.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Korinov je napisao/la:Jabulani najbolja.

- Cautinho
- Kontakt:
Jabulani nije lopta,već balon koji liči na jaje.
Takva je i kad se udari.
Takva je i kad se udari.
Keep walking.
Upravo tako, najveci promasaj. Kad se sjetim kako su se igraci bunili pred SP u vezi navedene lopte. Ta lopta nakon SP nije nigdje ni zazivila niti ce gdje. Toliko o kvaliteti iste.Cautinho je napisao/la:Jabulani nije lopta,već balon koji liči na jaje.
Takva je i kad se udari.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jabulani je ubjedljivo najljepsa. O kvaliteti ne bih mogao govoriti. Teamgeist, valjda se tako zovu, su takodjer prelijepe, pogotovo ona zlatna iz finala.
Ove iz Njemačke s WC-a su ubjedljivo najbolje 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Meni je iz Japana i Koreje najbolja.Tu sam najvise napucavao

Dobra odluka ako se mene pita.Samo da ne bude ono da se striktno u 30.min. prekida kada je neka akcija u tijeku i tako...Dex je napisao/la:Timeout će bit uveden u Brazilu
kakav crni timeout, neka onda uvedu i izmjene kao u ostalim sportovima 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Te lopte su od Japana i Koreje 2002 otisle u nekom "plasticna igracka" smjeru.
Klasicna bubamara i tango dizajn su najljepse.
Klasicna bubamara i tango dizajn su najljepse.
FIFA je odlučila da će se utakmice prekidati u 30. i 60. minuti, dakle po jedan put tokom svakog poluvremena ako temperatura na terenu bude viša od 32 stepena.
ako tako ostane zauvijek onda je glupo. ali recimo u u kataru na sp 2022 ovo bi bila dobra oduka. sad kolike su vrucine u brazilu zimi ne znam, ali nije ovo potrebano.LenBias je napisao/la:kakva glupost
RIP CITY!
Ljudi poste i rade na 40 stepeni na baušteli a gospoda hoće timeout. Neka im dadnu još pinkaste mašnice i neka zamjene kopačke sa štiklama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.