NK TOŠK Tešanj

Moderator/ica: GracanicaAA

AsimBrkan
Kontakt:

Re: NK TOŠK Tešanj

Post Postao/la AsimBrkan » 24 jun 2017, 06:08

Zna li ko sta je sa Pezerom iz Celika,,u pricama po carsiji sam cuo da bi momak vrlo rado igrao za Tosk, samo da mu posao nadju u Tesnju. A realno mali bi nam dobro dosao,,a po pricama je momak kulturn i lijepo vaspitan,,mislim da ne bi bio problem da ga bilo ko zaposli u Tesnju,,,ako ima istine u tome.

Sve u svemu, uz trenutni igracki kadar,,da srcanoscu i jedinstvom nadomjestimo kvalitetu i ovu sezonu izborimo opstanak,,aa aBd i da se ustabilimo u ovoj ligi.

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 24 jun 2017, 10:14

AsimBrkan je napisao/la:Zna li ko sta je sa Pezerom iz Celika,,u pricama po carsiji sam cuo da bi momak vrlo rado igrao za Tosk, samo da mu posao nadju u Tesnju. A realno mali bi nam dobro dosao,,a po pricama je momak kulturn i lijepo vaspitan,,mislim da ne bi bio problem da ga bilo ko zaposli u Tesnju,,,ako ima istine u tome.

Sve u svemu, uz trenutni igracki kadar,,da srcanoscu i jedinstvom nadomjestimo kvalitetu i ovu sezonu izborimo opstanak,,aa aBd i da se ustabilimo u ovoj ligi.
Teško da ima u tome istine, ali kad bi doveli Pezera bio bi to pun pogodak. Momak je zadnje dvije sezone odigrao sasvim korektno u Čeliku, bio je standardan kod svih trenera, a zadnju polusezonu pod palicom Pavića je bio jedan od najboljih. Odličan u defanzivi, a zna ponekad povući loptu prema naprijed. Pored toga je i dosta borben, crveni i žuti kartoni sigurno neće dolaziti u pitanje :mrgreen: , ali takav nam i treba u ovoj ligi.

Moja najveća želja je sigurno Bojan Regoja, kako bi nam on sjeo, ko budali šamar. Veliko iskustvo, preko 250 utakmica u Premijer ligi, pravi kapiten i vođa, a sigurno bi došao u Tošk za milju ili milju i po. Prošlu polusezonu je bio jedan od najboljih u Čeliku. Njegovim dolaskom bi odbrana sigurno bila dosta kvalitetnija, dati mu kapitensku da ovu našu djecu povede u pobjede. :bih: :bih:
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.

AsimBrkan
Kontakt:

Post Postao/la AsimBrkan » 24 jun 2017, 13:35

MVN1994 je napisao/la:
AsimBrkan je napisao/la:Zna li ko sta je sa Pezerom iz Celika,,u pricama po carsiji sam cuo da bi momak vrlo rado igrao za Tosk, samo da mu posao nadju u Tesnju. A realno mali bi nam dobro dosao,,a po pricama je momak kulturn i lijepo vaspitan,,mislim da ne bi bio problem da ga bilo ko zaposli u Tesnju,,,ako ima istine u tome.

Teško da ima u tome istine, ali kad bi doveli Pezera bio bi to pun pogodak. Momak je zadnje dvije sezone odigrao sasvim korektno u Čeliku, bio je standardan kod svih trenera, a zadnju polusezonu pod palicom Pavića je bio jedan od najboljih. Odličan u defanzivi, a zna ponekad povući loptu prema naprijed. Pored toga je i dosta borben, crveni i žuti kartoni sigurno neće dolaziti u pitanje :mrgreen: , ali takav nam i treba u ovoj ligi.

Moja najveća želja je sigurno Bojan Regoja, kako bi nam on sjeo, ko budali šamar. Veliko iskustvo, preko 250 utakmica u Premijer ligi, pravi kapiten i vođa, a sigurno bi došao u Tošk za milju ili milju i po. Prošlu polusezonu je bio jedan od najboljih u Čeliku. Njegovim dolaskom bi odbrana sigurno bila dosta kvalitetnija, dati mu kapitensku da ovu našu djecu povede u pobjede. :bih: :bih:
Cuo sam da su pricali sa Regojem. Medjutim, navodno im je rekao da mu Olimpik daje 10hiljada na ruke u 2 milje platu. Tako da izgleda jos teze da i on dodje.
Koliko sam cuo uprava nema namjeru da skupo placa igrace, kao plafon im je bilo da daju Dini dizdarwvicu 700km i da su imali usmeni dogovor, al ih ovaj ispalio i za Bosnu zapuco.

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 24 jun 2017, 14:09

AsimBrkan je napisao/la:
MVN1994 je napisao/la:

Cuo sam da su pricali sa Regojem. Medjutim, navodno im je rekao da mu Olimpik daje 10hiljada na ruke u 2 milje platu. Tako da izgleda jos teze da i on dodje.
Koliko sam cuo uprava nema namjeru da skupo placa igrace, kao plafon im je bilo da daju Dini dizdarwvicu 700km i da su imali usmeni dogovor, al ih ovaj ispalio i za Bosnu zapuco.
Ljudi se ne šale kad kažu da je ovo najskuplja liga, :? Malden Veselinovic u Slobodi imao 2 milje platu + premije, a od toga 40% plate davao svom menadžeru. Asim Zec 2.500, Efendic isto oko 2000.
Uprava će morati dovesti par kapitalaca u ekipu, jer ovi momci imaju želju i motiv, to je neupitno, ali nemaju iskustva u ovoj ligi, a bojim se da se neće moći nositi ni sa pritiskom.
Zadnja izmjena: MVN1994, dana/u 24 jun 2017, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 24 jun 2017, 14:26

Pored toga, tek je početak transfer roka, Regoje sigurno blefira, jer da mu se nudi takav novac prihvatio bi on to odmah. Poslat mu ponudu za nekih mjesec dana, 1500 + premije + kapitenska traka, prihvatiti će bez razmišljanja. Jer nije on u cvijetu mladosti, pa da se za njega klubovi otimaju.

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 27 jun 2017, 17:08

Kako nam javlja naš Senad Durkalić, planirana sutrašnja prozivka igrača koju je zakazao Šef stručnog štaba NK “TOŠK” Tešanj, Igor Remetić, prolongirana je za petak, 30.06.2017. godine, sa početkom u 18:00 sati, u prostorijama kluba na stadionu “Luke” u Tešnju.

Osim prozivke i prvog treninga, očekujemo i konferenciju za javnost, sa predstavljanjem planova za naredni period. Već smo upoznati sa dolaskom novih igračkih pojačanja: Benjamin Lukomirak (HFK “Trebić” – Češka Republika) i Aleksandar Kršić (NK “Usora”), te Haris Kurdić i Hajrudin Čamdžić iz FK “Borac” Jelah, a svakako očekujemo i nove informacije.

Izvor: Tesanj. Net

AsimBrkan
Kontakt:

Re:

Post Postao/la AsimBrkan » 27 jun 2017, 17:10

MVN1994 je napisao/la:Kako nam javlja naš Senad Durkalić, planirana sutrašnja prozivka igrača koju je zakazao Šef stručnog štaba NK “TOŠK” Tešanj, Igor Remetić, prolongirana je za petak, 30.06.2017. godine, sa početkom u 18:00 sati, u prostorijama kluba na stadionu “Luke” u Tešnju.

Osim prozivke i prvog treninga, očekujemo i konferenciju za javnost, sa predstavljanjem planova za naredni period. Već smo upoznati sa dolaskom novih igračkih pojačanja: Benjamin Lukomirak (HFK “Trebić” – Češka Republika) i Aleksandar Kršić (NK “Usora”), te Haris Kurdić i Hajrudin Čamdžić iz FK “Borac” Jelah, a svakako očekujemo i nove informacije.

Izvor: Tesanj. Net
malo mi se to sve oteze,,kao glavni adut Remetica za narednu sezonu ce biti dobra fizicka sprema igraca..kako sam ja cuo,, a gledajuci sad, ostalo je malo vise od mjesec dana do pocetka prvenstva. Sad koliko za mjesec dana oni se mogu fizicki spremiti i ojacati za sezonu.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 27 jun 2017, 19:46

Među zadnjim imamo prozivku. Zna li neko razlog?
TŽV!

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 27 jun 2017, 20:17

atomac123 je napisao/la:Među zadnjim imamo prozivku. Zna li neko razlog?
Čuj zašto, čekaj da se momci odtrijezne, neće mamurni doći na prozivku.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 27 jun 2017, 22:12

MVN1994 je napisao/la:
atomac123 je napisao/la:Među zadnjim imamo prozivku. Zna li neko razlog?
Čuj zašto, čekaj da se momci odtrijezne, neće mamurni doći na prozivku.
E daleko ćemo dogurat :lol:
TŽV!

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 27 jun 2017, 22:46

Eno Pezer potpisao za Zrinjski.
TŽV!

AsimBrkan
Kontakt:

Post Postao/la AsimBrkan » 28 jun 2017, 00:58

Nisam pesimista da odmah pucam paljkbu po igracima treneru il bilo kome. Da je uspijeh bio uci ove sezone u prvu federalnu i nije, pored konkurencije kakva je bila u drugoj ligi centar. Realno da se rekreativci sastanu i da igraju u toj ligi..mozes ko sale biti u vrhu.
Tako da ne razumijem neke ljude u i oko kluba a i igrace sto jos zive haman u slavi titule druge lige centar.
Prije svega osim fizicke spreme koja ce nam biti presudna ukoliko mislimo opstati...treba i psihicki te igrace pripremiti, dati im do znanja sta ih ceka naredne sezone, odnosno da se vec spuste na zemlju,,da ih s pocetka sezone vec ne bi hladni sokovi cekali.
I dalje dam optimist da mozemo izboriti opstanak, ali samo uz veliku srcanost i bezobrazluk na domacem terenu...aa ne kao posljednja utakmica protiv Novog grada, gdje te gosti mesare na tvom terenu.

JohnDoe
Kontakt:

Post Postao/la JohnDoe » 28 jun 2017, 07:28

Opustite se ljudi, prozivka je odgođena zbog radova u svlacionici.
Kao da svi čekate bilo šta da se desi, pa da počnete prozivati.. što se tiče igrača, koliko se može čuti, većina njih se individualno sprema unazad dvije-tri sedmice, tako da će sigurno spremni dočekati ovu sezonu. Za 2 dana gore ili dole, niko neće biti ni bolji ni gori. Tako da samo lagano i opusteno ;)
FGR !

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 28 jun 2017, 11:17

AsimBrkan je napisao/la:Da je uspijeh bio uci ove sezone u prvu federalnu i nije, pored konkurencije kakva je bila u drugoj ligi centar. Realno da se rekreativci sastanu i da igraju u toj ligi..mozes ko sale biti u vrhu.
To je to, veoma važna konstatacija. Druga liga centar je amaterska po svim parametrima. Tošk je bio institucija u toj ligi, i davno ju je prešišao sa profesionalnošću, međutim neke druge stvari su uticale na to da 12 godina čekamo da igramo u višem rangu BH nogometa. Kad se sjetim koji su sve treneri prolazili kroz Tesanj (Ibraković, Nikić) i koliko su koštali tačno mi muka bude. Tošk je u drugoj ligi svoje igrače plaćao redovno i imali su sasvim pristojna primanja, dok u drugim klubovima ljudi igrali za dnevnicu jbt.
JohnDoe je napisao/la:što se tiče igrača, koliko se može čuti, većina njih se individualno sprema unazad dvije-tri sedmice.
To mi je drago čuti, naravno ako ima istine u tome, fizički snaga je odsudna u ovoj ligi. Nadam se da rade po nekom planu i programu koji je Remetić proslijedio igračima.
AsimBrkan je napisao/la:I dalje dam optimist da mozemo izboriti opstanak, ali samo uz veliku srcanost i bezobrazluk na domacem terenu...aa ne kao posljednja utakmica protiv Novog grada, gdje te gosti mesare na tvom terenu.
E pa za to ti treba par igrača sa iskustvom u ovoj ligi. Naši se realno boje ući u duel sa igračem. Zbog toga ja i trubim da nam treba nekoliko kapitalaca u ekipi, koji bi svojim iskustvom ali i zalaganjem fizički i psihički unaprijedili našu igru.

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 28 jun 2017, 21:16

Nogometni klub TOŠK obavještava medije, igrače i simpatizere kluba, da će press konferencija u povodu početka priprema za sezonu 2017/18 biti održana u petak u 16:00h u prostorijama NK TOŠK. Tom prilikom u 18:00h prozivku će izvršiti šef stručnog štaba Igor Remetić, kada će biti održan i prvi trening.
Iako je postojala volja da se nakon inicijalno određenog termina prozivke 01. jula počne i ranije sa pripremama, nemogućnost završetka finalnih radova uređenja klupskih prostorija primorala je Upravu kluba da termin pomjeri i konačno zakaže za petak, 30. juni.
Predstavnicima medija biti će prezentiran plan za narednu sezonu, te predstavljanje novih igrača. Medijima će biti distribuirane pozivnice i akreditacije sa kojima će ekskluzivno pravo prisustva istoj dobiti isključivo oni mediji sa kojima je Klub imao blisku saradnju u protekloj sezoni.

Izvor: FB NK TOSK

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 28 jun 2017, 23:12

Tako, samo onu seljačinu iz jelahba.info držati van svih dešavanja, po mogućnosti u ustanovi zatvorenog tipa.
TŽV!

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 jun 2017, 19:28

Nogometni klub TOŠK obavještava simpatizere i medije da je postignut dogovor za dolazak Zlatana Gafurovića u redove Kluba. Nekadašnji kapiten Rudara iz Kaknja i bivši igrač zeničkog Čelika uz svoje fudbalske vještine, donosi i iskustvo potrebno za igranje u Prvoj ligi Federacije BiH. Vezni igrač priključiti će se pripremama u ponedjeljak, 03. jula 2017. godine.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

emir123
Kontakt:

Post Postao/la emir123 » 29 jun 2017, 19:52

Momak ima milijardu utakmica u prvoj ligi federacije dobro ce vam doći!
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 29 jun 2017, 19:55

emir123 je napisao/la:Momak ima milijardu utakmica u prvoj ligi federacije dobro ce vam doći!
I treba nam neko iskusan, mislim da će samo njegovo prisustvo na terenu dobro doći.
TŽV!

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 29 jun 2017, 21:03

Sarmelino je napisao/la:Nogometni klub TOŠK obavještava simpatizere i medije da je postignut dogovor za dolazak Zlatana Gafurovića u redove Kluba. Nekadašnji kapiten Rudara iz Kaknja i bivši igrač zeničkog Čelika uz svoje fudbalske vještine, donosi i iskustvo potrebno za igranje u Prvoj ligi Federacije BiH. Vezni igrač priključiti će se pripremama u ponedjeljak, 03. jula 2017. godine.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.