Mozemo jedino obecat pa ih izradit

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jel Litva i Letonija isto?JTS je napisao/la:koliko prima stadion u Litvi?
Letonija je Latvija na srpskom, ako se ne varam, tako da nije isto.FliX je napisao/la:Jel Litva i Letonija isto?JTS je napisao/la:koliko prima stadion u Litvi?
Prima se 5,500 navijaca, braco.JTS je napisao/la:koliko prima stadion u Litvi?
A šta ja znam, možda im obećati svakom po peticu u po' somuna ako dobiju Grke.Amar Dzeko je napisao/la:Kakvi mi i premije haahhahahahahahahaKamo sreće..e ljudi dragi sto znate nasmijati covjeka
Bili bi budale da ne pristanuronweasley je napisao/la:A šta ja znam, možda im obećati svakom po peticu u po' somuna ako dobiju Grke.Amar Dzeko je napisao/la:Kakvi mi i premije haahhahahahahahahaKamo sreće..e ljudi dragi sto znate nasmijati covjeka
ja velim Litavnija i Latvija. Latvija je ona sto je fasovala petardu kuciFliX je napisao/la:Jel Litva i Letonija isto?JTS je napisao/la:koliko prima stadion u Litvi?
Pa nego.Amar Dzeko je napisao/la:Bili bi budale da ne pristanuronweasley je napisao/la:A šta ja znam, možda im obećati svakom po peticu u po' somuna ako dobiju Grke.Amar Dzeko je napisao/la:Kakvi mi i premije haahhahahahahahahaKamo sreće..e ljudi dragi sto znate nasmijati covjeka
JTS je napisao/la:koliko prima stadion u Litvi?
Pa ljudima košarka glavni sport (jeste da smo ih cak i tu dobili) zato im svaka dvorana u iole vecem gradu ima barem mjesta kao njihov najveci stadionJTS je napisao/la:5000-6000više prima trening centar u Zenici
uhh, kako ćemo 5 komada da im zavalimo
P.S Dobar im ovaj zeleni sto i stolica. Ne znam jel delagat na njemu pise kontrolni iz matematike ili ce tu marnit veliku sa jogurtom. Malo da brkove zamazeFliX je napisao/la:@ lucif3R666 ... Bas i ja to htjede napisat, jer sam tako vidio u ponudi od Centrotursa, ali po slikama mi djeluje da stadion ne ispunjava kriterije, a sem toga ove kvalfe nisu nijednom igrali na njemu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.