Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pogledaj sta sam citirao i koji je razlog mog citata, a i takva liga kao sto je vi nazivate monopolistickom je svakako bolja od Mafije A, koja svakako godinama kaska za klasom.MaGiCa je napisao/la:Sta se chudishBuLi je zadnjih 40ak godina klasicna monopol liga.
Nemoj tako. Sad ce @KSIVLE i ostali branitelji BL da nam objasnjavaju kako se prvi macici u vodu bacaju i kako to nije realno stanje stvari, jerbo koeficijenti i nastupi u Evropi vazhe samo kad njima treba da se brane vlastiti stavovi, a kad ne idu u korist - tko ih shisha, BuLi je najzdravija liga, sa najboljom infrastrukturom i posjetom u Europi.Tweeds_10 je napisao/la:AL fkt. ovako rastimani ManU dobije 5 razlike u gostima top 3 ekipu lige. A jos gori Chelsea 3 razlike Schalke u gostima.
Liga na nivou nema sta.
Ali, kako da se resimo kompleksa, kad Bayern sve shamara i najveci je klub u istoriji sporta, BuLi je najjaca liga ikada, a Guardiola najbolji trener ikadaOmerbavarac je napisao/la:Pogledaj sta sam citirao i koji je razlog mog citata, a i takva liga kao sto je vi nazivate monopolistickom je svakako bolja od Mafije A, koja svakako godinama kaska za klasom.
Rijesite se kompleksa i sto prije prihvatite cinjenicu da je Bundesliga postala jedna od najcjenjenijih liga bice vam lakse.
Lazes za sve tri stavke, ma koliko god pokusavao biti ironican.MaGiCa je napisao/la:
Ali, kako da se resimo kompleksa, kad Bayern sve shamara i najveci je klub u istoriji sporta, BuLi je najjaca liga ikada, a Guardiola najbolji trener ikada![]()
Eto vidis, kako da vas razumijem kad vi sami sebi ne mozete pomoci.Pucaju nas kompleksi, moj Omere, probaj da nas razumesh.
Mogu oni biti i zadnji,to nije problem...ali primiti 5 golova kuci je sramota i za Plzen a ne Leverkusen.A ne tako davno stradali su i od Barcelone...unistavaju si ugled ovakvim predstavama.Neutral je napisao/la:Adnane, Bayer nema kvalitet za nešto ozbiljno u Ligi prvaka (top 8 uz srećan žrijeb). Leno je protiv Bayerna fantastično branio i nastradali bi i tu ali eto završilo je 0:0. Ekipa koja izgubi od Braunschweiga ne može biti ozbiljna ekipa i vrijeme će to pokazati.
Uništili su ga nakon bruke od Barcelone. Oni su jedni od rijetkih ekipa iz bundeslige koju ne simpatišem. Previše lošeg su napravili u posljednjih nekoliko godina. Postatli u fudbalski kamp za razvijanja drugih igrača a vamo im sportski direktor i ostala raja uveliko priča kako imaju keša i da ne prodaju najbolje igrače, bla bla bla.adnan24 je napisao/la:Mogu oni biti i zadnji,to nije problem...ali primiti 5 golova kuci je sramota i za Plzen a ne Leverkusen.A ne tako davno stradali su i od Barcelone...unistavaju si ugled ovakvim predstavama.Neutral je napisao/la:Adnane, Bayer nema kvalitet za nešto ozbiljno u Ligi prvaka (top 8 uz srećan žrijeb). Leno je protiv Bayerna fantastično branio i nastradali bi i tu ali eto završilo je 0:0. Ekipa koja izgubi od Braunschweiga ne može biti ozbiljna ekipa i vrijeme će to pokazati.
Teske reci koristis, moj Omere.Omerbavarac je napisao/la:[
Lazes za sve tri stavke, ma koliko god pokusavao biti ironican.
A onda pogledamo na istoriju BL u poslednjih 40 godina i vidimo samo jedno ime koje u kontinuitetu osvaja titule i pravi rezultate u Evropi. I bude nam odmah lakse, jer navijamo za taj klub. Ali, ne znamo da li navijamo za taj klub radi tog kluba ili radi rezultata koje taj klub uvek pravi.Bayern spada u sami vrh Europskog nogometa kao i Dortmund koji je eto u zadnje tri sezone dva puta osvajao ligu, koji je od 2009-e godine nepobjediv od strane Bayerna do neki dan i vi se nadjete da pisete kako je Bundesliga monopoliticka. Ne pije vam vode to, al fakat ne pije.
Sto se grbo rodi - to ni vrijeme ne ispravi.Eto vidis, kako da vas razumijem kad vi sami sebi ne mozete pomoci.
Ne vidim ovdje nista cudno pa i Domuzari prave igrace za Bayern.Jel vam i to smeta ?Neutral
U vezi Bayer-a, ekipa bez glave i repa godinama. Ne mislim na igrače nego na sramotnu upravu koja pravi sramotne poteze. Pustili su Vidal-a za smiješnih 12.5 miliona eura. Izgovor radi ugovora, jašta, ko je sklapao taj ugovor? Dalje, Carvalaja su razvijali za Real Madrid, to isto čine sada za Inter i Donati-a. I oni da budu ozbiljni tim sa takvom politikom. Bender i Kiessling su klasom iznad ostalim, Sam je isti Sam kao i prije, samo što ima luck strike, Rolfes je uvijek bio limitiran igrač, Spahić odličan, Boenisch nedovoljan i za Bremen. Golmana neću spominjati jer je jedan od top u Njemačkoj.
Sa takvom politikom Leverkusen neće biti ni sjena starih dana kada je Franco gazio Real sa 3:0 kući.
Podsjeti nas ko je prije Gotze-a došao?Johny je napisao/la: Ne vidim ovdje nista cudno pa i Domuzari prave igrace za Bayern.Jel vam i to smeta ?
Šuti bolan, erotika.anelbavarac je napisao/la:Ova tema je zrela za kljuca,upravo zbog ovih padobranaca koji dodju ovde jednom godisnje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.