PROTESTI protiv odigravanja utakmice izmedu RS-a I Srbije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PROTESTI protiv odigravanja utakmice izmedu RS-a I Srbij
Najgluplji post u moru glupih postova na ovu temu. Šovinistički, takodje.
Smoke Weed Everyday!
To je tvoje pismo tupane jedan.LenBias je napisao/la:aha, to je ona cirilica ili kako se vec zove, sto u rusiji pisu? zar nije to ostatak svijeta napustio, vidim cpiicka (ili cp2cka iz daljine) nema nekog smisla previse da bi se pisalo u normalnom svijetu, valjda ce doci rusi na utakmicu ako je bude pa da mogu procitati za koga se navija, napravite prave salove na latinici pa da se moze normalno navijati, ovako kada se cita na latinici zvuci kao da se navija za star wars robote r2d2, cp3o i cp2cka![]()
sto se tice utakmice totalno mi je svejedno hoce li se odigrati ali nece do dopustiti ovi iznad naseg saveza
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Star wars roboti

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Treba razlikovati ćirilicu kao pismo i standardizovanu Vukovu ćirilicu koja je isključivo srpska, a koja je za vrijeme raznih Jugoslavija bila nametnuta kao ravnopravno pismo svima.
Upravo to! Poturanje istine koja to uopste nije ..DukeOfWellington je napisao/la:Treba razlikovati ćirilicu kao pismo i standardizovanu Vukovu ćirilicu koja je isključivo srpska, a koja je za vrijeme raznih Jugoslavija bila nametnuta kao ravnopravno pismo svima.
Bijeljina055 je napisao/la:Ma da svijet pocinje od 92!!! Vutre,vutre,slijepi misevi oko glave!
Pa, za tebe, kao dicnog stanovnika entiteta srpska upravo od te 92. i pocinje historija. A, mozda cak i od 95. Zavisno sta tebi/vama pase i sta vas se upita ... Ne znam uopste sta bi tvoje nadovezivanje na ova dva posta moralo znaciti? Zelis reci da to nije istina? Ako mozes da odgovoris jer sam primjetio da se pogubis kada ti se postavi pitanje ..
Banujte ovog @Bijeljina, običan šovinista koji širi svoju propagandu, pritom ni minimalno ne poznaje historiju.
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Za ova dva predhodna posta si me pitao,glupo je sta komentarisati o tome,cuj nekome cirilica nametana.Kome i kada?samson je napisao/la:Bijeljina055 je napisao/la:Ma da svijet pocinje od 92!!! Vutre,vutre,slijepi misevi oko glave!
Pa, za tebe, kao dicnog stanovnika entiteta srpska upravo od te 92. i pocinje historija. A, mozda cak i od 95. Zavisno sta tebi/vama pase i sta vas se upita ... Ne znam uopste sta bi tvoje nadovezivanje na ova dva posta moralo znaciti? Zelis reci da to nije istina? Ako mozes da odgovoris jer sam primjetio da se pogubis kada ti se postavi pitanje ..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bošnjacima i Hrvatima u Jugoslaviji.Bijeljina055 je napisao/la: Za ova dva predhodna posta si me pitao,glupo je sta komentarisati o tome,cuj nekome cirilica nametana.Kome i kada?
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Sovinista po cemu? Samo zato sto kazem da fudbal treba da igra i reprezentacija RS, a to nekome ne odgovara!Claus je napisao/la:Banujte ovog @Bijeljina, običan šovinista koji širi svoju propagandu, pritom ni minimalno ne poznaje historiju.
Pa ako je to razlog da se banijem neka me banuju.
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Malo poznavanja istorije o SFRJ nije na odmet!DukeOfWellington je napisao/la:Bošnjacima i Hrvatima u Jugoslaviji.Bijeljina055 je napisao/la: Za ova dva predhodna posta si me pitao,glupo je sta komentarisati o tome,cuj nekome cirilica nametana.Kome i kada?
Pa jeste nametnuta kao cirilicno pismo mada to nije. To je, kao da poredis Arapski jezik i Arebicu. Srpska cirilica je samo forma cirilicnog pisma. A fatas se te cirilce mada znas da sa bosanskim srbima nikada veze nije imala. Do pojave ovog i onog. Jos malo pa ce te i ekavicu poceti koristiti kao da je stoljecima u vama samim prisutna, a znas da veze sa vama nema ...Toliko ..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Slažem se. Zato knjige u šake, možda nekad nešto i naučiš.Bijeljina055 je napisao/la:Malo poznavanja istorije o SFRJ nije na odmet!
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Musliman se zvanicno kao narod u SFRJ spominju tek Ustavom od 1974!DukeOfWellington je napisao/la:Slažem se. Zato knjige u šake, možda nekad nešto i naučiš.Bijeljina055 je napisao/la:Malo poznavanja istorije o SFRJ nije na odmet!
Sta su do tada bili?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bošnjaci su bili Bošnjaci od 4. vijeka pa sve do druge decenije 20. vijeka godine kada im je okupaciona austrougarska vlast zabranila narodno ime, a zatim i Bosanski jezik koji je najstariji standardizovani jezik na ovim prostorima, inače Uskufijev rječnik je 221 godinu stariji od prvog srpskog rječnika Vuka Karadžića. Postojala je i historija prije crvenih kmera, probaj nešto od toga da pročitaš.Bijeljina055 je napisao/la: Musliman se zvanicno kao narod u SFRJ spominju tek Ustavom od 1974!
Sta su do tada bili?
A, sto se tek 74 spominjemo? I zasto kao Muslimani? Zato jer su takvi kao ti i tebi slicni htjeli da nas stigmatiziraju tako glupim nazivom. Cuj, Musliman po nacionalnosti .. Koja budala bi sebi dala nacionalno ime Musliman? Bili smo sve ono sto su drugi htjeli da budemo, a kada smo dobili priliku da se izjasnimo onako kako zelimo, ponovo su dosli takvi kao ti i tebi slicni i rekli da smo sami sebe izmislili .. E, nema vise ...Bijeljina055 je napisao/la:Musliman se zvanicno kao narod u SFRJ spominju tek Ustavom od 1974!
Sta su do tada bili?
Malo bolje procitaj nasu historiji da te ovakvi kao ovaj iz Bijeljine nebih provaljivali...Vjerovatno nikada nisi cuo za Benjamina Kalaja koji je bio glavni ministar za vrijeme austrougarskog doba,imao je takozvanu politiku ''bosnjackog jedinstva'' prema kojoj su svi narodi u BIH nazvani Bosnjaci,bosanski jezik je bio sluzbeni a latinica glavno pismo,zabranjeno je bilo da neki covjek koji zivi u BIH kaze da je Srbin ili Hrvat....On je vladao od 1882-1903 i suprostvljao se nacionalistickim grupama...Tada je bilo najbolje upravljanje Bosnom u novijoj historiji...Kada je on otisao s vlasti slabo je ko mario za BIH te su ovi nasi politicari krenuli u drugim smjeru...DukeOfWellington je napisao/la:Bošnjaci su bili Bošnjaci od 4. vijeka pa sve do druge decenije 20. vijeka godine kada im je okupaciona austrougarska vlast zabranila narodno ime, a zatim i Bosanski jezik koji je najstariji standardizovani jezik na ovim prostorima, inače Uskufijev rječnik je 221 godinu stariji od prvog srpskog rječnika Vuka Karadžića. Postojala je i historija prije crvenih kmera, probaj nešto od toga da pročitaš.Bijeljina055 je napisao/la: Musliman se zvanicno kao narod u SFRJ spominju tek Ustavom od 1974!
Sta su do tada bili?
Otisli smo mi daleko od sporta...Nece to FIFA i UEFA prihvatiti mada je prije nekoliko dana Sepp Blater bio u posjeti FSS pa je mozda tada sve dogovoreno...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Haj uzmi digitron i izračunaj kad dođe DRUGA decenija 20. vijeka. Nemoj ni pokušavat meni o tomezenicanin je napisao/la: Malo bolje procitaj nasu historiji da te ovakvi kao ovaj iz Bijeljine nebih provaljivali...Vjerovatno nikada nisi cuo za Benjamina Kalaja koji je bio glavni ministar za vrijeme austrougarskog doba,imao je takozvanu politiku ''bosnjackog jedinstva'' prema kojoj su svi narodi u BIH nazvani Bosnjaci,bosanski jezik je bio sluzbeni a latinica glavno pismo,zabranjeno je bilo da neki covjek koji zivi u BIH kaze da je Srbin ili Hrvat....On je vladao od 1882-1903 i suprostvljao se nacionalistickim grupama...Tada je bilo najbolje upravljanje Bosnom u novijoj historiji...Kada je on otisao s vlasti slabo je ko mario za BIH te su ovi nasi politicari krenuli u drugim smjeru...
Otisli smo mi daleko od sporta...Nece to FIFA i UEFA prihvatiti mada je prije nekoliko dana Sepp Blater bio u posjeti FSS pa je mozda tada sve dogovoreno...
Ja nikad nisam čuo za Benjamina Kalaja
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Benjamin Kalaj je bio okupator,kao sto je i Gavrlilo Princip heroj.
i tako cujem hocete da Dzeko igra za vas a Susis da vas vodi sa klupe?Bijeljina055 je napisao/la:Benjamin Kalaj je bio okupator,kao sto je i Gavrlilo Princip heroj.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.