Prve runde drug nemoze biti iznad 20-tog nikako...jose je napisao/la:Ako Clippersi budu igrali prema ocekivanjima, to će biti neki visok pick, iznad 20-tog sigurno.
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013 NBA Off-Season
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
haa???emir18 je napisao/la:Prve runde drug nemoze biti iznad 20-tog nikako...jose je napisao/la:Ako Clippersi budu igrali prema ocekivanjima, to će biti neki visok pick, iznad 20-tog sigurno.
prva runda ima 30 pikova, a ove godine im je 26i ako se ne varam(il 25. nisam siguran), tako da ocekujte takav i sljedece godine, al sljedeca je jaka pa i sa pikom druge runde mozes uzeti finog igraca...
nisi odavno rekao jednu pametno kao ovuNeutral je napisao/la:filip13 je napisao/la:http://www.nbaserbia.com/vesti/4221/mel ... olja-ikada
Kad vidim Darko Miličić 2 pick![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skauting odličan. Ja bi tužio osobe koji su odlučile da njega biraju.
btw ko uzima Shabazza ?

KOliko su o njemu pričali mislio sam eto Jordana. Gledao sam ga, prebrz je no podjseća me na J.R Smitha 

Al evo na onom podcastu Edina, govore kako bi samo on trebao postat zvijezda od svih igraca na draftu
Sve su to pretpostavke 

Edin je govorio i za Sullingera da ce biti zvijezda, na kraju ce ispasti samo dobar role igrac, nesto kao Taj Gibson plus povrede znaci nista specijalno.MElloo je napisao/la:Al evo na onom podcastu Edina, govore kako bi samo on trebao postat zvijezda od svih igraca na draftu
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
[youtube][/youtube]
Sunsi se dizu iz pepela s njim
Sunsi se dizu iz pepela s njim

Edin inace lupa gluposti,ja vjerujem da nije pogledao vise od 10 ncaa utakmica ove godine.
Kada se sjetim prije 6 utakmice pljuje po Jamesu,kako ne zna na kraju bla,bla,a sada napisa da je Kralj
Inace ono sto pise krade od Americkih medija,malo doda svojih gluposti,kraj price.
Kada se sjetim prije 6 utakmice pljuje po Jamesu,kako ne zna na kraju bla,bla,a sada napisa da je Kralj

LaMarcus Aldridge just asked the Portland Trailblazers front office to trade him to the Bulls.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma lupao je i za Real-Barca i za nba finale, omalovazavao je totalno Danny Greena..lumani je napisao/la:Edin inace lupa gluposti,ja vjerujem da nije pogledao vise od 10 ncaa utakmica ove godine.
Kada se sjetim prije 6 utakmice pljuje po Jamesu,kako ne zna na kraju bla,bla,a sada napisa da je KraljInace ono sto pise krade od Americkih medija,malo doda svojih gluposti,kraj price.
Lillard je napisao/la:LaMarcus Aldridge just asked the Portland Trailblazers front office to trade him to the Bulls.
Hoce nazad gdje je trebao da bude

- adriano_leite
- Kontakt:
Sada su se vec pocele lupati gluposti vezano za te trejdove. Kao sto je bila glupost da smo ponudili za Lovea prvi pick Tristana i Waitersa. To je i sam Gilbert opovrgnuo. Sto se tice tog sa Pelicanima, imalo bi smisla da na sljedecem draftu taj pick bude sa minimalnom protekcijom, a tesko da ce biti.JHam je napisao/la:Cavsi ponudili 1. pik NOP-ima za Vasquez-a, 6. pik i pik prve runde sljedece godine..
Potvrda:
Pelicans official denies reported trade suddenly make rounds on Internet involving Cavs. "Good grief. People are just making stuff up now."
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Lillard je napisao/la:LaMarcus Aldridge just asked the Portland Trailblazers front office to trade him to the Bulls.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Lillard je napisao/la:LaMarcus Aldridge just asked the Portland Trailblazers front office to trade him to the Bulls.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napokon nesto pozitivno, evo im Booz i Deng a oni nama Mathewsa i Aldridgea.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- adriano_leite
- Kontakt:
Ovo je zvucalo gore od trejdova koje kreiraju navijaci LakersaBIHfan je napisao/la:Lillard je napisao/la:LaMarcus Aldridge just asked the Portland Trailblazers front office to trade him to the Bulls.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kad si ti postao navijač Lakersa?BIHfan je napisao/la:Lillard je napisao/la:LaMarcus Aldridge just asked the Portland Trailblazers front office to trade him to the Bulls.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jbg adriano me preduhitri

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Izvor?Lillard je napisao/la:LaMarcus Aldridge just asked the Portland Trailblazers front office to trade him to the Bulls.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ne znam sta pricate, pa Deng je allstar, a Boozer je sirovina koja moze trpat 15 poena po utakmici. Pa ne dajemo jbte Radmanovica neg dva igraca iz startne petorke.
Uglavnom ja sam to malo bubno, jer prica se da Bullsi daju Denga i pick Bobcatsa za Aldridgea.
Ne ziPa ovo.
Uhvatila prpa i Carlosa, status mu je sad u timu poljuljan. 
Evo izvor http://www.blazersedge.com/2013/6/26/44 ... s-and-play" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne ziPa ovo.
If the Bulls trade Noah for Aldridge (basically a younger Carlos Boozer) then Forman and Paxson should be fired immediately. STUPID trade
Followed by Carlos Boozer and 1 other

Evo izvor http://www.blazersedge.com/2013/6/26/44 ... s-and-play" onclick="window.open(this.href);return false;
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.