BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Neutral
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Neutral » 30 jun 2013, 18:31

samson je napisao/la:Treba tog Bicakcica prvo pogledati pa onda suditi o njemu. Da ne bi padale ruzne rijeci. Ipak je u 2. ligi igrao, a do ove sezone ozbiljnog nogometa nije poigrao ...

Eintracht Braunschweig je kvalitetnija ekipa od Mechelena i nakve Alanije te velikana Zorya. I Ermin je uz Kumbelu najbolji igrač u svome klubu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 jun 2013, 18:32

Pa nije igro Singapursku ligu, nego drugu Bundesku koliko ti to ponižavaš :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 jun 2013, 18:41

Citav evo ne zna se gdje ce zahirovic , ako se vrati u drugu ligu po meni bi i upitan poziv bio za njega al s obzirom kolko smo limitirani na toj poziciji neka ga. Inace ocekujem da se proba taj hadzic brujali su mediji godinu dana o njemu sad je dobio papire ocekujem da bude pozvan protiv SAD-a kao i ermin...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 jun 2013, 18:43

bagrcavi je napisao/la:Pa nije igro Singapursku ligu, nego drugu Bundesku koliko ti to ponižavaš :roll:
Nemoj mi trpati rijeci u usta. Gdje ja to ponizavam koga ili sta? Ne kontam ponekad ljude ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jun 2013, 18:46

samson je napisao/la:Treba tog Bicakcica prvo pogledati pa onda suditi o njemu. Da ne bi padale ruzne rijeci. Ipak je u 2. ligi igrao, a do ove sezone ozbiljnog nogometa nije poigrao ...
Nema sta ruzne rijeci da padaju,do neupucenosti je.
Jer ocito da nisi pratio Ermina jos dok je sa Stutgartom igrao u EL ligi itekako ozbiljan fudbal.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 jun 2013, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 jun 2013, 18:47

Neutral je napisao/la:

Eintracht Braunschweig je kvalitetnija ekipa od Mechelena i nakve Alanije te velikana Zorya. I Ermin je uz Kumbelu najbolji igrač u svome klubu.
Nigdje ja nisam spomenuo doticni klub. Nit sam rekao da je slab. Ne klub, ne Bicakcic .. Druga liga je druga liga, bez obzira na drzavu, prvenstvo ... Samo kazem, da treba sacekati.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 jun 2013, 18:51

harishp je napisao/la:
Nema sta ruzne rijeci da padaju,do neupucenosti je.
Nego ocito da nisi pratio Ermina jos dok je sa Stutgartom igrao u EL ligi itekako ozbiljan fudbal.
To stoji. Isto tako stoji, da je on tek ove sazone poceo igrati ozbiljan nogomet, imati konstantu. Tada u Stutgartu je bio samo pocetak, fakticki, samo su ga isprobavali. Sreca pa je izabrao klub koji mu je omogucio da bude ovo sto danas jeste ..

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 30 jun 2013, 18:55

grgr je napisao/la:Citav evo ne zna se gdje ce zahirovic , ako se vrati u drugu ligu po meni bi i upitan poziv bio za njega al s obzirom kolko smo limitirani na toj poziciji neka ga. Inace ocekujem da se proba taj hadzic brujali su mediji godinu dana o njemu sad je dobio papire ocekujem da bude pozvan protiv SAD-a kao i ermin...
Nacice on klub sad sigurno jer mu za godinu istice ugovor sa Nalckikom oni ce htjeti da ga prodaju ne bi li sta zaradili. Najbolje bi mu bilo otici u neki stabilan klub npr 2 bundes lige
Limvo Likce

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 jun 2013, 18:58

Zahirovic pruza extra partije u reprezentaciji tako da se i ne osjeti to da igra u slabijoj ligi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 jun 2013, 19:02

Elegant je napisao/la:Zahirovic pruza extra partije u reprezentaciji tako da se i ne osjeti to da igra u slabijoj ligi.
Po meni isto ,veoma zahvalan igraca. Radi , trci i bori se, takve igrace trebas u ekipi bar dvojicu!! jer od 11 Misimovica ili Pjanica nebi nista napravio :lol: :lol:

Nadam se da ce otici u neki stabilan klub gdje ce biti vise na oku hahah
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jun 2013, 19:07

Pruza on solidne partije, ne bi bas rekao da je nesto ekstra. To sto je Pape stavio Rahimica ispred njega u Latviji dosta toga govori. Stagnira u zadnje vrijeme, ni u Minsku nije bio standardan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 30 jun 2013, 19:12

vrebac86 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Zahirovic pruza extra partije u reprezentaciji tako da se i ne osjeti to da igra u slabijoj ligi.
Po meni isto ,veoma zahvalan igraca. Radi , trci i bori se, takve igrace trebas u ekipi bar dvojicu!! jer od 11 Misimovica ili Pjanica nebi nista napravio :lol: :lol:

Ma Pjanu i Misketa izbacit' iz repke nek' igra Zahirovic :D

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 jun 2013, 19:23

Metanor je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:

Ma Pjanu i Misketa izbacit' iz repke nek' igra Zahirovic :D
gdje si bukvalac :roll: :roll:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 jun 2013, 20:03

Cartman je napisao/la:Pruza on solidne partije, ne bi bas rekao da je nesto ekstra. To sto je Pape stavio Rahimica ispred njega u Latviji dosta toga govori. Stagnira u zadnje vrijeme, ni u Minsku nije bio standardan.
Koja glupost. Cuj to sto je stavio Rahimica u utakmici protiv ekipe koja Celiku gola ne moze dati je smijesan argument.
Celik!3,2,2.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 jun 2013, 20:09

AllGunsBlazing je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pruza on solidne partije, ne bi bas rekao da je nesto ekstra. To sto je Pape stavio Rahimica ispred njega u Latviji dosta toga govori. Stagnira u zadnje vrijeme, ni u Minsku nije bio standardan.
Koja glupost. Cuj to sto je stavio Rahimica u utakmici protiv ekipe koja Celiku gola ne moze dati je smijesan argument.
Zabili su gol Grcima kad su igrali kod kuce. To sto su oni izgledali jadno protiv nas, to je do tog sto smo ih mi nadigrali u svim segmentima igre.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jun 2013, 20:25

AllGunsBlazing je napisao/la:
O cemu ti? Zasto onda nije stavio Avdukica na gol, Sunjica na stopera, Ibricica u prvu postavu? Pape je procjenio da je Rahimic bolja opcija i to je to. Najbolji igraju, nema veze ko je protivnik. Svako objektivan vidi da je Zahirovic u velikim problemima od ispadanja Spartaka u drugu ligu. Prvo nije nasao klub u prvoj ligi, a onda ode u Bjelorusiju i to ne bude standardan. Znam da si Celikovac, ali budi malo realan. Dobar si forumas inace, ali kad je Zenica u pitanju postajes previse subjektivan.

Zaha mi je inace drag lik i njegovo upadanje u prvih 11 u proslim kvalifikacijama je bilo kljucno za poboljsanje igre. Sad neka nadje klub u prvog ligi Rusije i ponovo moze napredovat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 jun 2013, 21:03

Nemoj mi reci da smatras da su Avdukic i Rahimic isto? Rahimic isto tako treba igrati sve manje utakmice, jer je covjek nasa legenda. Vidjeti cemo protiv Slovacke ko ce igrati, ja mislim Zahirovic. I nije to do Zenice, momak je iz Banja Luke, vec je covjek stalno podcijenjen. A i to stanje sa klubom, ima mnogo igraca koji ne pruzaju bas najbolje partije po klubovima, ali su zato dobri u reprezentaciji.
Celik!3,2,2.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 30 jun 2013, 21:14

Cartman je napisao/la:Stagnira u zadnje vrijeme, ni u Minsku nije bio standardan.
Plavusa Irina je kriva za sve. :)
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 30 jun 2013, 21:21

AllGunsBlazing je napisao/la:Nemoj mi reci da smatras da su Avdukic i Rahimic isto? Rahimic isto tako treba igrati sve manje utakmice, jer je covjek nasa legenda. Vidjeti cemo protiv Slovacke ko ce igrati, ja mislim Zahirovic. I nije to do Zenice, momak je iz Banja Luke, vec je covjek stalno podcijenjen. A i to stanje sa klubom, ima mnogo igraca koji ne pruzaju bas najbolje partije po klubovima, ali su zato dobri u reprezentaciji.
Vjerovatno nece ni jedan igrat ukoliko dođe Bičakčić do tad

Begovic

Mujdža----Spahic-----Bičakčić------Zuka

-----------------Salihovic----------------

-Pjanic---------Mismimovic------Lulic

----------Džeko----------Ibisevic------
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 30 jun 2013, 21:56

MaliPrinc je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Nemoj mi reci da smatras da su Avdukic i Rahimic isto? Rahimic isto tako treba igrati sve manje utakmice, jer je covjek nasa legenda. Vidjeti cemo protiv Slovacke ko ce igrati, ja mislim Zahirovic. I nije to do Zenice, momak je iz Banja Luke, vec je covjek stalno podcijenjen. A i to stanje sa klubom, ima mnogo igraca koji ne pruzaju bas najbolje partije po klubovima, ali su zato dobri u reprezentaciji.
Vjerovatno nece ni jedan igrat ukoliko dođe Bičakčić do tad

Begovic

Mujdža----Spahic-----Bičakčić------Zuka

-----------------Salihovic----------------

-Pjanic---------Mismimovic------Lulic

edit: Nadam se* :D
----------Džeko----------Ibisevic------

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.