BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 28 nov 2009, 17:29

Hoffenhaim-Borussia Dortmund 1-2 Kuba,Sahin

Nakon loseg rezultata proslog vikenda protiv Mainza dosla su 3 mozda i neocekivana boda.Takticki odlicna utakmica,fino su stajali na terenu i na kraju zaluzeno pobjedili i to bez 5 prvotimaca...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 dec 2009, 17:30

Lagano pored Nurnberga sa 4-0 i nastavak odlicne serije...strijelci Groskreutz,Barrios,Zidan i Hummels

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 dec 2009, 02:18

Jurgen se ne sali ;) gdje bi sad bili, da onako lose ne startovase. Kao i prosle godine, nakon loseg starta i bezbroj remija, napravise odlicnu seriju.
Valjda im ovaj put Europa nece umaci 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 dec 2009, 20:17

Nastavlja se sjajna serija zuto-crnih...deveta utakmica bez poraza.Ovaj put rutinska pobjeda nad Wolfsburgom od 1-3.Strijelci Barrios(2x) i Owomoyela.Sljedece kolo igramo kuci sa Freiburgom gdje ocekujem produzenje ove pozitivne serije

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 dec 2009, 20:29

adnan24 je napisao/la:Nastavlja se sjajna serija zuto-crnih...deveta utakmica bez poraza.Ovaj put rutinska pobjeda nad Wolfsburgom od 1-3.Strijelci Barrios(2x) i Owomoyela.Sljedece kolo igramo kuci sa Freiburgom gdje ocekujem produzenje ove pozitivne serije
Cestitam Vam od srca na pobjedi. Freiburg ne smijete podcjeniti jer su oni opasni na strani od svojih 17 bodova 13 su uzeli kao gosti. Fino je vidjeti u samom vrhu ekipe koje su obiljezile historiju Bundeslige, kao sto su Bayern, Werder, HSV, BVB, Schalke.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 dec 2009, 20:35

amerosm je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Nastavlja se sjajna serija zuto-crnih...deveta utakmica bez poraza.Ovaj put rutinska pobjeda nad Wolfsburgom od 1-3.Strijelci Barrios(2x) i Owomoyela.Sljedece kolo igramo kuci sa Freiburgom gdje ocekujem produzenje ove pozitivne serije
Cestitam Vam od srca na pobjedi. Freiburg ne smijete podcjeniti jer su oni opasni na strani od svojih 17 bodova 13 su uzeli kao gosti. Fino je vidjeti u samom vrhu ekipe koje su obiljezile historiju Bundeslige, kao sto su Bayern, Werder, HSV, BVB, Schalke.

Ma podcijeniti necemo ali lako nece biti sigurno-vec smo prosuli bodove protiv slicnih "slabijih" ekipa...valjda necemo ponovo...a u potpunosti se slazem za ovu tvoju zadnju recenicu-dosta je bilo nekih kvaziklubova koji odigraju jednu sezonu kako treba pa se odmah raspadnu sljedece godine

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 dec 2009, 21:08

cestitke BVB napokon ste uvezali jedan dobar niz..volim vidjeti BVB u vrhu nego Wolsburg Hoffenhaim i tak neke nidje veze klubove..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 dec 2009, 22:19

Danke, radi Edina :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 dec 2009, 22:24

Neutral je napisao/la:Danke, radi Edina :mrgreen:
Sto??? Jel da sto prije prijedje u Bayern??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cestitke i od mene. Niste bili toliko dobri koliko je Wolfsburg bio los, ali ipak ste bolji od njih. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 dec 2009, 22:57

omerbavarac je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Danke, radi Edina :mrgreen:
Sto??? Jel da sto prije prijedje u Bayern??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cestitke i od mene. Niste bili toliko dobri koliko je Wolfsburg bio los, ali ipak ste bolji od njih. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma rutinska pobjeda,dovoljno je bilo 10 minuta maksimalne angazovanosti a kasnije se samo cekao kraj utakmice ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 14 dec 2009, 12:53

svaka čast za pobjedu nad vukovima 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 dec 2009, 00:01

Evo meni je kao prvom pripala cast da jednom od najviecih Njemackih klubova BVB Dortmund 09 cestitam njegov 100 rodjendan. Klub koji je Njemackoj dao puno radosti, ali isto tako i klub zbog kojeg je cijela drzava strahovala kada su Niebaum i Meier doveli klub pred gasenje.

Navijaci Dotmunda su sljedece rekli: "Danke fuer 100 jahre echte Liebe".
"Hvala za 100 godina prave ljubavi".

Nadam se da ce ovaj klub biti jos uspjesniji u narednih 100 godina, jer je za mene lijepo vidjeti kad se u vrhu Bundeslige nalaze klubovi koji su ovo takmicenje obiljezili: Bayern, HSV, Werder, Schalke i Dortmund.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 dec 2009, 01:26

amerosm je napisao/la:Evo meni je kao prvom pripala cast da jednom od najviecih Njemackih klubova BVB Dortmund 09 cestitam njegov 100 rodjendan. Klub koji je Njemackoj dao puno radosti, ali isto tako i klub zbog kojeg je cijela drzava strahovala kada su Niebaum i Meier doveli klub pred gasenje.

Navijaci Dotmunda su sljedece rekli: "Danke fuer 100 jahre echte Liebe".
"Hvala za 100 godina prave ljubavi".

Nadam se da ce ovaj klub biti jos uspjesniji u narednih 100 godina, jer je za mene lijepo vidjeti kad se u vrhu Bundeslige nalaze klubovi koji su ovo takmicenje obiljezili: Bayern, HSV, Werder, Schalke i Dortmund.

Hvala druze...kao da je i meni rodjendan :D

Nadam se da ce ova Klopp-ova ekipa izboriti Europu u ovoj ili sljedecoj sezoni a onda polako do samog vrha...

P.S. Sutra je velika proslava u Dortmundu...program pocinje od 11 sati...nadam se da ce to sve biti zacinjeno sa pobjedom nad Freiburgom i probojem na mjesto rezervisano za europska takmicenja

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 dec 2009, 17:25

Lucaaaaaaas Barrioooooooooooos ...deveti gol u sezoni za minimalnu pobjedu od 1-0 nad Freiburgom i proboj na cetvrto mjesto na tabeli.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 dec 2009, 17:30

JamaL je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Lucaaaaaaas Barrioooooooooooos ...deveti gol u sezoni za minimalnu pobjedu od 1-0 nad Freiburgom i proboj na cetvrto mjesto na tabeli.
Taj proboj cete zaboravit kad mi razvalimo Werder :D

Ja cu navijati za nerijeseno a ako ne grijesim Werder je cesto odnosio bodove iz Hamburga posljednjih godina ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 dec 2009, 17:41

adnan24 je napisao/la:
JamaL je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Lucaaaaaaas Barrioooooooooooos ...deveti gol u sezoni za minimalnu pobjedu od 1-0 nad Freiburgom i proboj na cetvrto mjesto na tabeli.
Taj proboj cete zaboravit kad mi razvalimo Werder :D

Ja cu navijati za nerijeseno a ako ne grijesim Werder je cesto odnosio bodove iz Hamburga posljednjih godina ;)
Sutra aBd slijedi neka vrsta osvete. Nadam se da cemo i mi jednom imati srece protiv njih i da nece biti vise papirica koji ce odlucivati utakmicu. bez obzira na ishod utakmice sutra ja sam zadovoljan ovom polusezonom jer koliko smo imali povreda opet smo u trci za plasman u LP. Samo cu reci Wolfsburg. Bili su deveti zaostajali puno bodova i na kraju znamo kako se zavrsilo. No nema to veze s ovom temom nego ja Vama cestitam na pobjedi i proslavi rodjendana.
Adnane mislim da bi i ti i ja bili zadovoljni vikednom gdje pobjede BVB, HSV, i Lakersi uzmu Netse i sutra Pistonse. Sasvim dobar vikend je li tako.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 dec 2009, 17:54

amerosm je napisao/la: Sutra aBd slijedi neka vrsta osvete. Nadam se da cemo i mi jednom imati srece protiv njih i da nece biti vise papirica koji ce odlucivati utakmicu. bez obzira na ishod utakmice sutra ja sam zadovoljan ovom polusezonom jer koliko smo imali povreda opet smo u trci za plasman u LP. Samo cu reci Wolfsburg. Bili su deveti zaostajali puno bodova i na kraju znamo kako se zavrsilo. No nema to veze s ovom temom nego ja Vama cestitam na pobjedi i proslavi rodjendana.
Adnane mislim da bi i ti i ja bili zadovoljni vikednom gdje pobjede BVB, HSV, i Lakersi uzmu Netse i sutra Pistonse. Sasvim dobar vikend je li tako.

Ma lako cemo mi za Lakerse...oni uvijek najmanje glavobolje zadaju ali zato BVB i Hsv znaju oduzeti zivce-i to momacki...ali nije losa polusezona za oba tima tako da radujem se drugom dijelu sezone

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 dec 2009, 14:10

Nakon meca BvB-Freiburg:

Prije pocetka utakmice:

slika
slika
slika

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 dec 2009, 14:17

Strasan dekor...stvarno za respekt 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 20 dec 2009, 14:29

Ovo je fenomenalno.. svaka cast :)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.