Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Rekordmeister
- Kontakt:
Re: Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen
dosadni ste vise sa tim , kao kakva djeca ste,ovi zutalji ufatili se ko pjan plota te dvije sezone kad su nas pobjedili OK dobro svi znamo da ste nas dobivali te 2 sezone sta je sa ovom sad zavrsenom ? sta je sa sezonom prije te dvije i onih 2-5 u Dortmundom kakve to sve veze ima sa utakmicom u subotu NIKAKVE.Perete vise sa tim od stare slave se ne zivi pika se sad utakmica u subotu i to je to.Ne mogu vjerovati kako vas se vise da pisati gluposti i gusiti temu,nezna se ko je gori zutaljili ili ovi moji !
Kako mi je mrska ova tema, sve gluposti se pisu, nista zanimljivoga. Jos sve postovi po metar i kontas procitat ces nesto da valja a ono prepucavanja i slicno.
AJMO BAYERN AJMO DORTMUND!

Ja se samo nadam da ovo finale nece biti slicno onom Reala i Atletika iz kupa Spanije...meni je ono bilo odvratno gledati i spansku ligu sam zamrzio zbog takvog ciganluka.
Borusiju sam uvjeren da necemo gledati u takvom izdanju a nadam se ni Bayern sa druge strane.
Borusiju sam uvjeren da necemo gledati u takvom izdanju a nadam se ni Bayern sa druge strane.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Prijatelju malo su ti nerealna očekivanja. Ipak je ovo forum, što znači da su prepucavanja normalna stvar, pogotovo kad se u ovako važnoj utakmici suoče mrski rivali.soxx je napisao/la:Kako mi je mrska ova tema, sve gluposti se pisu, nista zanimljivoga. Jos sve postovi po metar i kontas procitat ces nesto da valja a ono prepucavanja i slicno.

Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cekamo detaljniji izvjestaj.GÖTZE FÄLLT FÜRS FINALE AUS
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bravo za Bayern...fin detalj u ugovoruOmerbavarac je napisao/la:Cekamo detaljniji izvjestaj.GÖTZE FÄLLT FÜRS FINALE AUS

- Blaszczykowski
- Kontakt:
I bolje, ionako je vaš.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tesko je protiv svojih.adnan24 je napisao/la: Bravo za Bayern...fin detalj u ugovoru

Da su barem i Lewu potpisali na vrijeme.

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 22 maj 2013, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Čekajte zar vi stvarno mislite da on ne želi osvojiti CL sa Borussijom zato jer prelazi u Bayern??? 

Zbog tog junca umal nismo izietili vec u kvrtalju.adnan24 je napisao/la:Bravo za Bayern...fin detalj u ugovoru

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne.Blaszczykowski je napisao/la:Čekajte zar vi stvarno mislite da on ne želi osvojiti CL sa Borussijom zato jer prelazi u Bayern???
Svakako da svaki igrac ima zelju da uzme taj trofej jednom u svojoj karijeri pa makar bio u situaciji u kakvoj se Gotze nalazi.
Malac jos uvijek nema nista sa Bayernom, jer je dogovor da prelazi u na AA-u 1 jula, kada i pocinju pripreme a ne prije zavrsetka posljednje utakmice negovog kluba u sezoni.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Mislim da će pitbull startati, kako bi imali veći pritisak kontra Lepoga Froncka. Nuri očito nije na nivou da ga se baci u vatru od početka u ovakvom meču.
Mamlaz je u toj tekmi promasio vise zicera nego cijelu sezonu zajednoHare_BvB je napisao/la: Zbog tog junca umal nismo izietili vec u kvrtalju.Dakle ili KG-a pustit s lanca, oder sa Nurkom, Gundom i Bendom u vezi napasti njihov mesarski srednji red.

Bojim se da je ovo za KG-a previse tenzija

@Kuba
Pa zvanicno ce osvojiti trofej...samo ce propustiti finale

- Blaszczykowski
- Kontakt:
Idealni scenarij.adnan24 je napisao/la: @Kuba
Pa zvanicno ce osvojiti trofej...samo ce propustiti finale

Ali mislim da nema dileme da je dečku teško što propušta finale i što neće moći pripomoći još uvijek svojoj momčadi. Jbg, ko zna kad će opet biti u prilici igrati ovakvu utakmicu.
Meni je svejedno tko ce startati, jer obojica su fakini koji umiju uzvratiti na mesarenje,sto ce biti kljucno u ovom mecu.
No ofanzivno gledano, daleko bolje izgleda opcija Manni-Nurko-Gundo, negoli Manni-Kehl-Gundo.

Blaszczykowski je napisao/la:Idealni scenarij.adnan24 je napisao/la: @Kuba
Pa zvanicno ce osvojiti trofej...samo ce propustiti finale![]()
Ali mislim da nema dileme da je dečku teško što propušta finale i što neće moći pripomoći još uvijek svojoj momčadi. Jbg, ko zna kad će opet biti u prilici igrati ovakvu utakmicu.
Sledece sezone sa BAYERNOM u odbrani titule LP

- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.bild.de/sport/knops-kultliga ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Matze Knop kao Juup & Kloopo u Londonu
maloopuštanja pred finale 
Matze Knop kao Juup & Kloopo u Londonu

Ugovor stupa na snagu kada postane zvanično igrač Bayerna 1. jula 2013., tako da to što si napisao ne pije vode.adnan24 je napisao/la: Bravo za Bayern...fin detalj u ugovoru
S druge strane, za BvB je možda i bolje da ne igra, biti će pod enormnim pritiskom i svaki njegov potez će biti pod lupom.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Glupost da je ovo Bayern namjestio oko Gotze-a. Svaki fudbaler želi taj trofej i on je počeo ranije sa treninzima da bi bio spreman za finale no nije uspio u svojoj namjeri.
Veliki hendikep za BvB.
Realno samo Bayern sam sebe može pobijediti. Ovo se mora jednostavno iskoristiti, Kevin nije igrač kalibra Maria Gotze-a, a da igraju sa Svenom i Nurijem te naprijed Ilkayon ne ide. Ilkay se ne bi snašao u šta sam poprilično siguran.
Kako god, veliki dobitak za Bayern, veliki gubitak za BvB.
Veliki hendikep za BvB.
Realno samo Bayern sam sebe može pobijediti. Ovo se mora jednostavno iskoristiti, Kevin nije igrač kalibra Maria Gotze-a, a da igraju sa Svenom i Nurijem te naprijed Ilkayon ne ide. Ilkay se ne bi snašao u šta sam poprilično siguran.
Kako god, veliki dobitak za Bayern, veliki gubitak za BvB.
[youtube][/youtube]
E moj Gotze, poslusa li ikad Campina.

E moj Gotze, poslusa li ikad Campina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.