Kosarkaska liga BiH
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: Kosarkaska liga BiH
Ima li neko informacije o nekim transferima kod naših ekipa. Da ne otvaram novu temu, može i ovdje. Aleksandar Radukić otišao u Inter iz Bratislave.
Albijanic,Radivojevic,Pesakovic produzili sa Igosima...
Pandza ostaje u Kaknju
Pandza ostaje u Kaknju
Drasko Knezevic pojacao a Ivan Begic ostaje u Zrinjskom
Haris Delalic potpisao za Charleroi(Belgija)
Ovaj amerikanac izgleda strasan igrac u igokeu sto je doso cak bio juniorski reprezentativac
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zna li netko tko je ovaj amerikanac u Zrinjskom?
Kada pocinje liga, kad je izvlacenje?
22. oktobra
Karamo Sparse odmah u prvom kolu B|
Izvlačenje je bilo danas
Bošnjak – Kakanj, Široki – Sloboda, Zrinjski – Swisllion Leotar, Mladost – Građanski, Spars – Bosna Royal.
Karamo Sparse odmah u prvom kolu B|
Izvlačenje je bilo danas
Bošnjak – Kakanj, Široki – Sloboda, Zrinjski – Swisllion Leotar, Mladost – Građanski, Spars – Bosna Royal.
hoce li iko prenositi ovu nasu ligu ??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Domace utakmice Sparsa proslu sezonu je prenosio FACE TV, neke utakmice KK Kakanj je prenosio njihov lokalni TV servis. A skoro sve utakmice se mogu pratit uzivo na Youtube kanalu KS BIH.phily je napisao/la:hoce li iko prenositi ovu nasu ligu ??
Domace utakmice Bosne prenosice FTVChaosX je napisao/la:Domace utakmice Sparsa proslu sezonu je prenosio FACE TV, neke utakmice KK Kakanj je prenosio njihov lokalni TV servis. A skoro sve utakmice se mogu pratit uzivo na Youtube kanalu KS BIH.phily je napisao/la:hoce li iko prenositi ovu nasu ligu ??
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
dobro je makar da ce se neke utakmice moci pogledatinerminh74 je napisao/la:Domace utakmice Bosne prenosice FTVChaosX je napisao/la:Domace utakmice Sparsa proslu sezonu je prenosio FACE TV, neke utakmice KK Kakanj je prenosio njihov lokalni TV servis. A skoro sve utakmice se mogu pratit uzivo na Youtube kanalu KS BIH.phily je napisao/la:hoce li iko prenositi ovu nasu ligu ??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Sumnjam da će ove godine biti streamova.ChaosX je napisao/la:Domace utakmice Sparsa proslu sezonu je prenosio FACE TV, neke utakmice KK Kakanj je prenosio njihov lokalni TV servis. A skoro sve utakmice se mogu pratit uzivo na Youtube kanalu KS BIH.phily je napisao/la:hoce li iko prenositi ovu nasu ligu ??
Od nekog sam cuo jos prosle godine da im je to kao "uslov" za igranje lige12Steph je napisao/la: Sumnjam da će ove godine biti streamova.
Neko mi bacio veliku bombu

Pa jeste bio uslov, ali to je bio uslov stare garniture... Čini mi se da novu to i ne interesuje toliko, mada nisam siguran 100%. Čim budem znao 'zvanično', napisat ću ovdjeChaosX je napisao/la:Od nekog sam cuo jos prosle godine da im je to kao "uslov" za igranje lige12Steph je napisao/la: Sumnjam da će ove godine biti streamova.

neupratih dakle skratili su ligu sa 12 na 10 klubova jel tako?Steph je napisao/la:Pa jeste bio uslov, ali to je bio uslov stare garniture... Čini mi se da novu to i ne interesuje toliko, mada nisam siguran 100%. Čim budem znao 'zvanično', napisat ću ovdjeChaosX je napisao/la:Od nekog sam cuo jos prosle godine da im je to kao "uslov" za igranje lige12Steph je napisao/la: Sumnjam da će ove godine biti streamova.
Jesu, po jedan klub iz RS i HB odustali.
Stream je uslov i ove godine.
To je dobro, jos kad bi im stavili to zakonski bilo bi extra, sa boljim kamerama, al i ovo za sad je napredakSteph je napisao/la:Stream je uslov i ove godine.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ako Bosna misli naplaćivati ulaz bezveze im je, publika u Sarajevu ionako nije pretjerano zagrijana za košarku. A još bezveznije im je to ako je tačno da će FTV prenositi domaće, nikakvoj popularnosti neće pridonijeti a odbiće i ono malo što bi bilo zagrijano da dođe i pogleda.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.