Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nemoj nas zahebavat, šta je to na njoj da se ne može oprat vodom i deterdžentom, WD-ombambus je napisao/la:Imam gumenu masku na smartphone.
Nakon nekog vremena se dobro isprljala,prljave ruke i razne podloge na kojima je stajala...
Probao sam je oprati vodom,nista.
Stavio sam je u masinu za ves.
Nista.
Sipao fax,detrdzent,sapune...
Nista.
Maloprije sam je prskao WD-40.
Nista.
Imali itko iskustva sa ovim ili postoji li ikakav recept za skidanje ove prljastine?
Hvala
Kako bolan? Hirosima, Nagasaki?Otelo je napisao/la:i doveo je do razvitka nuklearnih bombiSlevinKelevra je napisao/la:Sukob SAD-a I SSSR-a koji je trajao od zavrsetka Drugog svjetskog rata do raspada Sovjetskog saveza. Rat nije vodjen puskama i tenkovima, vec obavjestajnim sredstvima, spijunima, prijetnjama, sankcijama itd.Cautinho je napisao/la:Moze netko da mi objasni,kao laiku,sta je to Hladni rat?
Otkuhaj je.bambus je napisao/la:Imam gumenu masku na smartphone.
Nakon nekog vremena se dobro isprljala,prljave ruke i razne podloge na kojima je stajala...
Probao sam je oprati vodom,nista.
Stavio sam je u masinu za ves.
Nista.
Sipao fax,detrdzent,sapune...
Nista.
Maloprije sam je prskao WD-40.
Nista.
Imali itko iskustva sa ovim ili postoji li ikakav recept za skidanje ove prljastine?
Hvala
Sta fali probati i otkuhati.uschtipak je napisao/la:Ne 'nam. To sam vise u sali napisala.![]()
Probaj vimom (za sudje) i cetkicom (za zube, ako imas neku staru), izribati.
to možeš naći u statističkim godišnjacima, ja znam da postoje za Federaciju i to od 2006 godine pa na ovamo, znači do 2012. Ako nisi već našao a ovo ti može pomoć mogu ti poslat link gdje ćeš ih preuzet.Lesnar je napisao/la:zna li neko gdje na internetu mogu naći temperaturu i padaline gradova u BiH za svaki mjesec pojedinačno kroz bilo koju godinu ?