TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

madridist
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la madridist » 24 jan 2013, 21:54

JSC se trenutno gleda sa emu-om,ključevi se mijenjaju svaki sat ali uz softcam je to pussyes smoke ;)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jan 2013, 23:17

1.1.2014 Aljazira Sport i Bein Sport ako sam dobro skonto više neće raditi :cry: :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 25 jan 2013, 13:05

legenda reala je napisao/la:1.1.2014 Aljazira Sport i Bein Sport ako sam dobro skonto više neće raditi :cry: :?: :?:
sto se mene tice mogu ih odmah iskljucit :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 jan 2013, 21:30

Dreambox ? Sta je to i isplati li se uzeti ? Ima li neko iskustva sa tim ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 jan 2013, 22:11

Sve što valja od programa dream omugaćava da gledaš,naravno ako dobiješ pravu liniju ;)
Obično likovi koji prodaju dreambox ujedno pružaju usluge za CS stoga ako se odlučiš na kupovinu obavezno u radnji ništa pikba i sl. pm...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2013, 00:35

Puma je napisao/la:Dreambox ? Sta je to i isplati li se uzeti ? Ima li neko iskustva sa tim ?
Resiver! Isplati itekako ;) Ima :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 26 jan 2013, 17:11

legenda reala je napisao/la:1.1.2014 Aljazira Sport i Bein Sport ako sam dobro skonto više neće raditi :cry: :?: :?:
Ozbiljno? Najbočlji kanali. Gdje cu gledat sport? :cry:
Puma je napisao/la:Dreambox ? Sta je to i isplati li se uzeti ? Ima li neko iskustva sa tim ?
Isplati. Ja to imam mozda jedno godnu dana. Imas sve kanale sto postoje. Moras imati dreambox resiver, tanjir, pokretni motor.
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 26 jan 2013, 17:54

likma23 je napisao/la:
Ozbiljno? Najbočlji kanali. Gdje cu gledat sport? :cry:
Isplati. Ja to imam mozda jedno godnu dana. Imas sve kanale sto postoje. Moras imati dreambox resiver, tanjir, pokretni motor.
i internet bez toga neide cs
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jan 2013, 18:04

Čisto sumnjam, ja sam nešš nalazio da će Al-Jazeera sport koji se emituje na Nilsatu i Hotbirdu samo promjeniti naziv u Bein sport, jer malo mi je nelogično da prestanu raditi a npr Bein Sport se proširio i na sjevernoameričko sržište...Jedino da prekinu satelitsko emitovanje i da pređu na IPTV platforme..
Ali i dalje će biti dobra ponuda sporta, jes da je to JSC ujedinjavao sve, ali onda ćemo samo malo više antenu okretati ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2013, 18:05

Likma

tako sam pročito negdje ;)

Ko će mi pružiti liniju za HRT :P

Hilmo da neće moći više preko CS-a nije da će ga ukinuti

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jan 2013, 18:12

legenda reala je napisao/la:Likma

tako sam pročito negdje ;)

Ko će mi pružiti liniju za HRT :P

Hilmo da neće moći više preko CS-a nije da će ga ukinuti
:| :|
Ma nema veze uvijek ima rumuna i poljaka koji malo zaostaju za savremenom tehnologijom.. :mrgreen: :mrgreen:
Digi Sport 1,2,3, Polsat sport, C+ Sport, Gol, Weekend...Ma ima ih.. :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2013, 18:17

hilmo je napisao/la: :| :|
Ma nema veze uvijek ima rumuna i poljaka koji malo zaostaju za savremenom tehnologijom.. :mrgreen: :mrgreen:
Digi Sport 1,2,3, Polsat sport, C+ Sport, Gol, Weekend...Ma ima ih.. :D
Ma Al Jazira je najstabilnija(nikad ne šteka nimalo)

Ja se jbm s ovim HRT-ovima, kod ovog ne valja kartica ništa od HRT-a :x

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 26 jan 2013, 19:03

legenda reala je napisao/la: Ma Al Jazira je najstabilnija(nikad ne šteka nimalo)

Ja se jbm s ovim HRT-ovima, kod ovog ne valja kartica ništa od HRT-a :x
Kod mene HRT ide isto kao da je free :D
Mes Que Un Club

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 jan 2013, 19:15

Kad smo kod TV-a,mislim da na daleko nema losije kablovske do ove kod nas u Zepcu.Pretplata je 8KM mjesecno,a svega 26 programa :oops:
Na TV-u inace najvise gledam SportKlub,History,National Geografic,CMC,hrvatske televizije i RTL.Nase drzavne televizije su katastrofa,pogotovo FTV.Kod njih se gotovo nista nema pogledati.Ne znam po koji puta repriziraju onu tursku seriju,pa Lud zbunjen normalan,Nasu malu kilinku itd.
Mislim da je na svim televizijama previse serija (turskih,indijski etc),te zbog toga ponekad se definitivino nema sta gledati.Najgora od svih televizija mi je Hayat.Kakvi su oni nekad imali program,a danas su jad i bjeda :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2013, 19:19

hule_barca je napisao/la: Kod mene HRT ide isto kao da je free :D
Daj i meni :P

Ide on i kod mene kad ga ima, fazon je što ga ima sedam dana pa dva dana nema :lol: kaže slaba mu nešto kartica ti to bolje znaš kako ide.

Al Jazira,Digi,SKY Calcio, onaj Tring Sport, C+ idu i kod mene kao da su free

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jan 2013, 19:26

Pretvorismo mi temu o TV-u na temu o satelitskoj i Dreamboxu.. :) :)
@legendo...kad spominješ taj Tring ja od sportskih imam samo jedan, i to na njemu je pola ekrana utakmica a pola neke vijesti...Kakva je situacija kod tebe? SD reciver je u pitanju!
@adi, pa kod vas je to baš kriza, čuj 26 kanala :lol: :lol: :lol: Ja sam toliko imao na "ribljoj kosti"...Moram ja kontaktirati Telemach i predložiti mu da kupi i vašeg tog kablovskog operatera pa da ga ujedini sa Tmach-om pa da uživate ;) ;)
A o kvalitetu programa naših TV stanica je već odavno sve ispričano...DNO!!!
Neznam koliko ste pratili ovaj HRT 4 ima jako finih dokumentaraca!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 jan 2013, 19:29

hilmo je napisao/la:Pretvorismo mi temu o TV-u na temu o satelitskoj i Dreamboxu.. :) :)
@legendo...kad spominješ taj Tring ja od sportskih imam samo jedan, i to na njemu je pola ekrana utakmica a pola neke vijesti...Kakva je situacija kod tebe? SD reciver je u pitanju!
@adi, pa kod vas je to baš kriza, čuj 26 kanala :lol: :lol: :lol: Ja sam toliko imao na "ribljoj kosti"...Moram ja kontaktirati Telemach i predložiti mu da kupi i vašeg tog kablovskog operatera pa da ga ujedini sa Tmach-om pa da uživate ;) ;)
A o kvalitetu programa naših TV stanica je već odavno sve ispričano...DNO!!!
Neznam koliko ste pratili ovaj HRT 4 ima jako finih dokumentaraca!
Zestoka kriza :mrgreen: Jos kad bi znao kako su ocajni ti programi.Imamo eto sam jedan Sport Klub i jos jedan sportski,tj.njemacki Sport 1 :roll: .Ma i ja sam pitao telemach ima li sanse da ikad dođu u Zepce,pa nisu ni sami znali sta da kazu na to :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 26 jan 2013, 19:38

Ima na 19.2 sky sport velt sky sport de dobri kanali, prenose golf, raw, smackdown, f1, tennis (wimbledon), englesku ligu :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2013, 19:46

hilmo je napisao/la:Pretvorismo mi temu o TV-u na temu o satelitskoj i Dreamboxu.. :) :)
!
Kad nema utakmica tako je, kad počne u 13:45 utakmica, radi normalno u 16:00 se uključuju sva četiri i prenose EPL, to pola ekrana je kad nisu uživo tekme, kad je uživo tekma ide preko cijelog ekrana i dobar je što možeš izabrati Engleskog komentatora iako dobar je i Albanac, svaka druga riječ mu je Džeko :P a ne trza ni sekunde 8-)

Jbm mu HRT :evil:

SKY je moćan jer imaš mogućnost da biraš ton sa komentatorom ili samo zvuk sa stadiona ;)

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 26 jan 2013, 19:48

hilmo je napisao/la: @adi, pa kod vas je to baš kriza, čuj 26 kanala :lol: :lol: :lol: Ja sam toliko imao na "ribljoj kosti"...Moram ja kontaktirati Telemach i predložiti mu da kupi i vašeg tog kablovskog operatera pa da ga ujedini sa Tmach-om pa da uživate ;) ;)
Predloži i Tuzlu, ako Boga znaš. Obraduj 100.000 duša koje SportKlub nemaju i moraju se zadovoljit s jednom Arenom :oops:
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.