Jos kad bi osvojio taj Rolland Garos ...
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Da, doce do finala, to nije upitno, upitno je hoce li osvojiti.Virtu4l je napisao/la:Roger je jedan i jedini. Nedostaje mu samo jos malo vise koncentracije i mislim da bi opet bio onaj stari. Nadam se da ce mu ova pobjeda dati krila i da ce na Roland Garrosu doci do finala.
Svidjela mi se reakcija Federera nakon sto je osvojio Madrid, za divno cudo nije se rasplakao ^^ribery je napisao/la:Da, doce do finala, to nije upitno, upitno je hoce li osvojiti.Virtu4l je napisao/la:Roger je jedan i jedini. Nedostaje mu samo jos malo vise koncentracije i mislim da bi opet bio onaj stari. Nadam se da ce mu ova pobjeda dati krila i da ce na Roland Garrosu doci do finala.![]()
Nadal je rekao, da je od svih zemljanih terena, na ovom najmanji favorit.
Cestitke Federeru na pobjedi, ovu je utakmicu dobio u glavi i to je najbitnije. Uspio je savladati tu psiholosku barijeru zvanu Nadal i zato je i pobijedio.
Pogledaj finale Rima 2006.obannon je napisao/la:Sto se tice finala federer zavrsio posao koji je zapoceo nole.Cestitke
Sto se tice meca Nadal-Djokovic sigurno najbolji mec u istoriji tenisa(na sljaci), sto su mnogi i potvrdili.
Svako ko je gledao mec zna zasto
Ma kakve teniske legende. Finale Rima iz 2006. godine je mec koji ce zlatnim slovima ostati upisan u historiju tenisa. Vjerovatno najbolji Federerov turnir na zemljanim terenima. Prije toga je odigrao jos jedan epski mec protiv Nalbandiana u polufinalu.obannon je napisao/la:Uhhh dobar mec ali ipak ovaj je bio bolji, ne za mene samo vec za mnoge teniske legende koje su dale komentar ovog meca
Prva pobjeda Rafe nad Federerom ( njihov prvi međusobni meč na ATP Touru ) je bila na Mastersu u Miamiu ( tvrda podloga ) 2004 ( Rafa nije imao ni 18 godina ) rezultat je bio mislim 6:3,6:3.cha0s je napisao/la:na brzim podlogama federer je car. tu mu nadal ne moze nistaa nisu za njega spore, to je za 'wuss'-ove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.