Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Svaka cast...Nemaju Dzeku, ali imaju RVP-a, Gomeza, Benzemu... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kazem subjektivan sam ali Dzeko je klasa za sebemarconato je napisao/la:Svaka cast...Nemaju Dzeku, ali imaju RVP-a, Gomeza, Benzemu...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
To je vec druga stvar sto si ti subjektivan, ali Dzeko ne moze biti nikako bolji od jednog van Persiea, ma koliko ga ti volio... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta to taj RVP ima osvojeno sa svojim klubom?Po cemu to Dzeko ne moze nikako biti ispred njega?Samo mi to argumentuj,eto!marconato je napisao/la:To je vec druga stvar sto si ti subjektivan, ali Dzeko ne moze biti nikako bolji od jednog van Persiea, ma koliko ga ti volio...
Kakve to veze ima?! Pa imas ti masu igraca koji nisu maltene nista osvojili sa klubom, pa su opet (bili) igracine za neke koji su osvajali sve i svasta...NEZALAGANJE je napisao/la:Sta to taj RVP ima osvojeno sa svojim klubom?Po cemu to Dzeko ne moze nikako biti ispred njega?Samo mi to argumentuj,eto!marconato je napisao/la:To je vec druga stvar sto si ti subjektivan, ali Dzeko ne moze biti nikako bolji od jednog van Persiea, ma koliko ga ti volio...
Fletcer i Carrick su osvojili sa Unitedom sve moguce, pa opet mogu Gerrardu samo cistit kopacke (ovo je samo jedan od primjera).
Naravno da odnos izmedju RVP-a i Dzeke nije bas tako drastican, ali sam samo naveo primjer...

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A sad kazes nije drastican,a u postu prije toga kazes da ne moze biti nikako ispred njega!?Hmm...Znas kako se moze mjeriti to,po tome koliko si ti 'ugradio' u te titule,a Dzeko nije bio 'prolaznik' ni u jednoj tituli,tako da ga ne mozes porediti sa tim nabrojanim.E tako ja mjerim njegov ucinak,a RVP je imao istu priliku,pa nije uspio!marconato je napisao/la:Kakve to veze ima?! Pa imas ti masu igraca koji nisu maltene nista osvojili sa klubom, pa su opet (bili) igracine za neke koji su osvajali sve i svasta...NEZALAGANJE je napisao/la:Sta to taj RVP ima osvojeno sa svojim klubom?Po cemu to Dzeko ne moze nikako biti ispred njega?Samo mi to argumentuj,eto!marconato je napisao/la:To je vec druga stvar sto si ti subjektivan, ali Dzeko ne moze biti nikako bolji od jednog van Persiea, ma koliko ga ti volio...
Fletcer i Carrick su osvojili sa Unitedom sve moguce, pa opet mogu Gerrardu samo cistit kopacke (ovo je samo jedan od primjera).
Naravno da odnos izmedju RVP-a i Dzeke nije bas tako drastican, ali sam samo naveo primjer...
Jeste, ima to veze, ali isto tako ne moze poredit City i Arsenal i mogucnost osvajanja trofeja u tim klubovima...
Dzeko je vrhunski spic, niko ne bjezi od toga, ali sve dok se ne ustali prvo u prvoj postavi svog klubu, dok ne bude najbolji strijalac najjace lige na svijetu, dok sledstveno svemu tome ne bude imao podjednaku ili vecu vrijednost na trzistu od RvP-a, ne moze biti ispred njega...

Dzeko je vrhunski spic, niko ne bjezi od toga, ali sve dok se ne ustali prvo u prvoj postavi svog klubu, dok ne bude najbolji strijalac najjace lige na svijetu, dok sledstveno svemu tome ne bude imao podjednaku ili vecu vrijednost na trzistu od RvP-a, ne moze biti ispred njega...

Stevanovic nije los igrac,ali mora on jos vise da napreduje da bi igro u pocetnih 11.(Defenzivno se nije vidio u 2 poluvremenu protiv njemaca) 

Oh kako bi bilo lijepo da Stevo ode u Schalke 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sigurno da je vrijeme za odlazak u veci klub i jacu ligu, samo tako ce dalje napredovat. A Vojvodina je zadnjih godina prodala igrace poput Krasica i Kacara, i Srpska liga ima kakav-takav rejting u Evropi (zadnjih godina Nastasic, Jovetic, Savic, Tosic, Ljajic, Milijas, Petrovic i tako dalje direkt u lige petice), tako da se moze nadat dobrom klubu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
****.RS saznaje: Šalke se dogovorio sa Stevanovićem:
Nemački Šalke već dugo prati Miroslava Stevanovića. Predstavnici kluba iz Gelzenkirhena bili su i na meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu između Grčke i Bosne i Hercegovine (0:0). Selektor naših zapadnih komšija Safet Sušić je šansu Stevanoviću dao tek u poslednjih 15 minuta, ali to nije omelo Nemce u nameri da angažuju igrača Vojvodine.
Kako ****.RS saznaje, nemački tim je već postigao dogovor sa Stevanovićem, a ovih dana se očekuje da delegacija "rudara" dođe u Novi Sad i pokuša da dogovori uslove sa predstavnicima Vojvodine.
Momak rođen u Zvorniku je ove sezone već odigrao 15 mečeva u svim takmičenjima, postigao tri gola i imao isto toliko asistencija.
Ovo bi bilo predobro!
Nemački Šalke već dugo prati Miroslava Stevanovića. Predstavnici kluba iz Gelzenkirhena bili su i na meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu između Grčke i Bosne i Hercegovine (0:0). Selektor naših zapadnih komšija Safet Sušić je šansu Stevanoviću dao tek u poslednjih 15 minuta, ali to nije omelo Nemce u nameri da angažuju igrača Vojvodine.
Kako ****.RS saznaje, nemački tim je već postigao dogovor sa Stevanovićem, a ovih dana se očekuje da delegacija "rudara" dođe u Novi Sad i pokuša da dogovori uslove sa predstavnicima Vojvodine.
Momak rođen u Zvorniku je ove sezone već odigrao 15 mečeva u svim takmičenjima, postigao tri gola i imao isto toliko asistencija.
Ovo bi bilo predobro!

volio bih da se ovaj transfer ostvari, to bi bilo odlicno za stevanovica ali i za repku.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
OVo bi bilo odlicno ovako mlad u salkeu kad bi pruzao prave partije otvorilo bi mu vrata u najvece klubove europe , stim da je i salke veliki klub ali pricam o bajernu i slicnim. Nadam se da ce preci zasluzio je ...
Treba nam sto vise igraca u najjacim ligama tako da bi ovo bilo odlicno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Cautinho
- Kontakt:
Ja sam mišljenja da netreba tako brzo ici na sve to,prvo to su neka naklapanja,ako kao drugo,mislim da bi toliki razmak izmedju jacina liga ubio igrača.Ipak iz jedne Srbije doci u Bundesku,moze mentalno unistiti igrača.Samo se treba sjetiti jednog Savica,on je iz Partizana upao u tim prvaka Engleske i unistio se i izgubio totalno.Sad je tamo u Fiorentini,sto bi nekom njegovom kvalitetom bio super klub,gdje igra i tako dalje.Suprotnim putem je isao Dzeko,iz BiH,u Cesku,Njemacka i na kraju Engleska.Ne mora to znaciti za Stevanovica,ali eto,moje misljenje.
Keep walking.
Bilo bi dobro da je istina ovo, ali nedavno na video interviju bas na ss.ba su ga pitali on kaze da ne zna nista o tome a ni njegov menager...
- legenda reala
- Kontakt:
Naš jeeeeeeeeeeee

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zasluzio je dobar transfer,a odlazak u Schalke bi trebao biti pun pogodak za njega.Nadam se samo da je istina da je sve s Njemcima dogovorio 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bas mi je drago radi momka i sto ce mu se ostvariti taj san ipak ide u velik klub nek ti je Steva sa srecom ako se naravno ta zelja ostvari.Adi_Zepce je napisao/la:Zasluzio je dobar transfer,a odlazak u Schalke bi trebao biti pun pogodak za njega.Nadam se samo da je istina da je sve s Njemcima dogovorio

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Nek ide i nek se ne okreće! Bundesliga je za naše igrače uvijek bila un pogodak!
Sretno Stevo, i sinoć je bio dobar!
Sretno Stevo, i sinoć je bio dobar!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.