Prva liga FBiH 2012./2013.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jul 2012, 21:31

Emir93 je napisao/la: a vi se smatrate nekim favoritima jbt a ne vidim nikakve pomake kod vas? radili se ista bolan? kakve su financije ovo ono? de nas barem obavjestite da znamo hebem ga ja pa da mi mozemo reci da ste favoriti a ne ovako se dizete u nebesa kao da ce te pobijediti svih 30 utakmica u ovoj ligi ...
ja ovdje jos nisam vidjeo da se neko dizao unebesa posebno nakon sto smo ispali iz drustva najboljih..pa da imamo razloga da se dizemo covjek bi rekao, a nemamo jer smo upali tamo dje se nikad nismo ni nadali..ne znam sta ti pises covjece kakva crna nebesa :roll: ...ali da smo medju glavnim favoritima jesmo to definitivno ne moze to niko osporiti...mislim da nam je jaca ekipa nego lani ..par igraca doslo, nesto otislo i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jul 2012, 21:35

nino hrastek je napisao/la:
tuzlak135 je napisao/la:pa zasad dosli Mikelini, Pejic, Sisic igraci koji su igrali u najvisem rangu, treba doci Okanovic, Mesic, Lamesic, Nikolic 99% ce igrati za nas, i ja mislim da je to uz postojeci kadar sasvim dovoljno za povratak u miki maus ligu:)

Vi tuzlaci iznenadit ce te se kvalitetom prve federalne lige,neke ce vam ekipe doci na tusanj ima da se iznenadite,ne budite toliko samouvjereni,ovo igraca sto si nabrojo njih pola nije igralo u klubovima minimalno po pola godine npr (mikelini) gdje je igro on zadnju godinu nigdje jel tako a moze se hvala bogu i na internetu pronaci i dokazti ha ja i ne zaboravite valja ici u kladus,cazin,rodoc,bihac gdje niko ne uzoma bodove a kamoli valja ici u gracanicu,lukavac,banovice,,,,zato vam kazem smirite malo strasti nije jos ni poslo vi vec prvaci.
ja covjece nisam vidjeo ikog da je rekao da smo prvaci...covjece meni se gadi samo pomisao da moram gledati svoju ekipu protiv tih ekipa...izuzev par nekih kao recimo Jedinstvo Bihac i ove nase kantonalne i eventualno ove bivse premier ligase ...kakvo crno kurcenje nama pada na pamet u ovoj ligi?..favoriti smu uz te nabrojane definitivno pa tebi se svidjalo to ili ne
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 04 jul 2012, 21:39

Ma mi smo prvaci i to je to :mrgreen:

tuzlak135
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak135 » 04 jul 2012, 21:40

tuzlak135 je napisao/la:pa zasad dosli Mikelini, Pejic, Sisic igraci koji su igrali u najvisem rangu, treba doci Okanovic, Mesic, Lamesic, Nikolic 99% ce igrati za nas, i ja mislim da je to uz postojeci kadar sasvim dovoljno za povratak u miki maus ligu:)

Vi tuzlaci iznenadit ce te se kvalitetom prve federalne lige,neke ce vam ekipe doci na tusanj ima da se iznenadite,ne budite toliko samouvjereni,ovo igraca sto si nabrojo njih pola nije igralo u klubovima minimalno po pola godine npr (mikelini) gdje je igro on zadnju godinu nigdje jel tako a moze se hvala bogu i na internetu pronaci i dokazti ha ja i ne zaboravite valja ici u kladus,cazin,rodoc,bihac gdje niko ne uzoma bodove a kamoli valja ici u gracanicu,lukavac,banovice,,,,zato vam kazem smirite malo strasti nije jos ni poslo vi vec prvaci.
sta ce me iznendaiti krajsnik, branitelj, prdgrmec??? koja budala ne mogu da vjerujem sisic nije igrao proslu sezonu u celiku? pejic nije igrao u orasju? nikolic, lamesic, okanovic??? pa covjece dragi ako cu se prepasti seljoberskih ekipa onda bolje da se svi kolektivno objesimo u Tuzli! i ako mesic i mekilini nisu igrali pola godine bolji su od 99% igraca u ovoj sugavoj ligi

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 04 jul 2012, 21:46

tuzlak135 je napisao/la:

sta ce me iznendaiti krajsnik, branitelj, prdgrmec??? koja budala ne mogu da vjerujem sisic nije igrao proslu sezonu u celiku? pejic nije igrao u orasju? nikolic, lamesic, okanovic??? pa covjece dragi ako cu se prepasti seljoberskih ekipa onda bolje da se svi kolektivno objesimo u Tuzli! i ako mesic i mekilini nisu igrali pola godine bolji su od 99% igraca u ovoj sugavoj ligi
Stari i mi biscani to govorimo svaku sezonu , a evo vec nekoliko godina smo ovdje . Ima stvarno jakih ekipa . Neke nisu toliko jake koliko su grube i ne pustaju tako lako da se bodovi odnesu sa njihovog terena . Krajisnik ce polomiti igrace , sve ce uraditi ali necete boda od tamo odnijeti .
Bratstvo mozda nece biti kokurent . Mislim da ce ove godine neko iz Tuzlanskog kantona ili Unsko-sanskog uci .

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 04 jul 2012, 23:36

SaltCityAttack je napisao/la:
Emir93 je napisao/la: a vi se smatrate nekim favoritima jbt a ne vidim nikakve pomake kod vas? radili se ista bolan? kakve su financije ovo ono? de nas barem obavjestite da znamo hebem ga ja pa da mi mozemo reci da ste favoriti a ne ovako se dizete u nebesa kao da ce te pobijediti svih 30 utakmica u ovoj ligi ...
ja ovdje jos nisam vidjeo da se neko dizao unebesa posebno nakon sto smo ispali iz drustva najboljih..pa da imamo razloga da se dizemo covjek bi rekao, a nemamo jer smo upali tamo dje se nikad nismo ni nadali..ne znam sta ti pises covjece kakva crna nebesa :roll: ...ali da smo medju glavnim favoritima jesmo to definitivno ne moze to niko osporiti...mislim da nam je jaca ekipa nego lani ..par igraca doslo, nesto otislo i to je to
saltcityattack nedostajes nam gore u premijerligasima :lol: :lol: :lol: :lol:

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 04 jul 2012, 23:57

ama Tuzlaci spustite se na zemlju malo..
koji ste vi qrac da izvinite ??
ne napadajte forumase koji vas ne smatraju favoritima jer ljudi imaju pravo na svoje misljenje a mogu vam reci da su mnogo u pravu jer necete se tako lako prosetati ovom ligom ;)

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 05 jul 2012, 00:16

Emir93 je napisao/la:ama Tuzlaci spustite se na zemlju malo..
ne napadajte forumase koji vas ne smatraju favoritima jer ljudi imaju pravo na svoje misljenje a mogu vam reci da su mnogo u pravu jer necete se tako lako prosetati ovom ligom ;)
Kladimo se da hocemo?

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 05 jul 2012, 00:26

SiggySinatra je napisao/la:
Kladimo se da hocemo?
Tuzlaci niste svijesni u kakvu ste liogu prosli, evo da se kladimo da se nece prosetati ovom ligom, nemate pojma kakva je Prva Lig Federacije, recimop u Bugojno necete ni boda uzet posto sam navijac Iskre hehe, al fakat liga je jako teska i zahtijevna... ali uvjerit cete se i sami u to... velii pozz za Tuzlu

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 05 jul 2012, 00:59

Niko nije ni rekao da cemo se prosetati ali smatramo da smo 1. favoriti !!!!
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 05 jul 2012, 01:01

a sta ti glumis...koji smo qurac neznam ....al ono sto znam je da smo za vas i ovu cobansku ligu Real...i ko se ovdje dizao..i ko je napadao forumase....neki su prokomentarisali da je smijesno ne stavljati Slobodu u krug favorita.....i uz duzno postovanje prema Jedinstvu i njegovim navijacima...ne prema tebi ...mislim da je smijesno poredit Slobodu i Jedinstvo...po bilo kojem segmentu...tako da je smijesna prica i usporedba... kao i vi ste mislili da cete za godinu nazad i te fore
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 05 jul 2012, 01:04

Takav stac ce vas zadrzati u ovoj ligi jos mnogo godina, nazalost

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 05 jul 2012, 01:10

Ne brini se ti za nas , mi cemo se vratiti . I ja licno mislim , ustvari uvijeren sam da ce Sloboda ovu sezonu biti osvajac ! Veselim se dolasku na Tusanj , naravno i vasem dolasku Pod Borice .

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 05 jul 2012, 01:33

Makavelii je napisao/la:Takav stac ce vas zadrzati u ovoj ligi jos mnogo godina, nazalost
ako TI tako kazes...vazi :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 05 jul 2012, 03:05

Mislim da jos niste svjesni da u ovoj ligi cesto kvalitet nije presudan... Ima 6-7 stadiona gdje niko ne uzima bodove bez love... To znaju ove starosjedioacke ekipe Prve Lige FBiH ;)

tuzlak135
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak135 » 05 jul 2012, 04:00

mi smo Sloboda TUZLA a ne branitelj, krajisnik, krajina, buducnost, podgrmec, vitez..... postujemo mi ovu ligu pogotovo Jedinstvo, Bosnu.V, Rudar.K. i niko se ne qurci da cemo osvojit ligu 10 kola prije kraja, ali svi znamo da smo prvi favoriti. nema te vukoebine gdje se ne mogu uzeti bodovi vjerujte mi!!!! hajd sto smo u qurcu neg nas i drugi ebu :evil: sto se tice igraca imat ce citavu armiju navijaca uz sebe (hajd sto smo nadrkani neg smo i na rubu zivaca) i nema tog gostovanja gdje necemo biti uz njih naravno sto je put veci nas ce biti manje al cemo biti uz njih i nemaju se sta plasiti seljacina, bili smo mi i u Posusju, Trebinju, Gabeli, Zepcu i ostalim vokoebinama samo nek oni igraju a mi cemo se pobrinuti za ostalo. sve je na nama8-)

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 05 jul 2012, 07:59

slani grad je napisao/la:
a sta ti glumis...koji smo qurac neznam ....al ono sto znam je da smo za vas i ovu cobansku ligu Real...i ko se ovdje dizao..i ko je napadao forumase....neki su prokomentarisali da je smijesno ne stavljati Slobodu u krug favorita.....i uz duzno postovanje prema Jedinstvu i njegovim navijacima...ne prema tebi ...mislim da je smijesno poredit Slobodu i Jedinstvo...po bilo kojem segmentu...tako da je smijesna prica i usporedba... kao i vi ste mislili da cete za godinu nazad i te fore
pda smijesno je porediti Slobodu i Jedinstvo jer ti smatras da ste nesto bolji od nas i od ostatka lige a bas zbog takvog stava hebace vas maksimalno u ovoj ligi ali nema veze boli me briga za Slobodom jer ti si samo pojedinac,nebitan lik skroz sto se mene tice, a ja samo pratim sta se desava oko Jedinstva i nikog drugog.

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 05 jul 2012, 08:05

tuzlak135 je napisao/la:mi smo Sloboda TUZLA a ne branitelj, krajisnik, krajina, buducnost, podgrmec, vitez..... postujemo mi ovu ligu pogotovo Jedinstvo, Bosnu.V, Rudar.K. i niko se ne qurci da cemo osvojit ligu 10 kola prije kraja, ali svi znamo da smo prvi favoriti. nema te vukoebine gdje se ne mogu uzeti bodovi vjerujte mi!!!! hajd sto smo u qurcu neg nas i drugi ebu :evil: sto se tice igraca imat ce citavu armiju navijaca uz sebe (hajd sto smo nadrkani neg smo i na rubu zivaca) i nema tog gostovanja gdje necemo biti uz njih naravno sto je put veci nas ce biti manje al cemo biti uz njih i nemaju se sta plasiti seljacina, bili smo mi i u Posusju, Trebinju, Gabeli, Zepcu i ostalim vokoebinama samo nek oni igraju a mi cemo se pobrinuti za ostalo. sve je na nama8-)
nadam se da ce te doci u Bihac a nasi navijaci Sila Nebeska kod vas u Tuzlu.
dvije najjace navijacke skupine u prvoj ligi FBiH :D

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 05 jul 2012, 11:20

Stekao sam dojam da je 1.Federalna teža od Premijer lige,jer pola klubova koji su u 1.Federalnoj vidi se kao favorit za PRVO mjesto :lol:

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 05 jul 2012, 11:23

Mozda se sloboda nece prosetati ligom ali su sigurno u startu jedan od najozbiljnijih kandidata za povratak,mada mislim da ni ljudima u tuzli nije interes na vrat na nos vratiti slobodu u PL pa da se tamo opet pate i muce.Ovo ispadanje je u jednu ruku i dobro doslo slobodi,da konacno vide gdje su i sta se radilo proslih godina,te da konacno tuzla stane iza slobode,a ne da dopusta da se gase njeni sportski kolektivi(KK S. Dita),sto je stvarno sramota za tuzlu.ZNaci kad se financijsko stanje u klubu stabilizira,kad u i oko klubu budu sportski radnici i oni koji vole klub sloboda se vraca sigurno,tusanj se renovira,infrastruktura je tu...da li ce to biti ove sezone ili ne vidjet cemo.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.