Ne pratiš baš ni ti...Makanaky je napisao/la:Možda ovi na soccerstandu znaju nešto što mi ne znamo: Sarajevo-Hibernian 2:2

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne pratiš baš ni ti...Makanaky je napisao/la:Možda ovi na soccerstandu znaju nešto što mi ne znamo: Sarajevo-Hibernian 2:2
Klasični drama queen, zatrp'o si pet tema svojim kme postovima. Ni u Realu nisu digli ovoliku džehvu kad su izgubili 4:0 od trećeligaša. Čuj sramota za naš fudbal to što je Sarajevo primilo dva gola (napisao na drugoj temi), pretjera ga do daske. Sramota bi možda bila da Sarajevo ispadne od ove ekipe, ebo dva gola, da je bilo 15:2 ti bi rek'o da je sramota. Evo sad gledam ljudi prije 10 godina igrali sa Portugalcima 2:2, pretpostavljam da je to sramota za Portugalski fudbal. U sezoni 67/68 igrali 0:0 sa Manchester Unitedom, i to je haman sramota za Engleski fudbal. Koda je naš fudbal najbolji na svijetu da je sramota da naša ekipa primi dva gola. Taj drugoligaš iz Crne Gore više nije drugoligaš i Borac ne muči nikakve muke nego je puno bolji na terenu, ovo je rezultat kojim Crnogorci mogu biti presretni. Samo nešto kukate i donosite nekakve zaključke tipa ako se Maltežani ne mogu pobijediti 15:0 onda protiv Bugara ne treba ni izlaziti. Prvo, svaka utakmica je za sebe i motivacija se razlikuje od utakmice do utakmice. Drugo, Bugarski fudbal je ionako bolji nego naš i šta ako izbace Sarajevo, sad treba pljuvat po našem fudbalu. Fudbal nam je spram države, čak i puno bolji ako mene pitaš, ne možeš iz ovakve države izbacit Real Madrid. Nama bi izgleda bilo normalno da izbacujemo predstavnika Bugarske sa 5:0 i da se nosamo sa Realom, inače će takvi kao ti odma da pljuju. Sad kad budemo igrali sa Mariborom i ako kojim slučajem ne krene kako treba odma će takvi ko ti počet da kukaju i pljuju. Smoriste s kuknjavom.propuh je napisao/la:Sarajevo se napati s amaterima, gledam borac muke muci s drugoligasem i Crne Gore.
Pada mi optimizam i za Zelju nakon ovih tako teci blamova nasih predstavnika.
Kakvo kukanje imas daljinac i upali tekmu koja jos nije zavrsila pa ovo je realno katastrofaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Klasični drama queen, zatrp'o si pet tema svojim kme postovima. Ni u Realu nisu digli ovoliku džehvu kad su izgubili 4:0 od trećeligaša. Čuj sramota za naš fudbal to što je Sarajevo primilo dva gola (napisao na drugoj temi), pretjera ga do daske. Sramota bi možda bila da Sarajevo ispadne od ove ekipe, ebo dva gola, da je bilo 15:2 ti bi rek'o da je sramota. Evo sad gledam ljudi prije 10 godina igrali sa Portugalcima 2:2, pretpostavljam da je to sramota za Portugalski fudbal. U sezoni 67/68 igrali 0:0 sa Manchester Unitedom, i to je haman sramota za Engleski fudbal. Koda je naš fudbal najbolji na svijetu da je sramota da naša ekipa primi dva gola. Taj drugoligaš iz Crne Gore više nije drugoligaš i Borac ne muči nikakve muke nego je puno bolji na terenu, ovo je rezultat kojim Crnogorci mogu biti presretni. Samo nešto kukate i donosite nekakve zaključke tipa ako se Maltežani ne mogu pobijediti 15:0 onda protiv Bugara ne treba ni izlaziti. Prvo, svaka utakmica je za sebe i motivacija se razlikuje od utakmice do utakmice. Drugo, Bugarski fudbal je ionako bolji nego naš i šta ako izbace Sarajevo, sad treba pljuvat po našem fudbalu. Fudbal nam je spram države, čak i puno bolji ako mene pitaš, ne možeš iz ovakve države izbacit Real Madrid. Nama bi izgleda bilo normalno da izbacujemo predstavnika Bugarske sa 5:0 i da se nosamo sa Realom, inače će takvi kao ti odma da pljuju. Sad kad budemo igrali sa Mariborom i ako kojim slučajem ne krene kako treba odma će takvi ko ti počet da kukaju i pljuju. Smoriste s kuknjavom.propuh je napisao/la:Sarajevo se napati s amaterima, gledam borac muke muci s drugoligasem i Crne Gore.
samo se ti tješi paša moj,svi smo mi u jednom velikom debelom hamdagi.....NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Klasični drama queen, zatrp'o si pet tema svojim kme postovima. Ni u Realu nisu digli ovoliku džehvu kad su izgubili 4:0 od trećeligaša. Čuj sramota za naš fudbal to što je Sarajevo primilo dva gola (napisao na drugoj temi), pretjera ga do daske. Sramota bi možda bila da Sarajevo ispadne od ove ekipe, ebo dva gola, da je bilo 15:2 ti bi rek'o da je sramota. Evo sad gledam ljudi prije 10 godina igrali sa Portugalcima 2:2, pretpostavljam da je to sramota za Portugalski fudbal. U sezoni 67/68 igrali 0:0 sa Manchester Unitedom, i to je haman sramota za Engleski fudbal. Koda je naš fudbal najbolji na svijetu da je sramota da naša ekipa primi dva gola. Taj drugoligaš iz Crne Gore više nije drugoligaš i Borac ne muči nikakve muke nego je puno bolji na terenu, ovo je rezultat kojim Crnogorci mogu biti presretni. Samo nešto kukate i donosite nekakve zaključke tipa ako se Maltežani ne mogu pobijediti 15:0 onda protiv Bugara ne treba ni izlaziti. Prvo, svaka utakmica je za sebe i motivacija se razlikuje od utakmice do utakmice. Drugo, Bugarski fudbal je ionako bolji nego naš i šta ako izbace Sarajevo, sad treba pljuvat po našem fudbalu. Fudbal nam je spram države, čak i puno bolji ako mene pitaš, ne možeš iz ovakve države izbacit Real Madrid. Nama bi izgleda bilo normalno da izbacujemo predstavnika Bugarske sa 5:0 i da se nosamo sa Realom, inače će takvi kao ti odma da pljuju. Sad kad budemo igrali sa Mariborom i ako kojim slučajem ne krene kako treba odma će takvi ko ti počet da kukaju i pljuju. Smoriste s kuknjavom.propuh je napisao/la:Sarajevo se napati s amaterima, gledam borac muke muci s drugoligasem i Crne Gore.
Šta si ti to nešto k'o duhovit, ja inače gledam u grah pa govorim o igri, nisam ni slučajno upalio TV da gledam tekmu. Borac puno bolji i ako bude ovako odigrao dole ne sumnjam u prolaz. A ti ako si očekiv'o da će biti 5:0 onda nisi realan, i to je to. Fudbal nam ne nazaduje nego stagnira jer nema uslova da naperduje. Umislio si da živiš u Njemačkoj. Kukaš bezveze.propuh je napisao/la: Kakvo kukanje imas daljinac i upali tekmu koja jos nije zavrsila pa ovo je realno katastrofa
a fudbal nam iz godine u godinu nazaduje htjeli mi to priznat ili ne.
da hoce sto prije skratit ligu mozda se ovo i popravi.
Ajmo svi biti ponosni sto je Borac uz 2 crvena kartona uspio izvuci 2:2 protiv jako neugodne ekipe iz respektabilne crnogorske lige,s obzirom da igraci Celika nisu isli na pripreme i nisu igrali ni jednu prijateljsku utakmicu ovaj rezultat jos dobiva na znacaju jer su gosti potpuno svjezi i odmorni dosli na ovu utakmicu.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Šta si ti to nešto k'o duhovit, ja inače gledam u grah pa govorim o igri, nisam ni slučajno upalio TV da gledam tekmu. Borac puno bolji i ako bude ovako odigrao dole ne sumnjam u prolaz. A ti ako si očekiv'o da će biti 5:0 onda nisi realan, i to je to. Fudbal nam ne nazaduje nego stagnira jer nema uslova da naperduje. Umislio si da živiš u Njemačkoj. Kukaš bezveze.propuh je napisao/la: Kakvo kukanje imas daljinac i upali tekmu koja jos nije zavrsila pa ovo je realno katastrofa
a fudbal nam iz godine u godinu nazaduje htjeli mi to priznat ili ne.
da hoce sto prije skratit ligu mozda se ovo i popravi.
OT: Velid Spaho zvani Rojs Rojs miješa Metaurh Donetsk i Metalist Kharkiv.
Gdje sam ja rek'o da sam ponosan. Ja samo tvrdim da kukate bezveze i to je to. Igra se spram mogućnosti. Da je bilo 5:0 za Borac ti bi isti doš'o i prič'o da Borac može izbacit Bayerna. A ista ekipa k'o i ova što je odigrala 2:2.Dylan Dog je napisao/la: Ajmo svi biti ponosni sto je Borac uz 2 crvena kartona uspio izvuci 2:2 protiv jako neugodne ekipe iz respektabilne crnogorske lige,s obzirom da igraci Celika nisu isli na pripreme i nisu igrali ni jednu prijateljsku utakmicu ovaj rezultat jos dobiva na znacaju jer su gosti potpuno svjezi i odmorni dosli na ovu utakmicu.
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Gdje sam ja rek'o da sam ponosan. Ja samo tvrdim da kukate bezveze i to je to. Igra se spram mogućnosti. Da je bilo 5:0 za Borac ti bi isti doš'o i prič'o da Borac može izbacit Bayerna. A ista ekipa k'o i ova što je odigrala 2:2.Dylan Dog je napisao/la: Ajmo svi biti ponosni sto je Borac uz 2 crvena kartona uspio izvuci 2:2 protiv jako neugodne ekipe iz respektabilne crnogorske lige,s obzirom da igraci Celika nisu isli na pripreme i nisu igrali ni jednu prijateljsku utakmicu ovaj rezultat jos dobiva na znacaju jer su gosti potpuno svjezi i odmorni dosli na ovu utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.