Zna li ko šta trebam uraditi
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Mislio sam protiv drugih igraca kada igras a protiv compa je izuzetno tesko jer su kretnje ocajne i ja sam se nervirao strasno dok sam kupove ove igrao. Ko ima problema sa faulovima jer ovaj comp sa bilo kojim igracem puca isto k'o da ima nekog vele majstora faulova samo treba da pomjeri golmana na sredinu. Meni je to posto igram na PS3 L1+lijevi analog kliknem (kontrola golmana, istim klikom prebacujes na drugog igraca inace ostajes na golmanuschweinsteiger je napisao/la:ovo pronalazim krajnje uvredljivim10DelPiero je napisao/la:Ma ko malo duze igra PES 12 zna odbranu igrati
posebno zato sto sam veliki fan PESa i sto sam 12ke se naigrao k'o lud
fazon je sto sam ja uvijek igrao s Bayernom i stoperima ocjena 81 i 82,a igram na superstar protiv Reala,Barce,Milana i sve tako jacih klubova,to mi je uzivancija
sta sam sve majmunisao u odbrani,ali najvise me nerviralo ono kad naprave neki glupi prekrsaj,k'o fol nesto se zabije u njeg' i on padne :S
Znači ove godine ne kupujem pes već prelazim na fifu iako sumnjam da će i tu bit nekih znacajnnijih promjena, ali nekako mi je fifa realnija , sporiji gameplay i sto je najvažnije ima mnogo vise liga i klubovaharebianconero je napisao/la:Izlazi i za ps2, a promjena sigurno neće biti. Bit će isti kao i prošli, samo napravljeni transferi.
Bas cu i ja da skinem tu FIFU pa da vidim koja je razlika izmedu nje i PES-a, mada sam ja citao i uglavnom igraci govore da je realniji PES ali da je FIFA boljaLesnar je napisao/la:Znači ove godine ne kupujem pes već prelazim na fifu iako sumnjam da će i tu bit nekih znacajnnijih promjena, ali nekako mi je fifa realnija , sporiji gameplay i sto je najvažnije ima mnogo vise liga i klubovaharebianconero je napisao/la:Izlazi i za ps2, a promjena sigurno neće biti. Bit će isti kao i prošli, samo napravljeni transferi.
Demo je izasao prije 5 dana,a official ce za malo manje od 2 mjeseca.RedDevilS je napisao/la:Jedva cekam taj novi soker iako ima jos 3 mjeseca ako se ne varam..
Hvala na informaciji.harebianconero je napisao/la:15. septembra, znači mjesec ipo otprilike.
Soni je napisao/la:@gazi
Gomez je na ovom novom DEMO-u po KONAMI-jevim ocjenama jer je Njemacka u igri.
Ocajno je da Gomez ima tako malu ocjenu.
A Barcelona i mene najvise nervira. Da mene dovedu, odma bi mi stavili skll 84.
Na proslom sokeru me najvise nerviralo kad napravim preglup faul poslije 20m i primim gol, a ne mogu reagovat nikako. Za sad mi se to nije desavalo na ovom.
Np.RedDevilS je napisao/la:Hvala na informaciji.harebianconero je napisao/la:15. septembra, znači mjesec ipo otprilike.
FIFU igram cesto sa rodjacima na PS3,po tome sam zakljucio da nerealnaneurofunk je napisao/la:Ne znas o cemu pricas, kladim se da nikad nisi ni igro FIFU 12 nego si svoje mišljenje kreirao na osnovu ovog klipa.Android je napisao/la:Meni je FIFA nerealna igrica,evo npr.ovaj video to pokazuje " onclick="window.open(this.href);return false;
Skinuo sam demo i mogu reci da mi se svidja ovaj PES
FIFA je nazvana realisticnom simulacijom fudabala a PES vise arkadnom, tako da tu pricu o ne realnosti mozes okacit macku o rep, a online mod (koji se prikazuje u klipu koji si ti postavio) se drasticno razlikuje od singleplayer/vs moda.Android je napisao/la:FIFU igram cesto sa rodjacima na PS3,po tome sam zakljucio da nerealna
Ja sam citao a i cuo od igraca koji su igrali FIFU i PES da su kretanja igraca dosta bolja na PES-u tj gameplay. Skinem ja to ovih dana pa se sam uvjerim.neurofunk je napisao/la:FIFA je nazvana realisticnom simulacijom fudabala a PES vise arkadnom, tako da tu pricu o ne realnosti mozes okacit macku o rep, a online mod (koji se prikazuje u klipu koji si ti postavio) se drasticno razlikuje od singleplayer/vs moda.Android je napisao/la:FIFU igram cesto sa rodjacima na PS3,po tome sam zakljucio da nerealna
Poredit FIFU i PES je kao poredit Grand Turismo i Mario Kart
Znaš li slučajno ako si igrao zadnja izdanja fife za plejku,šta je s transferima je li lako dovest neku zvijezdu u manji klub kao što je to slučaj na pes-u gdje sam znao u Lorient dovesti Fabregasa,Ronaldinha i Rooneya u 3.sezoni10DelPiero je napisao/la:Bas cu i ja da skinem tu FIFU pa da vidim koja je razlika izmedu nje i PES-a, mada sam ja citao i uglavnom igraci govore da je realniji PES ali da je FIFA boljaLesnar je napisao/la:Znači ove godine ne kupujem pes već prelazim na fifu iako sumnjam da će i tu bit nekih znacajnnijih promjena, ali nekako mi je fifa realnija , sporiji gameplay i sto je najvažnije ima mnogo vise liga i klubovaharebianconero je napisao/la:Izlazi i za ps2, a promjena sigurno neće biti. Bit će isti kao i prošli, samo napravljeni transferi.
Vjeruj mi da nisam i ne namjeravam preci na FIFU cak i da je bolja, vjerovatno te moze bolje u to uputiti @neurofunk jer ocigledno da je duze vrijeme igra. Sudeci po komentarima mislim da bi i to trebalo biti teze.Znaš li slučajno ako si igrao zadnja izdanja fife za plejku,šta je s transferima je li lako dovest neku zvijezdu u manji klub kao što je to slučaj na pes-u gdje sam znao u Lorient dovesti Fabregasa,Ronaldinha i Rooneya u 3.sezoni![]()
ili je to realnije ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.