mozes li mi samo odgovoriti na jedno pitanje, posto je poznato da je Munib za vrijeme rata bio djelomicno zaduzen za finansije odbrane jesu li nasi borci trebali baciti puske i bojkotovati rat?omar33 je napisao/la:svaka cast! supak se vratio kako bi bio kapiten a izdao sasu i ninoslava, smrad obicni koji se ulizuje munibu i mikadu. pa samo se hajvan i osoba sa niskim kvocijentom inteligencije moze nadati necemu dok munib vodi finansije, dok mikado trenira nasu reprezentaciju i ugovara utakmice sa nekim tamo klubovima i dok je iljo predsjednik.rule 78 je napisao/la:e moje budale patriotske, pojma vi nemata sta se desava u nasem fudbalu. taj isti spahic je isti ko i sva ta bagra u nasem fudbalu. on namjesta tekme i to je 100 posto tacno. neka ga sramota bude smrad dubrovacki. a ciro je bijednik da ga nema veceg na balkanu. pa sta mislite ova tekma sa rijekom da je regularna? iz 2 na pol. i na kraju 1. pa vidjeli ste golove i penale dosudene na tv-u. ne da je smijesno bilo vec tako ofirno da nepojerujes svojim ocima. svaka cast papcu najveci gospodin a ovi ostali su smradovi sve i jedan. zali boze raje sto ce dati tolke pare da dodu i gledaju ih u genku
al neka ga, nek se blamira, ko ga j... samo mi zao sto nam brukaju drzavu, nista vise.
zao mi je sto moram na ovakav nacin ali nekim osobama je nemoguce dokazati da postoje vaznije stvari od nekog **** sekretara, ne igra Spahic za Muniba ni Ilju nego za Bosnu i Hercegovinu.