nije smo sto se balic i goluza ne vole, vec i zbog gobca.mafija je to.ivano samo da sjedi na klupi vrijedi jako puno ostalim igracima.Panda je napisao/la:goluža ga nije pozvao jer je iskompleksiran sa balićem, da jedan slavko goluža bude selektor jednom ivanu baliću i na kraju ga još potjera.šta je on ivanu mogao sugerirati na time outu kad ivano zna 123 puta više od ovog izvođača sedmeraca.
Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
- legenda reala
- Kontakt:
Jbg Admire ništa Island i CG iznevjerišelegenda reala je napisao/la: Kiro,Csazar,G.V.Sigurdson imaju veliku minutažu + šutaju sedmerce![]()
Mogli bi preko.
Palmarson kod Islanda bi mogo preko,Tej kod Tunisa mala je margina ,Dibirov Rusija isto mala je margina a ima veliku minutažu![]()
Island,CG sam igro kečeve i Mađare

Ova dvojica sa malom marginom na granici stali

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Za sve koji su na prethodnim stranicama rigali vatru kako nema statistike
http://www.ihf.info/IHFCompetitions/Wor ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima, samo preinačite onu "if you build it, they will come" u "if you look for it, you will find it".
Slažem se da je IHF rasulo i da je ovaj divni sport sustavno uništavan od strane organizacija koje ga vode...
Što se tiče samog turnira, u finalu vidim domaćine, a protiv koga - ne znam.
Argentina bi trebala biti veliko iznenađenje, ali ako se sjetimo, imali su sjajan ulaz na prošlom SP-u, našamarali domaćine i još nekog iz Europe, tako da pobjeda protiv debitanta za mene to nije.
http://www.ihf.info/IHFCompetitions/Wor ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima, samo preinačite onu "if you build it, they will come" u "if you look for it, you will find it".

Slažem se da je IHF rasulo i da je ovaj divni sport sustavno uništavan od strane organizacija koje ga vode...
Što se tiče samog turnira, u finalu vidim domaćine, a protiv koga - ne znam.
Argentina bi trebala biti veliko iznenađenje, ali ako se sjetimo, imali su sjajan ulaz na prošlom SP-u, našamarali domaćine i još nekog iz Europe, tako da pobjeda protiv debitanta za mene to nije.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Tunis - Njemačka 25 :23 (13:13). Bravo za Tunižane!
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
jes' kuac..Rukomet do smrti je napisao/la:Tunis - Njemačka 25 :23 (13:13). Bravo za Tunižane!
uz sudacku pomoc.kako se mlate to je cudo.a suci dopustaju.ebes takav rukomet.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Tunis igra ratnicki rukomet, sad sve ovisi od sudaca i kakav ce kriterij imati
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Gleda li ko makedonce zna li koliko je Lazarov do sada dao golova??? LP 

- Vandelanoitte
- Kontakt:
Koliko je Mojsovski dao ?
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
-
- Kontakt:
6 od 8 , a Lazarov 9 od 10 sjajan procenatVandelanoitte je napisao/la:Koliko je Mojsovski dao ?
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
jel nigdje nema prenosa prvenstva imam 50kanala na kablovskoj nigdje rukometa...pu **** ti televizije
-
- Kontakt:
ima na crnogorskoj sad prenose cg-francuska a imas i na sitel tv(makedonska) to ja preko neta gledamronaldo99 je napisao/la:jel nigdje nema prenosa prvenstva imam 50kanala na kablovskoj nigdje rukometa...pu **** ti televizije
a nemam ja tu crnogorsku...a vise mi pun qrac gledanja preko neta...pa ove drzavne tv su za qrca placamo im masno a ne mogu ovakve dogadjaje otkupiti i prenositi barem jednu tekmu dnevno... *ajku im hebem
neko link Danska-Rusija???????????
http://88.80.11.29/58858/watch-russia-vs-denmarkbazeni je napisao/la:neko link Danska-Rusija???????????
hvala punoomirza_9 je napisao/la:http://88.80.11.29/58858/watch-russia-vs-denmarkbazeni je napisao/la:neko link Danska-Rusija???????????

- Vandelanoitte
- Kontakt:
Koliko je dao Abalo ?
a koliko Lindberg ?
a koliko Lindberg ?
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
- legenda reala
- Kontakt:
Abalo je počeo utakmicu par minuta i ostatak presjedio na klupi, mislim da je išao ispodVandelanoitte je napisao/la:Koliko je dao Abalo ?
a koliko Lindberg ?
Lindberg ne znam igro je , ali nisam upratio koliko je golova dao

Edit: Abalo 2, Lindberg 1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
yebes i prvenstvo kad ga ovi nasi ne prenose..proslo evropsko kad su prenosili bas je fino bilo za gledat, ovako nit znam ko igra nit koji k. nek se ima para sa one safunice, a sport..yebes sport, ko to jos prati..
ronaldo99 je napisao/la:jel nigdje nema prenosa prvenstva imam 50kanala na kablovskoj nigdje rukometa...pu **** ti televizije
ja stvarno neznam zašto mi plaćamo pretplatu , BHT uopšte i negledam jer su na njoj samo **** vijesti , a i ova smećarska MojaTV od 100 i kusur kanala niko ne prenosi prvenstvo , 94 programa smeće ....yebes i prvenstvo kad ga ovi nasi ne prenose..proslo evropsko kad su prenosili bas je fino bilo za gledat, ovako nit znam ko igra nit koji k. nek se ima para sa one safunice, a sport..yebes sport, ko to jos prati..
- ASD
- Kontakt:
Meni je zaljivije to sto oni ne prenose nas sport, a Svjetsko Prvenstvo se vrlo lako moze naci na netu.no rules je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:jel nigdje nema prenosa prvenstva imam 50kanala na kablovskoj nigdje rukometa...pu **** ti televizijeja stvarno neznam zašto mi plaćamo pretplatu , BHT uopšte i negledam jer su na njoj samo **** vijesti , a i ova smećarska MojaTV od 100 i kusur kanala niko ne prenosi prvenstvo , 94 programa smeće ....yebes i prvenstvo kad ga ovi nasi ne prenose..proslo evropsko kad su prenosili bas je fino bilo za gledat, ovako nit znam ko igra nit koji k. nek se ima para sa one safunice, a sport..yebes sport, ko to jos prati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.