On je bio van terena 5mj.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa zbog ovih razloga...Blackjack je napisao/la:Zasto svi misle da ce Mujdza igrati ovu tekmu![]()
On je bio van terena 5mj.
ja mislim da ce biti spreman do kraja februara.Goalgetter je napisao/la:Prvo, nije bio 5 mjeseci povrijedjen nego 3, a drugo, nije bio u prosloj utakmici na klupi, jer i dalje nije spreman.
potpisujem ovo,ja sam ocekujem da u ovoj utakmici na spisak ubaci Zukanovica,Cocaalica,ne znam Alispahic,onda Dialiba,HAdzic mislim da jos nemoze,mozda onaj Durmic iz Danske,Vuckic i tako te igrace koji sigurno mogu,donekle, zamjeniti Maletica,Mravca,Ibricic je oslabio,Stilic svi treneri govore da je prespor i nejak u duelima,zatim Rahimic;Zec,Medunjanin ima staus quo u klubu,Muslimovic, sve je to tanko,a hocemo na SP..treba dat šansu mladjim ljudima,kad vidim danas Lulića to mi daje nadu da može igrač uspjet,samo ga treba pogurat i prepoznat u masi..Za_raju je napisao/la:Ovo je bila prilika zivota da se dobije jos koji igrac na primjer Vuckic.
Ipak igrati protiv Brazila se ne odbija lako!
A dali Vucko zeli da igra za BIH ?Za_raju je napisao/la:Ovo je bila prilika zivota da se dobije jos koji igrac na primjer Vuckic.
Ipak igrati protiv Brazila se ne odbija lako!
uaaaaaaaaaaaaaa uaaaaaaaaaaa salim seavlami97 je napisao/la:Mislim da bi Sušić trebao pozvati Zebu u reprezentaciju. Momak je u formi, a odličan je igrač. Mislim da bi mogao dosta pomoći reprezentaciji, jer se radi o velikom znalcu i igraču u najboljim godinama.
Znam da će sada najezda negodovanja vrlih stručnjaka sa foruma, ali sam siguran da je Zeba zaslužio poziv imajući u vidu ko je sve prošao kroz repku.
Probacu bez ismijavanja nekog ili ruganja da kazem, da nije zasluzio poziv u reprezentaciju. Misimovic, Pjanic i Medunjanin samo su kvalitetniji od Zebe, kao i Stilic i Ibricic, koji igraju u jacim ligama.avlami97 je napisao/la:Mislim da bi Sušić trebao pozvati Zebu u reprezentaciju. Momak je u formi, a odličan je igrač. Mislim da bi mogao dosta pomoći reprezentaciji, jer se radi o velikom znalcu i igraču u najboljim godinama.
Znam da će sada najezda negodovanja vrlih stručnjaka sa foruma, ali sam siguran da je Zeba zaslužio poziv imajući u vidu ko je sve prošao kroz repku.
ovako...ono sto sam ja gledao par puta zebu u zelji, tehnicki je potkovaniji od ibricica 20 puta vise...dosta ljudi kaze da je on za futsala, al fakat zna driblat, centrirat (za razliku od maletica), opalit, i po meni je trenutno bolji igrac (il barem u boljoj formi) od ibricica...iako imamo dosta igraca na toj poziciji, bolje da zeba grije klupu prknom neg ibricic, al opet, svako ima svoje misljenje...a to sto on nije mogao opstati u nakvom ruskom kamazu, meni nista ne znaci...torres opstaje u chelseaju, a mrtav vodeni konj je u boljoj formi od njega...zeba je zasluzio poziv PO MENI, da podcrtam...a sad lajte koliko hocete, briga me...Goalgetter je napisao/la:Probacu bez ismijavanja nekog ili ruganja da kazem, da nije zasluzio poziv u reprezentaciju. Misimovic, Pjanic i Medunjanin samo su kvalitetniji od Zebe, kao i Stilic i Ibricic, koji igraju u jacim ligama.avlami97 je napisao/la:Mislim da bi Sušić trebao pozvati Zebu u reprezentaciju. Momak je u formi, a odličan je igrač. Mislim da bi mogao dosta pomoći reprezentaciji, jer se radi o velikom znalcu i igraču u najboljim godinama.
Zeba ima kvaliteta za bosanske lige, ali fakt je, da nije uspio ni u drugoj ligi Rusije, a kamoli da je u prvoj igro, sto je nedovoljno za reprezentaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.