Haris Vučkić
Re: Haris Vučkić
ma sve je to jasno ko dan, ali boli me činjenica da ni najbolji igrač PL u ovo trenutku Zeba nema mjesta ni za poziva, pa nek sjedi na tribinama ili na klupi, al brate da se zna da i ovi naši momci igraju za nešto...
Kladim se da Svraka ili Bekrić trenutno mogu pružiti bolju partiju od starca Rahimića kojeg uz to nema ni na mapi u CSKA ili recimo Medunjanina koji gotovo i da ne igra...
Kladim se da Svraka ili Bekrić trenutno mogu pružiti bolju partiju od starca Rahimića kojeg uz to nema ni na mapi u CSKA ili recimo Medunjanina koji gotovo i da ne igra...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Daj ba , kakav Zeba, na toj poziciji imamo boljeg Ibricica, Stilica..., ako treba koga zvati to je onda Visca....taman umjesto Zeca , svakako nam fali brz igrac na desnoj strani.I Zec je brz,, ali za razliku od njega, Visca zna igrati lopte i ne boji se duela....
Ne govorim ja da treba da počne utakmicu, nego bar da ima poziv, pa nek sjedi na klupi, pa uknjiži neki nastup u prijateljskoj cijena bi odma bila drugačija i nebi naši igrači išli za kikiriki vani, al jok furaj iste igrali ni ne igrali, bili u formi ili ne bili, smiješno...PIRKE33 je napisao/la:Daj ba , kakav Zeba, na toj poziciji imamo boljeg Ibricica, Stilica..., ako treba koga zvati to je onda Visca....taman umjesto Zeca , svakako nam fali brz igrac na desnoj strani.I Zec je brz,, ali za razliku od njega, Visca zna igrati lopte i ne boji se duela....
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Jel to najnoviji vic :lol:Bekric ni u Koreji,Tirgistanu,Kurdistanu itd nije mogao ostati a ti bi ga u repku,ma divno.muXmania je napisao/la:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Da treba mjenjati to je istina ali taj isti Zeba je bio u repci i nije nista pokazao, ko se sjeca znat ce o cemu pricam, a kad vidimo ko je Zeba u nasoj ligi onda shvatamo da ova nasa liga zaista ne vrijedi nista, zalosno jeste i za nadati se da ce neko poceti raditi kako treba, Zeljo je eto napravio dobar posao sa Zebom, Bekrice itd... i ako ovako nastavi moglo bi se ocekivati nesto. Da se vratimo ovome sto tvrdis da je Vuckic naprvio vise sa jednom tekmom za Newcastle nego li Ibro do sad onda stvarno ne znam odkad ti pratis fudbal, pa pomenuti Djozrdjic je odigrao par tekmi za Manchester pa ga nema ni u pichki materini. Ibro ili Medo nisu nista posebno ali su koliko toliko ostavili traga dos sad. A mali ako hoce da bude janez bujrum, i ako ima prvo u glavi skim ce prije otici na neko prvenstvo a ne odakle je onda neka mu je sa srecom, takvi nam i ne trebaju, tada bi radije i gledao Zebu u repci nego neke koji su tu samo jer imaju vece sanse da se prodaju.muXmania je napisao/la:Ne govorim ja da treba da počne utakmicu, nego bar da ima poziv, pa nek sjedi na klupi, pa uknjiži neki nastup u prijateljskoj cijena bi odma bila drugačija i nebi naši igrači išli za kikiriki vani, al jok furaj iste igrali ni ne igrali, bili u formi ili ne bili, smiješno...PIRKE33 je napisao/la:Daj ba , kakav Zeba, na toj poziciji imamo boljeg Ibricica, Stilica..., ako treba koga zvati to je onda Visca....taman umjesto Zeca , svakako nam fali brz igrac na desnoj strani.I Zec je brz,, ali za razliku od njega, Visca zna igrati lopte i ne boji se duela....
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jel igra ovaj veceras za Sloveniju s obzirom na ovo sto SS pise da je na Papetovom radaru?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nadam se da je ova vijest na naslovnoj tacna. Samo da jos jednom napisem, prijateljske utakmice ne znace nista u vezi promjene repke. Jermaine Jones je igrao prijateljske za Njemacku, pa je presao u SAD. Tako da Vuckic moze veceras odigrat 90 minuta ako hoce, opet moze zaigrat za nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
je li jones igrao u prijateljskim u fifa terminima ili nešto tipa ono bih-poljska?Cartman je napisao/la:Nadam se da je ova vijest na naslovnoj tacna. Samo da jos jednom napisem, prijateljske utakmice ne znace nista u vezi promjene repke. Jermaine Jones je igrao prijateljske za Njemacku, pa je presao u SAD. Tako da Vuckic moze veceras odigrat 90 minuta ako hoce, opet moze zaigrat za nas.
Ma u Fifa terminima. Samo kvalifikacije i prvenstva su oficijelne utakmice, ovo ostalo mozes igrat za Zimbabve ako hoces. Igrao je na primjer ovu: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 737012.stm" onclick="window.open(this.href);return false;dzonvejn je napisao/la:je li jones igrao u prijateljskim u fifa terminima ili nešto tipa ono bih-poljska?Cartman je napisao/la:Nadam se da je ova vijest na naslovnoj tacna. Samo da jos jednom napisem, prijateljske utakmice ne znace nista u vezi promjene repke. Jermaine Jones je igrao prijateljske za Njemacku, pa je presao u SAD. Tako da Vuckic moze veceras odigrat 90 minuta ako hoce, opet moze zaigrat za nas.
Ko hoce neka cita: http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_eligibility_rules" onclick="window.open(this.href);return false;
ma svejedno teško da će se odlučiti mijenjati reprezentaciju.Cartman je napisao/la: Ma u Fifa terminima. Samo kvalifikacije i prvenstva su oficijelne utakmice, ovo ostalo mozes igrat za Zimbabve ako hoces.
Ko hoce neka cita: http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_eligibility_rules" onclick="window.open(this.href);return false;

a taj jones je samo shvatio da u njemačkoj nema nikakve šanse.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Hvala ti za ove informacije Cart. Nadam se da nije izgubljen.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
-
- Kontakt:
http://www.siol.net/****/nogomet/201 ... video.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Neće on zaigrat za Bosnu al neka, ne može se nikog silit da igra za nas. Ja mislim da će mu bit žao kroz godinu, dvije, tri...
Neće on zaigrat za Bosnu al neka, ne može se nikog silit da igra za nas. Ja mislim da će mu bit žao kroz godinu, dvije, tri...
Joj ovaj tekst sa sportsport-a o Vučkiću i Seferoviću nekako djeluje ko andersenove bajke,prije svega što Sušić za Brazil nije pozvao nijednog igrača,a mogao je komotno zvat i Vučkića ako treba 20 igrača pozvat i Alispahić nije ušao u igru ,a komotno je mogao..
Lik nikad nije kategoricno odbio igranje za BiH. To je cak jedan Begovic uradio, a danas igra za nas. Mislim da postoji mogucnost jer ocito da ima neke emocije prema BiH i vidi da smo trenutno jaci od Slovenije. U glavnom ga ne treba pustit bez borbe.dzonvejn je napisao/la:ma svejedno teško da će se odlučiti mijenjati reprezentaciju.Cartman je napisao/la: Ma u Fifa terminima. Samo kvalifikacije i prvenstva su oficijelne utakmice, ovo ostalo mozes igrat za Zimbabve ako hoces.
Ko hoce neka cita: http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_eligibility_rules" onclick="window.open(this.href);return false;on vjerovatno gaji emocije prema obje reprezentacije, ali očito je procijenio da mu je bolje igrati za sloveniju ili su se vjerovatno više potrudili oko njega...
a taj jones je samo shvatio da u njemačkoj nema nikakve šanse.
istina, begović je dobar primjer. naravno da ne treba pustiti niti jednog igrača, ali mislim da ako sad dobije priliku da neće mijenjati reprezentaciju. uostalom, ko zna možda ga je sušić i kontaktirao, ali on se opredijelio za slovence?Cartman je napisao/la: Lik nikad nije kategoricno odbio igranje za BiH. To je cak jedan Begovic uradio, a danas igra za nas. Mislim da postoji mogucnost jer ocito da ima neke emocije prema BiH i vidi da smo trenutno jaci od Slovenije. U glavnom ga ne treba pustit bez borbe.
Moze bit. Ali nakon ovog clanka ocekujem da ce neko Susica uskoro pitat za njih dvojicu, pa cemo valjda saznat sta se desava. Seferovica je i prije spominjao...dzonvejn je napisao/la:istina, begović je dobar primjer. naravno da ne treba pustiti niti jednog igrača, ali mislim da ako sad dobije priliku da neće mijenjati reprezentaciju. uostalom, ko zna možda ga je sušić i kontaktirao, ali on se opredijelio za slovence?Cartman je napisao/la: Lik nikad nije kategoricno odbio igranje za BiH. To je cak jedan Begovic uradio, a danas igra za nas. Mislim da postoji mogucnost jer ocito da ima neke emocije prema BiH i vidi da smo trenutno jaci od Slovenije. U glavnom ga ne treba pustit bez borbe.
Neću skrivati da sam ponosan na moje podrijetlo. Ponosan sam na činjenicu da sam bosanski zahvaljujući mojim roditeljima, ali sam jednako ponosni na činjenicu da sam rođen i odrastao u Sloveniji. Da, ja sam ponosan što je slovenski, kao i Slovenija je moja zemlja. JA je napravio svoje prve korake ovdje, išao u školu i ovdje imaju sve moje prijatelje ovdje. Bilo bi jako teško reći ne na Sloveniju, iako je lijepo znati da netko te želi, jer to znači da sam na pravom putu, međutim, nikada nisam imala bilo kakvih dvojbi o tome.Glasine da se šire u javnosti me ne tiče.
I've played for Canada for a long time. There's no decision, I don’t want to switch… but there is a state of uncertainty with Canada soccer (next coach, etc). Get things in place and I'm happy to stay with Canada, that's where I see my future… I've been approached by Bosnia. There were talks… but I have no intention on playing for Bosniazgembo89 je napisao/la:Neću skrivati da sam ponosan na moje podrijetlo. Ponosan sam na činjenicu da sam bosanski zahvaljujući mojim roditeljima, ali sam jednako ponosni na činjenicu da sam rođen i odrastao u Sloveniji. Da, ja sam ponosan što je slovenski, kao i Slovenija je moja zemlja. JA je napravio svoje prve korake ovdje, išao u školu i ovdje imaju sve moje prijatelje ovdje. Bilo bi jako teško reći ne na Sloveniju, iako je lijepo znati da netko te želi, jer to znači da sam na pravom putu, međutim, nikada nisam imala bilo kakvih dvojbi o tome.Glasine da se šire u javnosti me ne tiče.
Rijeci Asmira Begovica.
PS: Vidim da je jedini od Bosnjaka u reprezentaciji Sloveniji koji jos ima ć na kraju imena, a ne č.
Samo cu reci da se ovog momka mora pokusati dovesti pod nasu zastavu jer po onome sto sam ja vidio (a pratim newcastle od kako znam za sebe) ima sve predispozicije da postane fantastican igrac, a i u ovom trenutku bi nam mogao biti od koristi. Pustite ove price rekla-kazala, dok ikakve sanse ima da zaigra za nas treba ga zvati jer u suprotnom bojim se da cemo se gadno pokajati. Seferovica takodjer treba ganjat pod svaku cijenu mada mislim da ce vckic biti bolji igrac. Toliko 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Ma svakog igrača koji igra u ovim većim klubovima po evropi i svakog perspektivnog mladog fudbalera treba zvati u neku od reprezentacija (A, u21, itd...).Ne smijemo dopustiti da ponovo gubimo velike talente.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.