Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
prenos Wolfsburg-PSG http://fr.justin.tv/rimk78
Dzeke je vec imao dvije 100% prilike, tek je 6 minuta
Dzeke je vec imao dvije 100% prilike, tek je 6 minuta
Formacija sa zvanicnih live-tickera govori da su Miske i Dzeko u napadu. Eto veliki Felix daje neve kombinacije nasem Ciri.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
a bog te, ni jedan svabo ne prenosi wolfsburg
- Principatus
- Kontakt:
Evo ovaj zadnji link funkcionise od Calcio. Sve druge nece bas.
Evo Dzeko ceka i vreba na gol.
Joooj koje sanse upravo u 13oj. Francuski komentatori samo le blaah..Misimovic.Dzeko..nista ne razumjem ali lude.
http://fr.justin.tv/rimk78
Evo Dzeko ceka i vreba na gol.

Joooj koje sanse upravo u 13oj. Francuski komentatori samo le blaah..Misimovic.Dzeko..nista ne razumjem ali lude.

http://fr.justin.tv/rimk78
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
0:1 za PSG kroz jedanesterac. Pa sta je ovo, smijesno stvarno...
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 26 feb 2009, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mislim da je gotovo. Ne mogu oni dati 4 gola.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
da hoće bar neki naš zabit gol,sad im treba cudo 

Nije mi za njih sto ispadaju ,nego sto me obaraju na kladionici

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
je li ovo besplatno gledanje tekme ili ...
Hocel se ko kladiti da ce Wolfsburg preokrenuti na 4-1 strijelci Dzeko 2 puta,Miske 1 i zabice ga jedan Jocker sa klube

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Principatus
- Kontakt:
Ovo sto ti mi ovdje pisemo live? To cemo ti naplatiti. 
Besplatno care. Uzmi link od Calcio funkcionise.

Besplatno care. Uzmi link od Calcio funkcionise.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 26 feb 2009, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
principatus brate sta ima...Principatus je napisao/la:Ovo sto ti mi ovdje pisemo live? To cemo ti naplatiti.
Besplatno care.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ove gore stranice su besplatne ali se placa internet, ako imas ono da placas po kolicini megabajtaanlayan je napisao/la:je li ovo besplatno gledanje tekme ili ...
daj objasnite mu ja se ne razumijem u te stvari bas najbolje, moze zazaliti kad mu dodje racun

Zivi bili pa vidjeli 4-1 ce se na kraju zavrsiti....Sta Nudis robijasu za opkladuRz88 je napisao/la:hammers je napisao/la:Hocel se ko kladiti da ce Wolfsburg preokrenuti na 4-1 strijelci Dzeko 2 puta,Miske 1 i zabice ga jedan Jocker sa klube![]()
hocu ja , nema sanse da preokrenu, mogu samo jos jedan gol da prime.
mislim da ARD prenosi tekmu.

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
- Principatus
- Kontakt:
Hehe Zeljo brate, pa sta je ovo, evo citave bande odjedanput online. 
Nista evo mucim se kako sam vidio ovaj penal, a mogao je pistati i jedan za vukove, ali eto nema, a ti?
p.s. anlayan ako imas flatrate kod svog internetprovider, dakle mozes surfati ionako koliko hoces, onda gledas i ovo totalno besplatno, a ako placas pro MB ili minutama onda bi ti to doslo skupo.

Nista evo mucim se kako sam vidio ovaj penal, a mogao je pistati i jedan za vukove, ali eto nema, a ti?
p.s. anlayan ako imas flatrate kod svog internetprovider, dakle mozes surfati ionako koliko hoces, onda gledas i ovo totalno besplatno, a ako placas pro MB ili minutama onda bi ti to doslo skupo.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma nema sanse da preokrenu...da igra citava nasa reprezentacija nemogu preokrenuti a ne samo Dzeko i Miske...hehe...Rz88 je napisao/la:hammers je napisao/la:Hocel se ko kladiti da ce Wolfsburg preokrenuti na 4-1 strijelci Dzeko 2 puta,Miske 1 i zabice ga jedan Jocker sa klube![]()
hocu ja , nema sanse da preokrenu, mogu samo jos jedan gol da prime.
mislim da ARD prenosi tekmu.
a ARD ne prenosi tekmu...
anlayan@
skine ti oko 400-500 mb po utakmici...meni se jednom desilo kad sam gledo manchestre united samo 300 mb...to je minimalno...
@Principatus
a evo nista onako dosadno...a ni jedan njemaciki TV ne prenosi utakmicu...gori su nego mi...hehe
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.