Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
glupo pitanjee dali zaslusujee ...hmmmmm mi moramoo uzmtii svakogaaa za zadnju linijuu
Kakve veze Stilic ima sa zadnjom linijomajdoo je napisao/la:glupo pitanjee dali zaslusujee ...hmmmmm mi moramoo uzmtii svakogaaa za zadnju linijuu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
ma stila je legenda....vidi se odakle je i gdje je igrao.....
- RK Gradacac
- Kontakt:
- FK Sarajevo
- Kontakt:
igra stvarno super ne znam kako to ciro ne vidi
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Nemam nista protiv stile al ja ga ne gotivim toliko jel nije borben..
Nekako mi je ljen po terenu. On zavrsi tekmu nije se isprljao..
Ni miske nije neki ratnik al covjek igra extra. tako nadam se da gresim i da moze bit igracina
bez borbenoscu......
Ni miske nije neki ratnik al covjek igra extra. tako nadam se da gresim i da moze bit igracina
bez borbenoscu......
Manijak do smrti....
zato covjek da gol, onda asistira 2-3 puta, i zavrsi ne isprljan...da hoce takvi svi bitibosnjoo je napisao/la:Nemam nista protiv stile al ja ga ne gotivim toliko jel nije borben..
bez borbenoscu......
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Navijac sam zelje, poznajem ga dobro kao igraca kada je igrao za ZELJU.... Dobar je fin tehnicar extra al Ciro ne gotivi sminkere. Stila je mali sminker, da se malo vise potrudi na terenu bio bi puno bolji igrac19TM87 je napisao/la:zato covjek da gol, onda asistira 2-3 puta, i zavrsi ne isprljan...da hoce takvi svi bitibosnjoo je napisao/la:Nemam nista protiv stile al ja ga ne gotivim toliko jel nije borben..
bez borbenoscu......
Manijak do smrti....
Zato Ćiro gotivi macho tipove poput Torlaka,Šarabe,Mikelinija i slicne panjeve koje zove samo da ih prodao nekom naivcu na foru...decko,gluposti pišeš Štilic je u prvoj sezonu igranja proglašen najboljim stranim igracem Poljske lige,proglašen je i najboljim mladim igracem u BiH,ali nije se rodio ko je nama ugodio...mi bi Messiju našli manu...tipicna bosanska mahalska ljubomorabosnjoo je napisao/la:Navijac sam zelje, poznajem ga dobro kao igraca kada je igrao za ZELJU.... Dobar je fin tehnicar extra al Ciro ne gotivi sminkere. Stila je mali sminker, da se malo vise potrudi na terenu bio bi puno bolji igrac19TM87 je napisao/la:zato covjek da gol, onda asistira 2-3 puta, i zavrsi ne isprljan...da hoce takvi svi bitibosnjoo je napisao/la:Nemam nista protiv stile al ja ga ne gotivim toliko jel nije borben..
bez borbenoscu......
Cuj šminker ccccc
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Štliliću neda majka da se isprlja. 

ma slab je Stilic, cim se on neisprlja kad igra nema nista od njega.
Dao je Bremenu dva gola, rasturao protiv Udinese al nema veze ima cist dres poslije igre, pravo veht.
Dao je Bremenu dva gola, rasturao protiv Udinese al nema veze ima cist dres poslije igre, pravo veht.
pa sta ako ne isprlja dres..mozda nema masinu da ga opere..pa nece onda da se prlja a i voda i struja poskupile..piffff ne bi ni ja-
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ooooojjj čuj nije se ispraljao ojjj glupaneee
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- MentalitaUltras
- Kontakt:
hahahhhhahahhahh ...
Pa ja ..
Nije važno koliko golova daje ..
i asistencija ..
Mora biti isprljan dres ljudi

Pa ja ..
Nije važno koliko golova daje ..
i asistencija ..
Mora biti isprljan dres ljudi

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Hajd **** dres i jel prljav il nije. Svi znamo da je Stilić budućnost bh. ali što je još važnije evropskog fudbala.
Ako Bog da pa ga Ćiro angažuje u repki eto njega u ligi petice.
Ako Bog da pa ga Ćiro angažuje u repki eto njega u ligi petice.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
o debila...cuj nije odigro dobro sto mu se nije isprljo dres...bravo strucnjak...heheh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
gol u 90'csh je napisao/la:Stilke opet zabio,bravo majstore,lech odigrao 1:1 u gostima!

ps. jel isprljo dres ?