Znači, igra je sjajno urađena, grafika, gameplay i dr. Lica igrača su vrlo dobro urađena za razliku od prethodnih serijala igre. Mnogo je lakše raditi finte, i također su uveli i nove. Za razliku od prethodne FIFE, šut sa distance je odlično urađen, mnogo je veće vjerovatnoća da ćete postići pogodak. Pasovi su veoma precizni. Također su uveli i neke sitnice, tipa, da ispod rezultata tokom utakmice piše posjed lopte, broj šuteva obje ekipa itd. Uvedena je nova vrsta šutanja penala, koja je prije bila dostupna na XBOX-u i PS3. Demo je sjajno urađen, ovaj demo je već sada bolji od full verzije pesa, a šta ćemo očekivati onda od full verzije fife ?
FIFA 12
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 12
Evo da ja napišem nešta ukratko za demo verziju fife 12.
Znači, igra je sjajno urađena, grafika, gameplay i dr. Lica igrača su vrlo dobro urađena za razliku od prethodnih serijala igre. Mnogo je lakše raditi finte, i također su uveli i nove. Za razliku od prethodne FIFE, šut sa distance je odlično urađen, mnogo je veće vjerovatnoća da ćete postići pogodak. Pasovi su veoma precizni. Također su uveli i neke sitnice, tipa, da ispod rezultata tokom utakmice piše posjed lopte, broj šuteva obje ekipa itd. Uvedena je nova vrsta šutanja penala, koja je prije bila dostupna na XBOX-u i PS3. Demo je sjajno urađen, ovaj demo je već sada bolji od full verzije pesa, a šta ćemo očekivati onda od full verzije fife ?
Jedvah čekam da igram Fifa UT, koji će biti dostupan i za PC verziju ove godine, po prvi put.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Sve te stvari što si nabrojo su već postojale na XBOX-u i PS3-u, znaci samo su ih dodali i na PC verziju
Joj sad si me nafuro odo opet malo igrat 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
kad bi neko meni pomogao
skinem igircu snimim igricu i kad je hocu pokrenuti ne moze sta je to jel to do igirce do kompjutera i da li se moze popraviti
hvala
skinem igircu snimim igricu i kad je hocu pokrenuti ne moze sta je to jel to do igirce do kompjutera i da li se moze popraviti
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Imaš odgovor stranicu nazad, vjerovatno je isti problem kao i kod mene što je bio.marsovac je napisao/la:kad bi neko meni pomogao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
skinem igircu snimim igricu i kad je hocu pokrenuti ne moze sta je to jel to do igirce do kompjutera i da li se moze popraviti![]()
![]()
hvala
YOU'LL NEVER WALK ALONE
ma sve sam ja to vidio i sve bi bilo super da ja znam kako to odratidiHan!$;Lfc je napisao/la:Imaš odgovor stranicu nazad, vjerovatno je isti problem kao i kod mene što je bio.marsovac je napisao/la:kad bi neko meni pomogao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
skinem igircu snimim igricu i kad je hocu pokrenuti ne moze sta je to jel to do igirce do kompjutera i da li se moze popraviti![]()
![]()
hvala
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
-
karameldar
- Kontakt:
Znam da je na džoji desni stik, ako to neće probaj da ne praviš penale 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
-
karameldar
- Kontakt:
Ma igram sa tastaturom,a uvjek na kraju bude nerijeseno i moram penale sutat,a golman samo na sredini stoji,pa ako imam srece da sutaju po sredini tako i odbranim,drugacije nema sanse :SStivi_Dzi je napisao/la:Znam da je na džoji desni stik, ako to neće probaj da ne praviš penale
YNWA!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
baca se on sam kad mu je ćejfkarameldar je napisao/la:Kako se baca s golmanom kad je penal?
Stvarno je odlicna fifa 12 igram svaku a ova je bas extra ispala sad zavisi kakva ce biti full verzija jer je demo verzija uvijek bolja nego cijela kad izadje tako je i sa pes bilo pa kad sam je kupio sranje zivo.
Ali fifa ne iznevjeruje nikad
Online liga vec postoji za fifu 12 na ps3 ko zeli nek se prijavi vec i zauzme mjesto dok jos ima
http://www.infekcija.net/fifa11" onclick="window.open(this.href);return false; (poslije ce se promijeniti u fifa12)
poz
Ali fifa ne iznevjeruje nikad
Online liga vec postoji za fifu 12 na ps3 ko zeli nek se prijavi vec i zauzme mjesto dok jos ima
http://www.infekcija.net/fifa11" onclick="window.open(this.href);return false; (poslije ce se promijeniti u fifa12)
poz
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
Igrica qrcu ne valja, ne znam sta je vama ovdje dobro.
Malo vas palim.
Malo vas palim.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa kad ne znaš šta valjaBIHfan je napisao/la:Igrica qrcu ne valja, ne znam sta je vama ovdje dobro.
Malo vas palim.
moram i ja malo
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ljudi na kojoj težini igrate ? ja sam stvarno pro što se FIFA-e tiče, (ne hvalim se
) al na legnedary svaku utakmicu izgubim i to ubjedljivo 1-3, 2-4. Na world class ponekad i pobijedim mada i tu znam ubiljezit minimalan poraz. Prije svega je teško zbog ovog novog sistema odbrane, ne možeš prić igraču a da te ne pošalje u Travnik po ćevape 
Kako da rijesim da mi ne stopa? 
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kupis novi kompjuterMartex je napisao/la:Kako da rijesim da mi ne stopa?
Neko ekonomicnije rijesenje ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Kupis novi kompjuterMartex je napisao/la:Kako da rijesim da mi ne stopa?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Smanji malo detalje, rezoluciju.
Gdje to mogu smanjiti?Stivi_Dzi je napisao/la:Smanji malo detalje, rezoluciju.
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kad otvaras fifu pojavi ti se prozor na kojem pise Play , game settings i exit... Valjda nisi glup da ostalo ne skontas...Martex je napisao/la:Gdje to mogu smanjiti?Stivi_Dzi je napisao/la:Smanji malo detalje, rezoluciju.Pitam zato sto u igri zasad nisam naisao na to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.