Strahota

Jos veca -//-!
Veliki sam zaljubljenik u BMW-ove,uostalom `ko nije ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oj Štefko (KostadinovaDevil je napisao/la:Moguce je da turbina otkaze ili "eksplodira",ali mislim da u ovome slucaju to nije slucaj jer ne bi se ovolika steta napravila.Ovo je ja mislim prosto eksplodiranje nitra,ili u gorem slucaju eksplodiranje motora ako ova Benga ima TC u kombinaciji sa nitrom.
Jesi siguran da uopste tamo mozes polagati ?Bosco je napisao/la:Vozači da vas vidim !
Imam jedno pitanje, trebao sam skoro ići do sestre u inostranstvo i tamo položit vozački, pa me sad zanima može li se ta dozvola prevesti kod nas da ne polažem džaba ako ne može ? Ima li neko iskustva sa tim ?
Moj brat je polozio vozacki u Egiptu i preveo je dozvolu bez ikakvih problema. Polazi slobodnoBosco je napisao/la:Vozači da vas vidim !
Imam jedno pitanje, trebao sam skoro ići do sestre u inostranstvo i tamo položit vozački, pa me sad zanima može li se ta dozvola prevesti kod nas da ne polažem džaba ako ne može ? Ima li neko iskustva sa tim ?
eee ... al veci si "lafcina" ako si u 307 neg u Polu ...Centre forward je napisao/la:Odlicna tema, deff za nas sladokusce, et kad se svi hvale Audijima,mercedesima,Bavarcima(kapa dolje) da i ja kazem da sam ponosan vlasnik vw pola 2001 god, SDI,50 KW
,msm od starog je auto al posudim i ja nekad
.Skoro ga kupio, isprva nisam vozo ja bio zagrizo za 307 HDI, al kad sam vidio koje je to smece od auta, skontas ipak da je Švabo Švabo
.Kad smo kod toga rikno mi zvucnik desni, ne razumijem se u akustiku nikako, pa jel ima ko u okolini Tz da zna gdje se moze nabavit zvucnik, po mogucnosti, originalan njegov, ne kupuju mi se nikako novi, jer ovi originalni stv daju nevjerovatan kvalitet zvuka, pa eto ako neko zna bio bi mu zahvalan
Nemoj da se zajebavas sa mojim Japancem jesi cula Julia.J.Goerges je napisao/la:Šta voziš Japanca ko Paja i Jarepa čime se sve ti ne baviš jbt i prevoznik
![]()
Eto moj Gero što ja volim te Švabe ,ma nema ništa bez Švaba
Koje je auto u Pirketa to na sliciznači 261 konj
dobro ,dobro
geronimo je napisao/la:Bravo ti.![]()
@Centre forward , samo se ti drži švaba, ali treba paziti da je švabo proizveden u švabiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 119 gostiju.