Sanel Jahic

Otelo
Kontakt:

Re: Sanel Jahic

Post Postao/la Otelo » 17 okt 2013, 20:36

Pa ako ne treba voditi jednog od 33 onda ne treba ni drugog od 34 godine,to je tvoja logika.

A samo ti mozes misliti da je bolje povesti neiskusno dijete u Brazil da ga srcani spuca kad izadje na teren nego iskusnog igraca koji ce do tad vjerovatno biti u formi i koji zna odigrati smireno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 okt 2013, 20:37

Većina od nabrojanih igrača nit je dokazana nit' su kvalitetno provjereni. Jahić koji redovno igra u nekom klubu je ispred njih po svakom parametru.

Odlično je funkcionisao sa Spahićem i ostavljao dušu na terenu.

@NEZALAGANJE, nije bolje povesti nekog mladog i perspektivnog, ako nećeš imati koristi od njega. Bolje je povesti igrača na kojeg u svakom trenutku možeš računati. Svi mi znamo da on godinu dana nije igrao ozbiljnu utakmicu, ali ako bude igrao u Škotskoj, uhvatio formu, ne vidim u čemu je onda problem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 okt 2013, 20:39

Otelo je napisao/la:Pa ako ne treba voditi jednog od 33 onda ne treba ni drugog od 34 godine,to je tvoja logika.

A samo ti mozes misliti da je bolje povesti neiskusno dijete u Brazil da ga srcani spuca kad izadje na teren nego iskusnog igraca koji ce do tad vjerovatno biti u formi i koji zna odigrati smireno.
Nije to moja logika!Ti je ne kontas, nazalost!Taj od 34. igra jako bitnu ulogu u nasoj reprezentaciji, dok bi ovaj drugi isao sam 'reda radi'. 4. igrac iza Zukanovica,Pandze i Vranjesa nece ni ulaziti u igru,a vjerovatno nece ni njih sva trojica dobiti priliku. E zato je bolje voditi neko dijete da vidi sta je to i da stekne neko iskustvo!
@Virtuač Vi ne kontate da su SUSICU Vranjes,Zukanovic i PŠandza ispred Jahica,zato je i govorim da 4. bude neki mlad igrac,a ne on.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 17 okt 2013, 20:43, ukupno mijenjano 2 puta.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 okt 2013, 20:40

I da nas usput s*ebe kad se prepadne.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 okt 2013, 20:42

Otelo je napisao/la:I da nas usput s*ebe kad se prepadne.
Izvini prijatelju,ali jako si ogranicen!Ja ti fino objasnih da taj 4. nece ni ulaziti u igru,te da je pitanje hoce li i ova sve trojica dobiti priliku,a ti onda napises,da bi se mali mogao prepasti!Mislim,WTF! :roll: :roll: :roll:
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 17 okt 2013, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 17 okt 2013, 20:43

Otelo je napisao/la:Kakve se gluposti pisu na ovom forumu to nije moguce.Pogotovo ovaj vise mene.

Samo zato sto ulazi u 31 godinu ne bi trebao ici :lol:

Uvjeren sam da bi i nakon zimskog sna isti dan odigrao bolje od Avdije.
A i jos sad ni Spaha ne bi trebao ici jer ulazi u 34.godinu (a da Emir sam igra protiv jedanaest ne bi smo vise od 3 gola primili)
:roll:

Emir Spahić igra već deset godina u ovom dresu, konstantno igra na klupskom nivou i za klasu je bolji igrač od Sanela. S druge strane ovaj je jako malo igrao zadnjih par sezona, i to što je igrao bili su kojekakvi turski, kiparski i grčki klubovi.
Da je igrao s ovim momcima u zadnje vrijeme pa 'ajde, ali uigravati nekog igrača od 32 koji će (možda!) igrati u inače slaboj škotskoj ligi mi nema smisla.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 okt 2013, 20:45

NEZALAGANJE je napisao/la:
Izvini prijatelju,ali jako si ogranicen!Ja ti fino objasnih da taj 4. nece ni ulaziti u igru,te da je pitanje hoce li i ova sve trojica dobiti priliku,a ti onda napises,da bi se mali mogao prepasti!Mislim,WTF! :roll: :roll: :roll:
A sta mislis neke ozljede i slicno pa da ti zadnja opcija bude klinac od 20 godina koji nije odigrao 15min za repku sluzbeno i onda da ti ulazi pred 65 hiljada ljudi na najvecem natjecanju na svijetu?

Od mene dosta,ne isplati se vama objasnjavati nogomet i sta se sve moze desiti u par minuta.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 okt 2013, 20:49

Otelo je napisao/la:
A sta mislis neke ozljede i slicno pa da ti zadnja opcija bude klinac od 20 godina koji nije odigrao 15min za repku sluzbeno i onda da ti ulazi pred 65 hiljada ljudi na najvecem natjecanju na svijetu?

Od mene dosta,ne isplati se vama objasnjavati nogomet i sta se sve moze desiti u par minuta.
Da,da povrijedice nam se 4 igraca i to svi iz odbrane ,pa ce jadni i neiskusni decko morati igrati.Da li ti znas kakve su sanse za to,nogometni znalce!?? :roll: Jedna Engleska je vodila Walcotta sa 17 i to dok jos nije imao nijedne utakmice u EPL.Sta mislis sta mu se moglo desiti da su se povrijedila 4 vezna igraca tada!Uh,jadni Englezi!
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 17 okt 2013, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 okt 2013, 20:50

NEZALAGANJE je napisao/la:@Virtual Vi ne kontate da su SUSICU Vranjes,Zukanovic i PŠandza ispred Jahica,zato je i govorim da 4. bude neki mlad igrac,a ne on.
Sve mi savršeno kontamo, bar ja kontam. I meni su ovi igrači trenutno ispred Jahića, logično, zar ne? Međutim nikad mi neće biti ispred Jahića koji je u takmičarskoj formi.

Nemojte povlačiti pitanje o kvalitetu Škotske lige, koja je Primera za većinu liga u kojoj igraju naši igrači.
Voli te tvoje Sarajevo.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 okt 2013, 20:51

Ogromne,Mourniho,ogromne.

Mada po tebi bi trebali izvesti U-21 da skupljaju djeca iskustvo pa da za 10 godina i osvoje sta

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 okt 2013, 20:54

Virtu4l je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@Virtual Vi ne kontate da su SUSICU Vranjes,Zukanovic i PŠandza ispred Jahica,zato je i govorim da 4. bude neki mlad igrac,a ne on.
Sve mi savršeno kontamo, bar ja kontam. I meni su ovi igrači trenutno ispred Jahića, logično, zar ne? Međutim nikad mi neće biti ispred Jahića koji je u takmičarskoj formi.

Nemojte povlačiti pitanje o kvalitetu Škotske lige, koja je Primera za većinu liga u kojoj igraju naši igrači.
Slazem se ja s tobom,ali ja razmisljam iz Sfetove perspektive....I druga stvar,svi ti igraci su iznijeli kvalifikacije i onda ocekovati da Pape otpise nekog od njih zarad 33.god Jahica je pomalo naivno,zar ne?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 okt 2013, 20:55

Meni kao navijaču Želje je Jahić izrazito drag igrač, al' haj' uozbiljimo se malo, čovjek nije taj reprezentativni kalibar. Ovdje se i dalje vodi rasprava oko Avdije i ostalih polovnjaka, a nekome pada na pamet da se pozove još jedan.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 okt 2013, 21:15

Ne budite smiješni, pape je Jahića otpisao dok je još igrao ozbiljan fudbal, a ne sada.

To što bi neko Jahića, neko ovog, neko onog je samo u sferi šupljih razglabanja.

Što naravno nije zabranjeno.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 okt 2013, 23:31

Jahic?

Super momak, veliki borac, i ostavljao je srce na terenu kad je to bilo najpotrebnije.

Ali dajte malo realnosti, 31 godinu ima, godinu dana je bez kluba, tj. nije igrao u Karabuksporu, na poziciji stopera imas Spahica, Bicakcica, Zukanovica, Vranjesa. Jedino je bolji od Sunjica, ali uskoro stize i Sead Kolasinac, koji moze igrati svuda.

Ipak hvala Sanelu za sve, i sretno u novom klubu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 okt 2013, 01:23

Nema sta trazit u reprezentaciji vise. Utakmice protiv Irske i Meksika su dokazale sve.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2013, 08:58

Sanel Jahić potpisao za St. Johnstone
Sanel Jahić novi je igrač škotskog premijerligaša St. Johnstona. Nekadašnji reprezentativac BiH ugovor sa Škotima potpisao je do januara, nakon čega će potražiti novu sredinu, a nije isključeno ni to da ostane u redovima škotskog sastava.

Jahić nam kaže kako su pregovori sa St. Johnstonom trajali jako dugo, te da nije istina da se nalazio na probi, kako su objavili pojedini mediji u BiH.

"Smiješno je to što sam pročitao kako se nalazim na probi. Trenirao sam sa njima i pregovarao oko ugovora. U St. Johnston sam došao kako bi igrao i vratio se u formu, s obzirom na to da već duže vrijeme nemam prvenstvenih utakmica", objašnjava nam Jahić, koji se dugo sporio sa turskim Karabuksporom.

"Sada je to iza mene. Važno je da igram, a već u januaru menadžer za mene planira još bolji i jači klub."

Jahić nam je dodao i to kako je imao ponude grčkog Apoela, te nekoliko ponuda iz Turske, ali se odlučio za Škotsku, jer ga privlači otočki nogomet.

Vijest o potpisivanju ugovora sa Jahićem objavili su i iz St. Johnstona, čiji je trener, između tri opcije, vagao koga će potpisati. Na kraju se odlučio potpisati Jahića, za kojeg kaže da će mu donijeti sigurnost u odbrani.

Podsjećanja radi, Jahić je prije potpisa za St. Johnston igrao za Sochaux, Željezničar, Las Palmas, Meridu, Aris Solun, AEK iz Atine, a odakle je prešao u kiparski Apoel, a posljednja destinacija bio je, pomenuti, Karabukspor.
Voli te tvoje Sarajevo.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 okt 2013, 12:22

Otelo je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: koliko to ti bgt imas igrackog iskustva iza sebe :lol: :lol: :lol: :lol: eto on bi vodio jahica, koji je u zadnjim utakmicama koje je igrao bio medju najlosijima. sad trebamo vjerovati da ce nakon pauze igrati bolje :lol: :lol: :lol: :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 okt 2013, 13:09

Jahić apsolutno nije potreban ovoj selekciji. Osim Spahića i Biće, imati ćemo ako se ne desi šta neplanirano Zukanovića i Pandžu na poziciji štopera. Tu dodajmo i Vranješa, time smo dobili jednu zamjenu zamjeni, ova imena će da iznesu te štoperske pozicije na SP.

A imamo i Kolašinca koji također može po potrebi odigrati poziciju štopera.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 okt 2013, 13:27

Odbrana na SP: Mujdza, Vrsajevic, Bicakcic, Spahic, Zukanovic, Vranjes, Pandza, Kolasinac.

I vi bi jos i Jahica vodili? Nek ide ali jedino moze kao turista i navijac.

Dao je puno ovoj reprezentaciji, ali za njega jednostavno vise nema mjesta i suludo je o tome uopste i pricati.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 okt 2013, 15:40

Jahic je za vrsajevica Dani Alves !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.