EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: EP Litvanija 2011
Ja kazem da samo s Grcima mozemo razigravat ostalo ce mo po usima dobiti i to bas zapamite sta sam rekao!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
trebamo biti sretni što uopće učestvujemo
- Ponos Torina
- Kontakt:
kako igraju i kako se trude za drzavni dres ja im nebi dao da igraju na opstinskom turniru a ne europsko ili svjetskokakavdanakneiskustvu je napisao/la:trebamo biti sretni što uopće učestvujemo

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:kako igraju i kako se trude za drzavni dres ja im nebi dao da igraju na opstinskom turniru a ne europsko ili svjetskokakavdanakneiskustvu je napisao/la:trebamo biti sretni što uopće učestvujemo![]()
![]()
ja govorim o kvaliteti naše košarke
Kvalitet ? Koji kvalitet ? Mozda nekad smo imali kvalitet, sad je ovo vrlo slabo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Kvalitet ? Koji kvalitet ? Mozda nekad smo imali kvalitet, sad je ovo vrlo slabo
pa o tome i govorim,haloooooooooooo
Evo sada sam procitao da su sve zemlje predstavljene sa po jednom pjesmom koja dolazi iz njihove zemlje, primjera radi mi smo predstavljeni sa pjesmom Lejla od Harija, Srbija sa pjesmom Lane od Zeljka Joksimovica, a najzanimljivije je to kojom su pjesmom Hrvati predstavljeni, predstavljeni su pjesmom Harija i Dine Merlina - Dabogda
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Ponos Torina
- Kontakt:
kvalitet za opstinske turnirekakavdanakneiskustvu je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:kako igraju i kako se trude za drzavni dres ja im nebi dao da igraju na opstinskom turniru a ne europsko ili svjetskokakavdanakneiskustvu je napisao/la:trebamo biti sretni što uopće učestvujemo![]()
![]()
ja govorim o kvaliteti naše košarke

Ma shvatio sam, i ja o tome govorimkakavdanakneiskustvu je napisao/la:Puma je napisao/la:Kvalitet ? Koji kvalitet ? Mozda nekad smo imali kvalitet, sad je ovo vrlo slabo
pa o tome i govorim,haloooooooooooo

Call the coroner!
Jel idu prva 3? ili 4? i jel se prave nove grupe? ili ide eliminaciona faza?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
prve 3 ekipe idu dalje, pa se prave nove grupe. sastavljaju se grupe a i b, i c i d.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
msm da idu prva 4 i da se prave nove grupe pa ono prenosis bodove od ekipa koje si pobedio a koje su takodje prosle,tako je oduvek bilo za sad ne znamEdinTM87 je napisao/la:Jel idu prva 3? ili 4? i jel se prave nove grupe? ili ide eliminaciona faza?
Uh jebote, dobro je sto prvu igramo sa grcima, tu nema pritiska, totalno opusteno, ne moramo dobit, a kad bi dobili festa, eh onda vrlo bitna tekma sa CG, to bi morali upisat pobjedu, to il hrvate, kvalifikanta uzmemo, samo da to ne bude madjarska i makedonce na staru fintu...dino-92 je napisao/la:prve 3 ekipe idu dalje, pa se prave nove grupe. sastavljaju se grupe a i b, i c i d.
Znaci, od grka izgubimo i od cg ili hrvata
dobijemo kvalifikanta, makedonce i cg ili hrvate... Dovoljno za prolaz

Eh, jos jedno pitanje, kad se formiraju dvije grupe po 6, jel poslije toga ide polufinale ili cetvrfinale?
u toj drugij fazi 4 ekipe idu dalje, sto znaci da slijedi cetvrtfinale
Mogu se nadati najboljem samo ako budu igrali svi igraci
Mislim na Teletovica , Sinanovica , Vasiljevica, Ikonica itd...
Sto se nece povrijediti onaj Bajramovic , on cim dobije loptu odmah propadne akcija...
Inace kad pocinje to prvenstvo ?
Sto se nece povrijediti onaj Bajramovic , on cim dobije loptu odmah propadne akcija...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
28 avgustaBosnier je napisao/la:Mogu se nadati najboljem samo ako budu igrali svi igraci

Pffffalfarouqaminu je napisao/la:28 avgustaBosnier je napisao/la:Mogu se nadati najboljem samo ako budu igrali svi igraci
Sad sam se razocarao , ja mislio sad uskoro za koji mjesec...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
31, avgusta počinje prvenstvo, po 3 najbolje reprezentacije idu iz svake grupe i formiraju grupe E i F, iz te dvije grupe po 4 najbolje idu u četvrtfinale itd.
Mogu da kažem da sam zadovoljan žrebom, a u C grupi biće baš zeznuto dok je A grupa sigurno grupa smrti, o ekipi za koju navijam neću puno da trošim riječi nadam se da ću je vidjeti u finalu sa Litvanijom.
Mogu da kažem da sam zadovoljan žrebom, a u C grupi biće baš zeznuto dok je A grupa sigurno grupa smrti, o ekipi za koju navijam neću puno da trošim riječi nadam se da ću je vidjeti u finalu sa Litvanijom.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Srbija,Francuska,Njemacka,Italija,Izrael,Latvija..
Po meni solidna u grupa..u kojoj bi trebali imati 5 od 5..Francuzi znaju biti nezgodni,a i Njemci su sa Novickim solidni.Uglavnom,najjaci smo ovde ubjedljivo.Pored Srbije,mislim da dalje mogu Francuzi i mozda Italijani.
Po meni solidna u grupa..u kojoj bi trebali imati 5 od 5..Francuzi znaju biti nezgodni,a i Njemci su sa Novickim solidni.Uglavnom,najjaci smo ovde ubjedljivo.Pored Srbije,mislim da dalje mogu Francuzi i mozda Italijani.
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Bash tako, ako udjemo u drugi krug, moze se i ocekivati cetvrfinale, ako 4 idu od 6, nista nije nemoguce, tezi pos'o je uci u tu grupu...Bosnier je napisao/la:Mogu se nadati najboljem samo ako budu igrali svi igraci
u grupi A ocekujem veliku borbu, tu su turci jaki, spanci, britanci ubitacni sa gordonom i dengom, litvanci 3. sa SPa, uh bit ce dramaticno...
u grupi B takodjer velika borba, nijemci favoriti, dobili su srbe i bez novickog na SP, a sta ce sad bit, mislim da ce francuzi bit 2., a za 3. mjesto ce se boriti izrael i srbija, italija, mislim da se ne moze uplest u borbu za dalje...
i u grupi D koja se kriza sa nasom, najslabija grupa, slovenci i rusi bez problema, a za 3. mjesto se bore belgija, gruzija pa cak i ukrajina koja mozda ima i najvece sanse..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.