Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Sexmachineboy
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Sexmachineboy » 05 jan 2011, 17:45

samovasposmatram je napisao/la:
ti nemas pojma o cemu pricas :)

prvo za mjenjanje trenera to je svugdje u svijetu tako,..u barceloni u realu, bayernu, dortmundu, milanu, interu, zelji, pizdicima svugdje :) to nije man city izmislio,..
drugo za svadju,..mislis da nema kavge u man utd? heheh ma daaj ba
a trece prica o legendama mozes macku o rep stavit,...svaki klub ima svoje legende a svaki klub dize svoje u vis tako da ta diskusija nevodi nicemu
haj ziv ti meni bio
Mogu te nešto zamoliti prvo, da mi onako bez Google-a nabrojiš prvih 11 City od prije 5 godina? Jel može?

Pa da to može u nekim slabijim klubovima, koji nemaju ambicije, ali pogledaj United, Bayern, Barcelonu, Arsenal... niko ne mjenja trenera svaka tri-četiri mjeseca. Vi bi željeli preko noći postati, ono što se radi godinama, ne može to tako lahko.

Što se legendi tiče, samo pravi klubovi imaju legende, i ja ne dižem svoje u vis, ja priznajem legende Reala, Barcelone, Bayerna, ali to imaju samo največi. Samo največi.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 jan 2011, 17:47

Evo vam link " Građani " xD imali iko ovdje da navija za Manchester City ne mislim veceras, vec opcenito da navija za ovaj Klub od prije ? baš me zanima 8-) , ne mislim sad na simpatizere, evo ja navijam za Milan al u EPL simpatišem City ... Znači samo onaj ko srcem navija za ovaj klub ? http://atdhe.net/31937/watch-arsenal-vs-manchester-city
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 05 jan 2011, 17:49

Sexmachineboy je napisao/la:
samovasposmatram je napisao/la:
ti nemas pojma o cemu pricas :)

prvo za mjenjanje trenera to je svugdje u svijetu tako,..u barceloni u realu, bayernu, dortmundu, milanu, interu, zelji, pizdicima svugdje :) to nije man city izmislio,..
drugo za svadju,..mislis da nema kavge u man utd? heheh ma daaj ba
a trece prica o legendama mozes macku o rep stavit,...svaki klub ima svoje legende a svaki klub dize svoje u vis tako da ta diskusija nevodi nicemu
haj ziv ti meni bio
Mogu te nešto zamoliti prvo, da mi onako bez Google-a nabrojiš prvih 11 City od prije 5 godina? Jel može?

Pa da to može u nekim slabijim klubovima, koji nemaju ambicije, ali pogledaj United, Bayern, Barcelonu, Arsenal... niko ne mjenja trenera svaka tri-četiri mjeseca. Vi bi željeli preko noći postati, ono što se radi godinama, ne može to tako lahko.

Što se legendi tiče, samo pravi klubovi imaju legende, i ja ne dižem svoje u vis, ja priznajem legende Reala, Barcelone, Bayerna, ali to imaju samo največi. Samo največi.
:) samo pravi klubovi imaju legende :)
neznam nabrojat nijednog igraca citija u zadnjih kolko hoces godina, a neznam ni man utd jer tu ligu ne pratim,...znam ti zato nabrojat sve legende beckog rapida :) mozes zamislit hej i rapid je pravi klub i on ima svoje legende :) mogu ti nabrojat i legende zelje vidis i zeljo je pravi klub :)
a to preko noci moze se ostvarit eno gledaj chelsea
WHUFC

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jan 2011, 17:52

Sexmachineboy je napisao/la: Što se legendi tiče, samo pravi klubovi imaju legende, i ja ne dižem svoje u vis, ja priznajem legende Reala, Barcelone, Bayerna, ali to imaju samo največi. Samo največi.
SVI klubovi, ali bas SVI imaju svoje legende, pobogu. To ti zelis reci da jedan Southampton nema svoju legendu? Jedna Mallorca, Bologna i Mönchengladbach? Daj covjece, sta ti je.

Btw, ono sto si ti napisao na temi o Dzeki sada radis na temi o City-ju, zar ne?

Naravno da je Manchester United veci klub, to niko ni ne pokusava osporiti, City nema takvu tradiciju, ali ce sigurno biti velika prijetnja svim klubovima u Engleskoj te se nece vise praviti racun bez krcmara.

To sto je sada najezda navijaca City-ja zbog Dzeke, to je razumljivo. Nisu to navijaci kluba, vec iskljucivo Edinovi navijaci. Pa i Tottenham je postao hit u Hrvatskoj jer ima koloniju Hrvata, zar ne? To ne znaci da oni vole Pijetlove, vec da ih prate bas zbog svojih reprezentativaca. Ja prvi cu pratiti Cityjeve tekme u kojima Dzeko bude igrao, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 05 jan 2011, 17:56

Super, navijaš za njih(bar sam tako zaključio) a ne pratiš im ni ligu, zanimljivo. :)
Znam da ne znaš nabrojati, ne zna niko ovdje to i jeste problem. A vidjet češ sutra ili za par dana koliko će samo vjernih navijača Citya biti ovdje. Ali nema veze.

Što se tiče Rapida, to jeste veliki klub, Željo je veliki klub, Hajduk je veliki klub... Ali u svojoj zemlji i ja to poštujem. Ali neko ko se godinama drži sredine tabele ne može biti veliki klub, nema šanse.

Chelsea je veliki klub kažeš, haha. Pa alo City želi biti kao plavci slobodno. Inače Chelsea je osvojio par titula lige prvaka, te preko 10 prvenstava Engleske. O kupovima da i ne govorim. Jak klub, nema šta. 8-)
@Monolog
Ne radim ja to, nego samo odgovaram na one postove koji kažu da su United i City isti. Svaki klub ima svoje legende to je logično, ali svaki klub nije "veliki klub". Velika je to razlika.
Hajd za mene je rasprava završena i odoh sa ove teme, jer ne želim da se prepirem bespotrebno. Moj zadnji post nevezan za Džeku na ovoj temi.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 jan 2011, 17:59

po historiji United i City nikad nece bit jednak i to je fkt...al trenutno je City na dobrom putu da postane najveca sila u Engleskoj i Evropi i odlicna je stvar da imamo igraca u takvom klubu. jedino sto je bitno u fudbalu danas je da imas para,ostalo ce doc samo po sebi...pogledaj Chelsea :arrow:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2011, 18:00

Uwe Rosler,Nial Quinn u blizoj proslosti,Corrigan,Young&co u malo daljoj proslosti.
Cuj nemaju legende,mozda oni nisu poznati(mada jesu ko prati) kao Best,Cantona i ostali ali su svakako legende ovoga kluba.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 05 jan 2011, 18:02

@Interista di cuore
Sve dok u ovaj močni City ne dođu npr. Drogba, Pato, ili neka takva zvijezda Džeko se može naigrati. Daj Bože da griješim, ali... Kao što sam rekao, sve mi više ova ekipa liči na ekipu sa menađera. :?
Džeko pokaži svima, da vrijediš i postani največa legenda Bosne igrajuči u CITY-U!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 05 jan 2011, 18:06

Interista di cuore je napisao/la:po historiji United i City nikad nece bit jednak i to je fkt...al trenutno je City na dobrom putu da postane najveca sila u Engleskoj i Evropi i odlicna je stvar da imamo igraca u takvom klubu. jedino sto je bitno u fudbalu danas je da imas para,ostalo ce doc samo po sebi...pogledaj Chelsea :arrow:
Ne samo Celzi nego bilo koji klub Barcelonu,Real,Milan,Inter,Manchester......sve je novac.Ko ima novca u vrhu je ko nema pada.Tako da glupo je o tome raspravljat.
RIP SALE VILENJAK

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 jan 2011, 18:10

ma naravno...pare su glavne. a sto se tice igara,Džeko ce ako je klasa ( a jeste ) dokazat i igrat pored bilo koga,pa cak i kad ( ako ) City dovede jos napadaca... ima jako dobrog trenera,jako ambicioznu ekipu koja ce se sigurno borit za trofeje i ima sve preduslove da postane i najbolji napadac u Premiershipu...

btw City mi je i dosad bio "drag" radi Mancinia i balonje,al sad su mi definitivno no.1 u Engleskoj :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 05 jan 2011, 18:10

Bezveze vam je prica, i United je imao svojih losih dana, u sedamdesetim i osamdesetim nisu mogli do titule, ispadali su cak i u drugu ligu. Naravno, danas imaju 18 titula, ali ko ima pravo nekome oduzeti titule osvojene 40-tih, 50-tih i ove moderne cijeniti kao vece? United nakon par odlicnih generacija u 50-tim i 60-tim nije napravio veci rezultat do devedesetih, znaci li to da su postali klub preko noci? Istorija fudbala ide od prvog dana, svaki dan se pise nova stranica, moguce da ce sutra i City ispisati neke vazne, koje nikada nismo mislili da ce ispisati recimo Parma, Lyon, Villarreal, Chelsea, Zenit, Shaktar ili recimo grcka reprezentacija...pa ih ispisase.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 jan 2011, 18:15

sad kad su doveli Dzeku, City je po meni i najveci favorit mozda za titulu u ligi, a i bez dzeke su jako ozbiljni. Sad kad je Dzekson tu, sledeca pojacanja za City trebala bi biti prodaje vlastitih igraca, koliko god da to zvuci paradoxalno.

Adebayor komotno moze dobiti nogu, Santa Cruz takodje, na krilima takodje tu je visak igraca veliki, Silva, Johnson , Milner, pa s obzirom da je sad Dzeko tu, i Tevez bi mogao na krilo, i to je sasvim dovoljno, onog blesavog Balotelija komotno mogu sikterisati

Vezni red je mozda i jedini dio ekipe gdje bi mogli dovesti neko pojacanje, odbrana je takodje sjajna, cak i tu se moze poneki igrac prodati, kao npr boateng

Jeste da je glupo prodavati igrace koji su tek dovedeni za velike pare, ali tako je City platio ovu politiku pravljenja velikog tima preko noci, kad bi prodali ove problematicne igrace ostao bi im opet sjajan tim sa mladjim igracima zeljnim dokazivanja.

odlazak Adebayora, Balotelija, Boatenga sigurno se ne bi uopste osjetio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jan 2011, 18:16

Ali sve te ekipe su napravile rezultate radi svog zaradjenog novca i dobrog rada godinama. Ovaj United je Ferguson napravio od mladih igraca i jeftinih igraca poput Cantone. Matt Busby isto tako prije njega. Onda je od para koje je United sam zaradio, Ferguson kupovao skuplje igrace. Ali od posteno zaradjenih para kluba. Ovo sto City i Chelsea rade je ekonomski doping. To je cinjenica. Niko im ni to ne brani, ali onda treba priznat da je tako, a ne probat upakovat **** u svilu.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 05 jan 2011, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 05 jan 2011, 18:18

ne nego ispade da imaju pravo trositi novac samo klubovi koji imaju historiju??? slazem se da je ipak malo previse trosenja, ali ako pogledas omjer trosenja citya i ostalih bice ti jasno da je takav nekakav omjer bio i prije, veliki su puno vise trosili od malih i dobijali su titule, naravno tada je suma bila manja, ali arsenal je doveo herberta chapmana, jednog od najboljih trenera arsenala i engleske za 2.500 funti, sto je tada bila pofina suma... tako da svi su trosili samo se sada vise trosi pa se cini da city malo previse sere, i ne znam ako imaju pare zasto ostajati na igracima kvalitete adebayora ili SWP-a, kada mogu dovesti bolje igrace, sada samo trebaju biti malo strpljiviji i popuniti rupe, ukoliko vec postoje, i naravno da ce osvojiti nesto..

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 05 jan 2011, 18:33

Cartman je napisao/la:Ali sve te ekipe su napravile rezultate radi svog zaradjenog novca i dobrog rada godinama. Ovaj United je Ferguson napravio od mladih igraca i jeftinih igraca poput Cantone. Matt Busby isto tako prije njega. Onda je od para koje je United sam zaradio, Ferguson kupovao skuplje igrace. Ali od posteno zaradjenih para kluba. Ovo sto City i Chelsea rade je ekonomski doping. To je cinjenica. Niko im ni to ne brani, ali onda treba priznat da je tako, a ne probat upakovat **** u svilu.
Ne možeš City i Chelsea porediti. Mislit ćeš da sam pristran, ali evo zašto ih ne možeš porediti:

1. Chelsea je prije dolaska Abramoviča već izborio Ligu prvaka, prvenstveno zbog fenomenalnog Lamparda, koji je uz Terryja i DAN DANAS kostur ekipe, a nije ih doveo bogati vlasnik. S druge strane Man City i nakon silnih pojačanja prošle godine nije ušao u LP.

2. Chelsea je osim novca imao i veoma pametnu politiku - doveo je jednog jedinog Mourinha, koji je autoritativan i koji je unio RED u svlačionicu, posloživši zvjezde, što se za City ne može reći. Svako malo se tuku.

3. Izgleda da Cityjevi vlasnici ne žele stati s kupovinama, samo kupuju bez ikakvog reda, u Chelseaju se već neko vrijeme ne kupuje, ekipa je uigrana bila, pogotovo prošle godine kad su uzeli Double. Cityju će biti teško da se uigra na taj način, da parira jednom Barci npr. kao što je Chelsea već 2005. godine izbacio iz Lige prvaka.

Uglavnom Cityjev put do vrha je trnovitiji puno od Chelseajevog, prije svega zbog čudne politike nagomilavanja igrača. Onda City je u sjeni gradskog rivala Manchester Uniteda, jednog od najvećih klubova svijeta, s najboljim trenerom svijeta. Chelsea s druge strane nije u sjeni nikakvoj jer u Londonu ima više dobrih klubova, bez obzira što je Arsenal najuspješniji u gradu bio zadnjih desetljeća. City se mora malo smiriti s kupovinom, stati na noge, stvarati ekipu za višegodišnje uspjehe i pokušati bar za godinu dvije dovesti Mourinha, jer samo takav čovjek zna s takvim ekipa. Pobogu Mancini je smješan. I za mene City ima tradiciju, ali nema dušu kao Chelsea, niti će ikada imati. Chelsea je i 90ih bio institucija za City...Pogotovo druga pola tog desetljeća kada su klub vodili Raajkard i kasnije Vialli, kad je igrao Zola, kad su se osvajali redovno kupovi u Engleskoj i kad su se igrala europska takmičenja te se osvojio i europski superkup.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2011, 18:36

Chelsea_CBH je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ali sve te ekipe su napravile rezultate radi svog zaradjenog novca i dobrog rada godinama. Ovaj United je Ferguson napravio od mladih igraca i jeftinih igraca poput Cantone. Matt Busby isto tako prije njega. Onda je od para koje je United sam zaradio, Ferguson kupovao skuplje igrace. Ali od posteno zaradjenih para kluba. Ovo sto City i Chelsea rade je ekonomski doping. To je cinjenica. Niko im ni to ne brani, ali onda treba priznat da je tako, a ne probat upakovat **** u svilu.

2. Chelsea je osim novca imao i veoma pametnu politiku - doveo je jednog jedinog Mourinha, koji je autoritativan i koji je unio RED u svlačionicu, posloživši zvjezde, što se za City ne može reći. Svako malo se tuku.
:lol: :lol: :lol: :lol: Osim Mourinha tu nigde nije bilo politike.Od dolaska Abramovica do 2009.Chelsea nije zaradio niti na jednom jedinom igracu,kako to moze biti pametna politika kluba.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jan 2011, 18:39

Ne možeš City i Chelsea porediti. Mislit ćeš da sam pristran, ali evo zašto ih ne možeš porediti:

1. Chelsea je prije dolaska Abramoviča već izborio Ligu prvaka, prvenstveno zbog fenomenalnog Lamparda, koji je uz Terryja i DAN DANAS kostur ekipe, a nije ih doveo bogati vlasnik. S druge strane Man City i nakon silnih pojačanja prošle godine nije ušao u LP.

3. Izgleda da Cityjevi vlasnici ne žele stati s kupovinama, samo kupuju bez ikakvog reda, u Chelseaju se već neko vrijeme ne kupuje, ekipa je uigrana bila, pogotovo prošle godine kad su uzeli Double. Cityju će biti teško da se uigra na taj način, da parira jednom Barci npr. kao što je Chelsea već 2005. godine izbacio iz Lige prvaka.

Uglavnom Cityjev put do vrha je trnovitiji puno od Chelseajevog, prije svega zbog čudne politike nagomilavanja igrača. Onda City je u sjeni gradskog rivala Manchester Uniteda, jednog od najvećih klubova svijeta, s najboljim trenerom svijeta. Chelsea s druge strane nije u sjeni nikakvoj jer u Londonu ima više dobrih klubova, bez obzira što je Arsenal najuspješniji u gradu bio zadnjih desetljeća. City se mora malo smiriti s kupovinom, stati na noge, stvarati ekipu za višegodišnje uspjehe i pokušati bar za godinu dvije dovesti Mourinha, jer samo takav čovjek zna s takvim ekipa. Pobogu Mancini je smješan. I za mene City ima tradiciju, ali nema dušu kao Chelsea, niti će ikada imati. Chelsea je i 90ih bio institucija za City...Pogotovo druga pola tog desetljeća kada su klub vodili Raajkard i kasnije Vialli, kad je igrao Zola, kad su se osvajali redovno kupovi u Engleskoj i kad su se igrala europska takmičenja te se osvojio i europski superkup.
Nisam ocekivao tako dobar tekst od tebe. Nakon onog komentara o homoseksualcima u Unitedu sam mislio da nisi normalan, ali ovdje se dosta slazem. Istina da je Chelsea imao dosta toga prije Romana, i eto izborili su to 4. mjesto ispred Liverpoola sezonu prije nego sto je Roman doso. Jest Chelsea dosta veci klub od Citya koji i dan danas rijetko ispuni stadion (koji je gradski, a ne njihov), ali opet ostaje cinjenica da je i Chelsea ekonomski dopingovan i da su mnogi navijaci cisti gloryhunteri. Eto da je nakon plasmana u Ligu Prvaka Chelsea nastavio postepeno gradit ekipu vlastitim parama, ja bi ga respektovao kao sto respektujem Tottenham danas. To je mnogo tezi put, ali zato je sladje kad se isplati. I jos stoji pitanje, sta ce bit kad Roman ode? Svake godine klub ima ogromne minuse, ko ce to sve nadoknadit na kraju?

City je samo ekstremnija verzija Chelsea.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 jan 2011, 18:42

WWWWWWWWWOOOOOOOOOOWWWWWWWW :o :o :o :shock: :lol:

Ako ovako nastavite City će prestić sve jedan klub u EPL po postovima na forumu :lol: :roll: :|
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 05 jan 2011, 18:44

Devil je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: Osim Mourinha tu nigde nije bilo politike.Od dolaska Abramovica do 2009.Chelsea nije zaradio niti na jednom jedinom igracu,kako to moze biti pametna politika kluba.
Bilo je i grešaka, ne kažem da nije. Abramovič je bio previše nestrpljiv da se dođe do Lige prvaka, pa je otpustio Mourinha, što se nije smjelo raditi, pa je doveo i Scolarija što je opet pogrešno, taj sa životom veze nema što se tiče vođenja kluba (vođenje reprezentacije - to je druga stvar, u tome je dobar) Ali bilo je i pametnih poteza, stvorio se nevjerovat i ubojit stroj stalnih igrača: Kostur ekipe CECH - TERRY - LAMPARD - DROGA, onda Malouda i Essien, te Bane Ivanović. Onda super potez dovođenja Guusa Hiddinka, šteta što taj čovjek ne želi voditi klub, samo repke voli voditi, inače bi ostao, kaže da je nevjerovatno zavolio Chelsea za kratko vrijeme. Čak je jedan mjesec radio i besplatno, od Abramoviča je odbio plaću...Ali sve u svemu u odnosu na City, politika Chelseaja je pametna poput Alberta Einsteina...
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 jan 2011, 18:46

Najsmijesnije mi je kad lik koji navija za Barcelonu i Manchester kritikuje City, njegom gigantski um je sebi umislio da samo doticni klubovi smiju trositi novac sigurno mu City ne bi smetao da nemaju ovloliku moc na trzistu. Logicno je da su se sada raskokodakali i blate ih jer imaju finansijsku moc i to je ocigledno nekima trn u oku jer misle da su samo pojedini klubovi bogom dani da trose ogromne novce a ovi ostali su tu da kupe ostatke i skart. Sad ce neki genijalci pricati o finansijskom fair playu i trosenju zaredjenog novca a naravno pri tom u zaradjeni novac svojih klubova racunaju kredite koje njihovi timovi dizu da kupuju.
Dio Arsenala

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, IQ200, JayCatwright, kakarut, LenyYoro15, nerkolfc, Quartararo, Sheyi, UnitedWA i 49 gostiju.