Boris Pandža

brazzo
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la brazzo » 08 jun 2011, 14:35

mirza_9 je napisao/la:Svaka čast Borise ;)
;) on je taj 2 stoper koji mora igrati sa Spahom i tačka. Samo ako se vrate Jahić, Papac i Salihović to će tek da bude ozbiljna odbrambena linija.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 08 jun 2011, 16:59

Nema covjek je odgovoran na svojoj poziciji a ima znanje, moze on i povuci loptu naprijed sa Spahom idealan tandem aBd jos Papca lijevo i odbrana je za 10 !
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 09 jun 2011, 17:57

od momka zbog jednog dodavanja napravise igracinu... ni krivog ni duznog.. a prije utakmice je ovdje na forumu bio kloc, k'o i mravac... budimo realni... odbrana je bila losa, kao i u rumuniji... samo nije im'o k'o iskoristit'..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 jun 2011, 18:15

amho je napisao/la:od momka zbog jednog dodavanja napravise igracinu... ni krivog ni duznog.. a prije utakmice je ovdje na forumu bio kloc, k'o i mravac... budimo realni... odbrana je bila losa, kao i u rumuniji... samo nije im'o k'o iskoristit'..
Ko duze prati Pandzu bilo u Hajduku a bogami i u Belgiji tako nece napisati.
U Mechelenu je ljubimac navijaca a Hajduku je guzcu vazda spasavao najvise protiv Dinama.A Mandzuku nemali broj puta strpao u djep.
Uostalom jedan Felaini prdnuti nije mogao od njega.
Nama bi bila odbrana losa i kad bi posudili cjeli odbrambeni red od Srbije.
Iz razloga sto nam sredina a bogami i napad niti kilee ne mogu,niti bi digli guzicu da pomognu u defanzivi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 09 jun 2011, 18:35

Svaka čast za onu asistenciju, ostati će zapamćena mnogima ! 8-)
Livin' La Vida Loca ;)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 jun 2011, 19:39

Pandza je jako los stoper..loptu koju je izbio je suludo zvati asistencijom..i mora se pronaci neko rjesenje za tu poziciju, Mravac je jos kriminalniji..

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 09 jun 2011, 20:08

harishp je napisao/la:
amho je napisao/la:od momka zbog jednog dodavanja napravise igracinu... ni krivog ni duznog.. a prije utakmice je ovdje na forumu bio kloc, k'o i mravac... budimo realni... odbrana je bila losa, kao i u rumuniji... samo nije im'o k'o iskoristit'..
U Mechelenu je ljubimac navijaca a Hajduku je guzcu vazda spasavao najvise protiv Dinama.A Mandzuku nemali broj puta strpao u djep.
Iz razloga sto nam sredina a bogami i napad niti kilee ne mogu,niti bi digli guzicu da pomognu u defanzivi.
pandza je takav, kakav je... ja protiv momka nemam nista... da je bezveze, ne bi bio tu gdje jest... isto tako, da je klasa, ne bi opet bio tu gdje jest... uostalom, moja kritika nije bila usmjerena prema njemu...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 jun 2011, 20:19

Ma ok,eto defanzivni igraci nam nam leze po Barceloni.M.U,Bayernu.
A imamo i po Glazgow Rangersu ali ovom jos situacija u savezu nije''sljegla.Kad ce da sljegne,ne zna se.
P.S kako mislis tamo je gdje je.Pa zar je moguce da ljudi ne znaju da je bas Pandzin klub bio Evropski prvak pobjednika kupova.Nije to klub od jucer.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 09 jun 2011, 20:29

harishp je napisao/la:Ma ok,eto defanzivni igraci nam nam leze po Barceloni.M.U,Bayernu.
A imamo i po Glazgow Rangersu ali ovom jos situacija u savezu nije''sljegla.Kad ce da sljegne,ne zna se.
P.S kako mislis tamo je gdje je.Pa zar je moguce da ljudi ne znaju da je bas Pandzin klub bio Evropski prvak pobjednika kupova.Nije to klub od jucer.
kakve to ima veze sa sadasnjoscu? mechelen nije ni blizu tih historijskih uspjeha.. kao kad bi trenutne igrace nottinghama cijenili na osnovu uspjeha kluba iz davne proslosti... osim toga ne znam, zasto mi repliciras, kad protiv momka nisam nista rekao?? on poslije ove utakmice za mene nije nista bolji igrac ( a ni gori), nego sto je bio prije utakmice... momak je odigrao onako kako se od reprezentativnog branica ocekuje i to je sve..
jasno je da mi nemamo boljih branica od pandze, mravca, nadarevica... ali jasno je takodjer da oni nisu nista posebno..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 jun 2011, 20:33

Svima je to jasno,tako da nije bilo ne potrebe za citate.
Kako rekoh Srbija ima zadnji defanzivni red iz snova.Pa ih jedna Estonija kanta.
P.S Pandza je jako puno napredovao u Belgijskom prvenstvu.I mnogo je sigurniji nego prije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jun 2011, 07:04

Ne mogu da vjerujem da se Pandzu ovdje nahvali za "astronomsku" asistenciju a covjek samo spasavao eventualnu kontru :shock: . Bas smo mi cudna sorta balkanska...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 10 jun 2011, 07:44

Titova-Juga je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se Pandzu ovdje nahvali za "astronomsku" asistenciju a covjek samo spasavao eventualnu kontru :shock: . Bas smo mi cudna sorta balkanska...
A ne bi ti bilo čudno kad bi ga popljuvali za autogol? Nije imao namjeru asistirati, ali isto tako ne bi imao namjeru zabiti autogol, a kad se već desi treba dati i pozitivan/negativan komentar.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jun 2011, 11:30

RiNo je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se Pandzu ovdje nahvali za "astronomsku" asistenciju a covjek samo spasavao eventualnu kontru :shock: . Bas smo mi cudna sorta balkanska...
A ne bi ti bilo čudno kad bi ga popljuvali za autogol? Nije imao namjeru asistirati, ali isto tako ne bi imao namjeru zabiti autogol, a kad se već desi treba dati i pozitivan/negativan komentar.

Samo kazem da ga ne treba dizati u nebesa za "asistenciju" u kojoj nije bilo namjere nego biti sretan sto smo bez sredine terena fakticki dobili prelosu selekciju Albanije.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 jun 2011, 12:39

Titova-Juga je napisao/la:
RiNo je napisao/la:

Samo kazem da ga ne treba dizati u nebesa za "asistenciju" u kojoj nije bilo namjere nego biti sretan sto smo bez sredine terena fakticki dobili prelosu selekciju Albanije.
Jbg da nije te ''asistencije'' tesko da bi i dobili prelosu Albaniju, a da je kojim slucajem igrao Mravac, danas bi pricali o porazu protiv prelose Albanije.
Dakle u odnosu Mravac/Pandza u dvije tekme protiv Albanije slobodno mogu reci da je Boris na nebesima u odnosu na Mravca, bar sto se ucinka bodova tice.
Mravac direktno -2 boda
Boris direktno +2 boda.
Cuva Bog Zelju svog!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 jun 2011, 12:53

harishp je napisao/la:
Moram i tebi dat jednom potpis uz ispravku da bi oni rado pomogli ali jednostavno ne mogu jer nisu sposobni to uraditi zbog fizike i genetike a i uloga koje igraju u svom klubu,njih pet u vezi a svi igraju isto u svom klubu i svi su oslobodjeni defanzivnih zadataka upravo zbog genetike ;)
Dokle god sredina i odbrana ne budu homogene i pokretne mi cemo primati golove kao na traci...
Svima je valjda jasno nakon ovog sta Maletic uradi za 10 minuta koliko je vazno imati brza krila ;)

Ne bitno sve ovo gore ali Mravca vise pozivati nema smisla jer nam i ovako losu komunikaciju cini jos losiju svojom pojavom i drzanjem a o procjenama je suludo pricati...

PS.Za nadat je se kako je pajdo naucio neku lekciju iz trenerskog posla i da nece vise zvati 7 turista na sredini da se suprostavljaju gladijatorima ;)
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 10 jun 2011, 13:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 10 jun 2011, 12:59

velez_mostar je napisao/la:Pandza je jako los stoper..loptu koju je izbio je suludo zvati asistencijom..i mora se pronaci neko rjesenje za tu poziciju, Mravac je jos kriminalniji..
joj strucnjaka mati mila ocete da pike igra za nas momak je dobar ne seri ko foka kad god je dobio priliku covjek je iskoristio na najbolji nacin

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 jun 2011, 13:22

kinder_jaje je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Pandza je jako los stoper..loptu koju je izbio je suludo zvati asistencijom..i mora se pronaci neko rjesenje za tu poziciju, Mravac je jos kriminalniji..
joj strucnjaka mati mila ocete da pike igra za nas momak je dobar ne seri ko foka kad god je dobio priliku covjek je iskoristio na najbolji nacin
U usporedbi sa Mravcom svako mora biti dobar,Pandza moze biti tu ali mi moramo naci pravog stopera koji zna malo i i grati lopte ne samo izbijati...
Treba dobro iskoristiti ove prijateljske i isprobati obavezno nekoliko stopera recimo Cocalica,Zukanovica,Sudica(za nadati se da ce se do Bjelorusije potpuno oporaviti)...
A vala vrijeme je i za Rahimu dovesti zamjenu u vidu najboljeg igraca Ceske lige na poziciji DM-a.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 10 jun 2011, 13:30

Pandza je uvijek bio tu i igrao po potrebi. KOd Cire nije dobivao puno prilike, jer je igrao Nadarevic. Sada je tu Mravac, ali mislim da ce Susic zadrzati Pandzu u prvoj postavi ukoliko ne pronadje nekog boljeg stopera do kvalifikacijskih utakmica.

Protiv Albanije Pandza je odigrao skolski, svako dodavanje je bilo precizno, a cak je i dobio skoro svaki zracni duel, sto je veoma iznenadjujuce.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 jun 2011, 14:39

suhakrpa je napisao/la:Pandza je uvijek bio tu i igrao po potrebi. KOd Cire nije dobivao puno prilike, jer je igrao Nadarevic. Sada je tu Mravac, ali mislim da ce Susic zadrzati Pandzu u prvoj postavi ukoliko ne pronadje nekog boljeg stopera do kvalifikacijskih utakmica.

Protiv Albanije Pandza je odigrao skolski, svako dodavanje je bilo precizno, a cak je i dobio skoro svaki zracni duel, sto je veoma iznenadjujuce.
Sto je to iznenadjujuce? Covjek je skoro pa ko visokoletac Kerla :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 jun 2011, 14:49

Za_raju je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:
U usporedbi sa Mravcom svako mora biti dobar,Pandza moze biti tu ali mi moramo naci pravog stopera koji zna malo i i grati lopte ne samo izbijati...
Treba dobro iskoristiti ove prijateljske i isprobati obavezno nekoliko stopera recimo Cocalica,Zukanovica,Sudica(za nadati se da ce se do Bjelorusije potpuno oporaviti)...
A vala vrijeme je i za Rahimu dovesti zamjenu u vidu najboljeg igraca Ceske lige na poziciji DM-a.
ž

E o ovome ja pricam.
Pandza jeste trenutno najbolja opcija, jer je Mravac prelos i po meni vise ne bih nikada igrao za repku.

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.