mirza_9 je napisao/la:Svaka čast Borise

mirza_9 je napisao/la:Svaka čast Borise
Ko duze prati Pandzu bilo u Hajduku a bogami i u Belgiji tako nece napisati.amho je napisao/la:od momka zbog jednog dodavanja napravise igracinu... ni krivog ni duznog.. a prije utakmice je ovdje na forumu bio kloc, k'o i mravac... budimo realni... odbrana je bila losa, kao i u rumuniji... samo nije im'o k'o iskoristit'..
pandza je takav, kakav je... ja protiv momka nemam nista... da je bezveze, ne bi bio tu gdje jest... isto tako, da je klasa, ne bi opet bio tu gdje jest... uostalom, moja kritika nije bila usmjerena prema njemu...harishp je napisao/la:Ko duze prati Pandzu bilo u Hajduku a bogami i u Belgiji tako nece napisati.amho je napisao/la:od momka zbog jednog dodavanja napravise igracinu... ni krivog ni duznog.. a prije utakmice je ovdje na forumu bio kloc, k'o i mravac... budimo realni... odbrana je bila losa, kao i u rumuniji... samo nije im'o k'o iskoristit'..
U Mechelenu je ljubimac navijaca a Hajduku je guzcu vazda spasavao najvise protiv Dinama.A Mandzuku nemali broj puta strpao u djep.
Uostalom jedan Felaini prdnuti nije mogao od njega.
Nama bi bila odbrana losa i kad bi posudili cjeli odbrambeni red od Srbije.
Iz razloga sto nam sredina a bogami i napad niti kilee ne mogu,niti bi digli guzicu da pomognu u defanzivi.
kakve to ima veze sa sadasnjoscu? mechelen nije ni blizu tih historijskih uspjeha.. kao kad bi trenutne igrace nottinghama cijenili na osnovu uspjeha kluba iz davne proslosti... osim toga ne znam, zasto mi repliciras, kad protiv momka nisam nista rekao?? on poslije ove utakmice za mene nije nista bolji igrac ( a ni gori), nego sto je bio prije utakmice... momak je odigrao onako kako se od reprezentativnog branica ocekuje i to je sve..harishp je napisao/la:Ma ok,eto defanzivni igraci nam nam leze po Barceloni.M.U,Bayernu.
A imamo i po Glazgow Rangersu ali ovom jos situacija u savezu nije''sljegla.Kad ce da sljegne,ne zna se.
P.S kako mislis tamo je gdje je.Pa zar je moguce da ljudi ne znaju da je bas Pandzin klub bio Evropski prvak pobjednika kupova.Nije to klub od jucer.
A ne bi ti bilo čudno kad bi ga popljuvali za autogol? Nije imao namjeru asistirati, ali isto tako ne bi imao namjeru zabiti autogol, a kad se već desi treba dati i pozitivan/negativan komentar.Titova-Juga je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se Pandzu ovdje nahvali za "astronomsku" asistenciju a covjek samo spasavao eventualnu kontru. Bas smo mi cudna sorta balkanska...
RiNo je napisao/la:A ne bi ti bilo čudno kad bi ga popljuvali za autogol? Nije imao namjeru asistirati, ali isto tako ne bi imao namjeru zabiti autogol, a kad se već desi treba dati i pozitivan/negativan komentar.Titova-Juga je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se Pandzu ovdje nahvali za "astronomsku" asistenciju a covjek samo spasavao eventualnu kontru. Bas smo mi cudna sorta balkanska...
Jbg da nije te ''asistencije'' tesko da bi i dobili prelosu Albaniju, a da je kojim slucajem igrao Mravac, danas bi pricali o porazu protiv prelose Albanije.Titova-Juga je napisao/la:RiNo je napisao/la:A ne bi ti bilo čudno kad bi ga popljuvali za autogol? Nije imao namjeru asistirati, ali isto tako ne bi imao namjeru zabiti autogol, a kad se već desi treba dati i pozitivan/negativan komentar.Titova-Juga je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se Pandzu ovdje nahvali za "astronomsku" asistenciju a covjek samo spasavao eventualnu kontru. Bas smo mi cudna sorta balkanska...
Samo kazem da ga ne treba dizati u nebesa za "asistenciju" u kojoj nije bilo namjere nego biti sretan sto smo bez sredine terena fakticki dobili prelosu selekciju Albanije.
Moram i tebi dat jednom potpis uz ispravku da bi oni rado pomogli ali jednostavno ne mogu jer nisu sposobni to uraditi zbog fizike i genetike a i uloga koje igraju u svom klubu,njih pet u vezi a svi igraju isto u svom klubu i svi su oslobodjeni defanzivnih zadataka upravo zbog genetikeharishp je napisao/la:Ko duze prati Pandzu bilo u Hajduku a bogami i u Belgiji tako nece napisati.amho je napisao/la:od momka zbog jednog dodavanja napravise igracinu... ni krivog ni duznog.. a prije utakmice je ovdje na forumu bio kloc, k'o i mravac... budimo realni... odbrana je bila losa, kao i u rumuniji... samo nije im'o k'o iskoristit'..
U Mechelenu je ljubimac navijaca a Hajduku je guzcu vazda spasavao najvise protiv Dinama.A Mandzuku nemali broj puta strpao u djep.
Uostalom jedan Felaini prdnuti nije mogao od njega.
Nama bi bila odbrana losa i kad bi posudili cjeli odbrambeni red od Srbije.
Iz razloga sto nam sredina a bogami i napad niti kilee ne mogu,niti bi digli guzicu da pomognu u defanzivi.
joj strucnjaka mati mila ocete da pike igra za nas momak je dobar ne seri ko foka kad god je dobio priliku covjek je iskoristio na najbolji nacinvelez_mostar je napisao/la:Pandza je jako los stoper..loptu koju je izbio je suludo zvati asistencijom..i mora se pronaci neko rjesenje za tu poziciju, Mravac je jos kriminalniji..
U usporedbi sa Mravcom svako mora biti dobar,Pandza moze biti tu ali mi moramo naci pravog stopera koji zna malo i i grati lopte ne samo izbijati...kinder_jaje je napisao/la:joj strucnjaka mati mila ocete da pike igra za nas momak je dobar ne seri ko foka kad god je dobio priliku covjek je iskoristio na najbolji nacinvelez_mostar je napisao/la:Pandza je jako los stoper..loptu koju je izbio je suludo zvati asistencijom..i mora se pronaci neko rjesenje za tu poziciju, Mravac je jos kriminalniji..
Sto je to iznenadjujuce? Covjek je skoro pa ko visokoletac Kerlasuhakrpa je napisao/la:Pandza je uvijek bio tu i igrao po potrebi. KOd Cire nije dobivao puno prilike, jer je igrao Nadarevic. Sada je tu Mravac, ali mislim da ce Susic zadrzati Pandzu u prvoj postavi ukoliko ne pronadje nekog boljeg stopera do kvalifikacijskih utakmica.
Protiv Albanije Pandza je odigrao skolski, svako dodavanje je bilo precizno, a cak je i dobio skoro svaki zracni duel, sto je veoma iznenadjujuce.
žZa_raju je napisao/la:U usporedbi sa Mravcom svako mora biti dobar,Pandza moze biti tu ali mi moramo naci pravog stopera koji zna malo i i grati lopte ne samo izbijati...kinder_jaje je napisao/la:joj strucnjaka mati mila ocete da pike igra za nas momak je dobar ne seri ko foka kad god je dobio priliku covjek je iskoristio na najbolji nacinvelez_mostar je napisao/la:Pandza je jako los stoper..loptu koju je izbio je suludo zvati asistencijom..i mora se pronaci neko rjesenje za tu poziciju, Mravac je jos kriminalniji..
Treba dobro iskoristiti ove prijateljske i isprobati obavezno nekoliko stopera recimo Cocalica,Zukanovica,Sudica(za nadati se da ce se do Bjelorusije potpuno oporaviti)...
A vala vrijeme je i za Rahimu dovesti zamjenu u vidu najboljeg igraca Ceske lige na poziciji DM-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.