Regionalna rukometna liga
Re: Regionalna "Sparkasse" Liga
ovo je veliki dobitak bh klubovima bosni,borcu i izvidjac
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Бањалучанин
- Kontakt:
' & је ту за 2 ? $ ?....
$ & ", ? " $ & " & 20+ ? `$...
$ & ", ? " $ & " & 20+ ? `$...
Let's go, Fighter!
"!
"!
U zgarebu je trenutno jedna smjena generacija. Ja ne kazem da su oni slabi, naprotiv, mislim da ce oni i osvojit ovu prvu sezonu jer zaista bi bilo iznenadjenje ali da su previse iznad ostalih i nisu bas. Uostalom tek se neki dan saznalo da ce definitivno bit lige treba sacekat vjerovatno ce se svi tek pocet spremat (pojacavat). Tek pred pocetak lige se moze govorit o pravim favoritima!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ja mislim da su velike šanse da Krivaja opstane s obzirom da igraju sa drugoplasiranim iz te tri lige, a Čelik je npr. u svojoj ligi ostvario sve pobjede, a mi smo Čelik derali po 9-10 razlike na prijateljskim tekmama, tako da ne vidim nikako kako bi ispali...
E više nećete, ovo je drugi ČelikNK/RK Krivaja je napisao/la:Ja mislim da su velike šanse da Krivaja opstane s obzirom da igraju sa drugoplasiranim iz te tri lige, a Čelik je npr. u svojoj ligi ostvario sve pobjede, a mi smo Čelik derali po 9-10 razlike na prijateljskim tekmama, tako da ne vidim nikako kako bi ispali...

Čelik Zenica 1945
@ ADMINA ili Moderatore
postoje dvije rukometne teme koje se sadržajno podudaraju, osim 'naslova'.
Regionalna liga i Regionalna "Sparkasse" Liga!?
Bilo bi dobro da to 'objedinite' - ovako je već besmisleno.
Hvala i pozz
postoje dvije rukometne teme koje se sadržajno podudaraju, osim 'naslova'.
Regionalna liga i Regionalna "Sparkasse" Liga!?
Bilo bi dobro da to 'objedinite' - ovako je već besmisleno.
Hvala i pozz
Bosno moja poharana....
sjecam se izmisljali su neka nova pravila crtali linije na 11 ili 12 metara ako das gol vazi 2 ili 3 poena ako se dobro sjecamDule 078 je napisao/la:Igrao Borac,neki Madjari,Hrvati....prije par godina....interes bio 0 i koliko se sjecam da je cak i prekinuta Liga na pola.
pare nisu problem para NEMA
guber je napisao/la: sjecam se izmisljali su neka nova pravila crtali linije na 11 ili 12 metara ako das gol vazi 2 ili 3 poena ako se dobro sjecam

Čelik Zenica 1945
UOČI ždrijebanja za Europsko rukometno prvenstvo Srbija 2012. u Beogradu predstavljena SEHA – South East Handball Association, u kojoj će od jeseni 2011. snage odmjeravati vodeći klubovi Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovačke i Srbije.
Prva je utakmica regionalne lige planirana već za 12. rujna., a ždrijebanjem koje je održano nakon predstavljanja lige i njezinog službenog logotipa određeno je da će u prvom kolu snage odmjeriti:
Borac – Vardar
Lovćen – Tatran
Crvena Zvezda – Nexe
Croatia osiguranje Zagreb – Partizan
Izviđač – Sutjeska
Metalurg - Bosna
Snagu i atraktivnost novoosnovane regionalne rukometne lige jamče klubovi koji će u njoj igrati, a radi se o najjačim klubovima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovačke i Srbije. Tradicija, znanje i povijesni uspjesi koje su ostvarili Borac iz Banja Luke, Bosna iz Sarajeva, Croatia Osiguranje iz Zagreba, Crvena Zvezda iz Beograda, Izviđač iz Ljubuškog, Lovćen iz Cetinja, Metalurg iz Skopja, Nexe iz Našica, Partizan iz Beograda, Sutjeska iz Nikšića, Tetran iz Prešova i Vardar iz Skopja garancija su budućnosti ovog regionalnog natjecanja čija prva sezona počinje ove jeseni.
O važnosti SEHA lige na predstavljanju je govorio njezin predsjednik Sandi Šola, ujedno i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, koji je naglasio: "Liga je osnovana s jasnim ciljem, omogućiti najboljim klubovima s prostora jugoistočne Europe uvjete za kvalitetno natjecanje, u kojima će kroz ligaški sustav imati kontinuiranu priliku odmjeravati snage protiv vrhunskih suparnika i time jačati kvalitetu vlastitih momčadi."
O atraktivnosti i kvaliteti lige govori i činjenica da je predstavnik mađarskog saveza bio na osnivačkom sastanku lige u Zagrebu pa se očekuje uključenje Mađara već sljedeće sezone, a interes za sudjelovanjem u ovom natjecanju pokazali su i poljski, austrijski te slovenski rukometni savezi i njihovi vodeći klubovi.
Prva je utakmica regionalne lige planirana već za 12. rujna., a ždrijebanjem koje je održano nakon predstavljanja lige i njezinog službenog logotipa određeno je da će u prvom kolu snage odmjeriti:
Borac – Vardar
Lovćen – Tatran
Crvena Zvezda – Nexe
Croatia osiguranje Zagreb – Partizan
Izviđač – Sutjeska
Metalurg - Bosna
Snagu i atraktivnost novoosnovane regionalne rukometne lige jamče klubovi koji će u njoj igrati, a radi se o najjačim klubovima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovačke i Srbije. Tradicija, znanje i povijesni uspjesi koje su ostvarili Borac iz Banja Luke, Bosna iz Sarajeva, Croatia Osiguranje iz Zagreba, Crvena Zvezda iz Beograda, Izviđač iz Ljubuškog, Lovćen iz Cetinja, Metalurg iz Skopja, Nexe iz Našica, Partizan iz Beograda, Sutjeska iz Nikšića, Tetran iz Prešova i Vardar iz Skopja garancija su budućnosti ovog regionalnog natjecanja čija prva sezona počinje ove jeseni.
O važnosti SEHA lige na predstavljanju je govorio njezin predsjednik Sandi Šola, ujedno i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, koji je naglasio: "Liga je osnovana s jasnim ciljem, omogućiti najboljim klubovima s prostora jugoistočne Europe uvjete za kvalitetno natjecanje, u kojima će kroz ligaški sustav imati kontinuiranu priliku odmjeravati snage protiv vrhunskih suparnika i time jačati kvalitetu vlastitih momčadi."
O atraktivnosti i kvaliteti lige govori i činjenica da je predstavnik mađarskog saveza bio na osnivačkom sastanku lige u Zagrebu pa se očekuje uključenje Mađara već sljedeće sezone, a interes za sudjelovanjem u ovom natjecanju pokazali su i poljski, austrijski te slovenski rukometni savezi i njihovi vodeći klubovi.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Sad je najbitnije da se ova liga prati sto se tice nas navijaca i da se utakmice prenose na Tv - u .
Ja mislim da ce ova regionalna liga privuci sto vise paznje jer bas zbog toga " Regionalna " jer igraju stari klubovi i stari rivali . Volio bih i da se navijacke skupine ukljuce jer ima dosta klubova koji imaju i svoje navijace a samim tim bi volio da Sarajevski navijaci navijaju za Bosnu kao nekad u Košarci prvenstveno mislim na Hz jer ovi imaju svoj klub
- Drugo to bi moralo izazvati mjeru opreze jer znamo kakvo je stanje ali mislim uz jake kontrole jer to se mora ako hocemo dobro u svakom sportu moglo bi se i to rijesiti . Navijaj za svoj klub nek ori al nemoj Nacionalizma .
Uvesti odmah neka pravila ko krene s nekim nacionalistickim pjesmama ili neke transparente tipa : Ovo sto se desavalo po Srbiji i kod nas oko Rm ., odmah ga izbaciti iz lige
.
Nadam se da ce biti dobar kvalitet .
Ja mislim da ce ova regionalna liga privuci sto vise paznje jer bas zbog toga " Regionalna " jer igraju stari klubovi i stari rivali . Volio bih i da se navijacke skupine ukljuce jer ima dosta klubova koji imaju i svoje navijace a samim tim bi volio da Sarajevski navijaci navijaju za Bosnu kao nekad u Košarci prvenstveno mislim na Hz jer ovi imaju svoj klub

- Drugo to bi moralo izazvati mjeru opreze jer znamo kakvo je stanje ali mislim uz jake kontrole jer to se mora ako hocemo dobro u svakom sportu moglo bi se i to rijesiti . Navijaj za svoj klub nek ori al nemoj Nacionalizma .
Uvesti odmah neka pravila ko krene s nekim nacionalistickim pjesmama ili neke transparente tipa : Ovo sto se desavalo po Srbiji i kod nas oko Rm ., odmah ga izbaciti iz lige

Nadam se da ce biti dobar kvalitet .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
A što se tice osvajanja lige Zagreb je favorit to je sigurno ali moze se igrati i moze kiksati na gostujucim parketima a moze neko i u gostima iznenaditi . Tako da se nezna on je favorit i ne sumnjam da ce prvu ili drugu sezonu biti sampion ali onda ce i ostali klubovi dobiti na iskustvu , radu , sponzorima pa ce onda teze osvajati slijedecih godina .
Srbi ce pojacati kvalitet svoji klubova na veliko to je sigurno kod nas u BiH akobogda Bosna ce pojacati svoj kvalitet i doci do 1/4 finala LP a i Borac i Izvidzac ce se s njom boriti uvijek za titulu + ovi manji klubovi koji ce uvijek grabiti svoju sansu . To ce pojacati kvalitet domacih liga , borbe vise i pojacati kvalitet ove lige vise novca i tako to .
Srbi ce pojacati kvalitet svoji klubova na veliko to je sigurno kod nas u BiH akobogda Bosna ce pojacati svoj kvalitet i doci do 1/4 finala LP a i Borac i Izvidzac ce se s njom boriti uvijek za titulu + ovi manji klubovi koji ce uvijek grabiti svoju sansu . To ce pojacati kvalitet domacih liga , borbe vise i pojacati kvalitet ove lige vise novca i tako to .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
Zar sjediste ove lige nije trebalo biti Sarajevo?
Prijedlog za ovakvu ligu i jete dosao iz BIH,koji so mi glupaci Bog te vidio,zaobilazi nas sve kao i u bivsoj Jugoslaviji,u svemu se najmanje pitamo. NLB u Sloveniji,rukometna liga HR?,sutra mozda fudbalska liga u Srbiji.
Prijedlog za ovakvu ligu i jete dosao iz BIH,koji so mi glupaci Bog te vidio,zaobilazi nas sve kao i u bivsoj Jugoslaviji,u svemu se najmanje pitamo. NLB u Sloveniji,rukometna liga HR?,sutra mozda fudbalska liga u Srbiji.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Bice ovo zanimljiva liga sasvim sigurno,ali ce biti zanimljivo videti koja ce TV kuca imati prava za ovo.Arena sport je objavila da ona prvu sezonu nece raditi,dakle ostaje verovatnoca da ce svaka drzavna TV raditi svoje ekipe,Hrvati,Srbi i Crnogorci to sigurno hoce,pitanje je za ostale.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma ako smo mi dali prijedlog logicno da je centar Sarajevo . Mislim sto kazes glupi jesmo ali eto o tom se prica cijelo vrijeme sto se tice Yuge . Najvise smo davali sto se tice svega a najmanje dobili i te posljedice i dan danas su tu nazalost .
Re: Regionalna rukometna liga
Na sastanku EHF-a održanom na Malti donesena je odluka o zabrani nastupa Tatrana iz Prešova u Regionalnoj ligi (SEHA). Ukoliko se slovački klub unatoč zabrani priključi balkanskim klubovima u ovome natjecanju, bit će izbačeni iz svih natjecanja pod okriljem EHF-a, uključujući i Ligu prvaka. Ako Tatran neće sudjelovati u novoosnovanoj ligi jugoistočne Europe, preostalo mjesto u ligi popunit će klub po već predloženom ključu. Naime, trećeplasirane momčadi iz Hrvatske, Makedonije i Srbije igrat će turnir na neutralnom terenu za nastup u Regionalnoj ligi.
Dakle za to mesto bi trebali igrati Bjelovar,Vojvodina i Pelister.
Jbm li ga ali tu nekako najvise sansi dajem Vojvodini.
Jbm li ga ali tu nekako najvise sansi dajem Vojvodini.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kako piše današnji „Sport“ velike promene se očekuju uskoro u RK Crvena zvezda. Klub će dobiti novog predsednika i novo rukovodstvo, te bi sva strahovanja oko budućnosti rukometaša mogla konačno da nestanu.
Sastav ekipe će biti izmenjen, međutim očekuje se da bude – kao i ranije – spoj mladosti i iskustva. Zvezdu će napustiti pojedini stariji igrači (pojedinci su već napustili klub), međutim na njihova mesta će doći kvalitetne zamene u vidu iskusnijih rukometaša, a očekuju se i parafi nekolicine juniorskih reprezentativaca.
Imena pojačanja, sa kojima je navodno već sve u načelu dogovoreno, se za sada drže u tajnosti, a takav status se očekuju do imenovanja novog rukovodstva. Igor Butulija bi trebao da ostane na mestu trenera.
Sastav ekipe će biti izmenjen, međutim očekuje se da bude – kao i ranije – spoj mladosti i iskustva. Zvezdu će napustiti pojedini stariji igrači (pojedinci su već napustili klub), međutim na njihova mesta će doći kvalitetne zamene u vidu iskusnijih rukometaša, a očekuju se i parafi nekolicine juniorskih reprezentativaca.
Imena pojačanja, sa kojima je navodno već sve u načelu dogovoreno, se za sada drže u tajnosti, a takav status se očekuju do imenovanja novog rukovodstva. Igor Butulija bi trebao da ostane na mestu trenera.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Huh kakva ce ova liga bit!! Borac se pojacao i to jako kvalitetno, Bosna standardno dobra. Mogla bi ova nasa dva predstavnika uz Zagreb vodit glavnu rijec u ovoj ligi. Ali ipak treba sacekat i vidjeti sta je sa ostalim klubovima. Jedva cekam da pocne ovo sve 

Metalurg Skopje predvoden od Lino Cervar dobio josh dva novi igraca
Slovence Renato Vugrinec i Miladin Kozlina novi dva beka mogu vam reci da je Metalurg slobodno kandidat za najbolji sostav zaedno sa Zagreb jer uprava investira strasno puno a za regionalnu ligu i LS su maksimalno spremni.
Josh dodatni vesti u Vardaru uprava na celo sa Veselin Vujovic objavio dolaska srbina Ratka Nikolica na pivotsku poziciju a pred potpisu su Bojan Kavas, Vukashin Rajkovic i iskusni ceh Jan Filip!
Slovence Renato Vugrinec i Miladin Kozlina novi dva beka mogu vam reci da je Metalurg slobodno kandidat za najbolji sostav zaedno sa Zagreb jer uprava investira strasno puno a za regionalnu ligu i LS su maksimalno spremni.
Josh dodatni vesti u Vardaru uprava na celo sa Veselin Vujovic objavio dolaska srbina Ratka Nikolica na pivotsku poziciju a pred potpisu su Bojan Kavas, Vukashin Rajkovic i iskusni ceh Jan Filip!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.