Najvjerovatnije prvi će golman biti abdihodžić,a harbaš nije dobio ni priliku u prijateljskoj s podgrmečom(po meni bolji je harbas).Gangi će ove godine biti pravo osvježenje,a onaj brkić iz prijedora takođerbavarac_33 je napisao/la:izgleda da Harbasu ne gine mjesto prvog golmana onda.....raduje me forma Gangija..
Jes došo je Benjamin dizdarić.Od pristiglih igrača iz jedinstva čini se da je dobar Šahinović(lijevi bek bio je i u čeliku).Selimović je zabio već dva gola(jedan protiv rudara u prijedoru),onako čini se jak i brz,pa vidjećemo kakav je.Ovaj dizdarić solidan,ne znam je li pojačanja,a golman džabe doveli njega kraj harbaša(uprava misli da je svaki iz jedinstva bolji od naših momaka).Najveća pojačanja po meni Brkić i Muzgonja,još kad bi koji naš igrač eksplodiraobavarac_33 je napisao/la:i meni je Nana bolji golman,a bolje je da on bude prvi golman,ipak je on dijete Krajine ako nista.....Gangi me je iznenadio prosle polusezone,bas je eksplodiro,nadam se da ce nastaviti i dalje tako..!...kakvi su ti biscani sto su dosli?..,jel taj dizdaric da se ne zove benjamin slucajno..?
sutra igraju Krajišnik-Krajina nekakav kup...bavarac_33 je napisao/la:ajd da vidim kako ce se pokazati ta pojacanja kad pocne prvesntvo....dizdarica jedino znam,sto ti kazes solidan,al ne znam jel pojacanje..
..imal jos kakvih pripremnih tekmi?
To je sigurno kup USKa.ovo je polufinale a u finalu pobjednika čeka Jedinstvo.(pobjednik finala ide u kup BIH)spielführer_21 je napisao/la:sutra igraju Krajišnik-Krajina nekakav kup...bavarac_33 je napisao/la:ajd da vidim kako ce se pokazati ta pojacanja kad pocne prvesntvo....dizdarica jedino znam,sto ti kazes solidan,al ne znam jel pojacanje..
..imal jos kakvih pripremnih tekmi?
Utakmica nije odigrana,al će se odigrati ubrzo.to je utakmica iz prošle sezone,pa je odgođena za novu(treba učesnik za kup BIH)KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Sta je vama, ta se utakmica jos nije igrala u kupu.
fakat decki kad se igra ta utakmica izmedju Krajisnika i Krajine?? i da li neko zna mozda kad je to finale protiv Jedinstva, kad bih se trebalo odigrati??KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Znam, samo sam htio naglasiti kako su se pisale dezinformacije.
Kad zavrsimo sa Krajisnikom i ako prodjemo tek igramo polufinalnu utakmicu, pa tek onda protiv Jedinstva...
ahmm.. znaci onda opet finale Krajisnik - Jedinstvo zasigurno..spielführer_21 je napisao/la:Ne znam. U Kladusi je 5-6 stotina ljudi doslo u utorak,domaca ekipa izasla na zagrijavanje,kad je dosla obavijest da gosti nece doci.. U krajisniku vjeruju da ce biti reg. 3-0.. U polufinalu ceka sloga cini mi se,pa tek onda jedinstvo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.