Na kraju svi po 3 boda gol razlika svima 0komax je napisao/la:Ja sprdnje i nogometa, ovo je vjerojatno najdosadnija grupa na prvenstvu. Svi bi bili presretni sa tri nerijesene utakmice tri nastupa

Moderator/ica: admin
Na kraju svi po 3 boda gol razlika svima 0komax je napisao/la:Ja sprdnje i nogometa, ovo je vjerojatno najdosadnija grupa na prvenstvu. Svi bi bili presretni sa tri nerijesene utakmice tri nastupa
Slažem se...ovo je baš tegoba za gledati, posebno ovaj drugi mec.komax je napisao/la:Ja sprdnje i nogometa, ovo je vjerojatno najdosadnija grupa na prvenstvu. Svi bi bili presretni sa tri nerijesene utakmice tri nastupa
AFC Ajax je napisao/la:Sudija je usro utakmicu! Francuzima nije dosudio najmanje tri zuta, a poslije kad je situacija uzavrela bilo je kasno. Rezultat toga je crveni Lodeira. Realno, Urugvaj je trebao pobijedit, ali su zaustavljeni jednim u nizu grubih faulova koji je se desio u 68. minuti. Poslije suta Forlana izlazi Suarez i to je bio kraj price sto se tice Urugvaja.
Francuzi ko francuzi, katastrofalni ali pod zastitom sudija...
Ma Govoua i Anelku na klupu podhitno. Stavil Maloudu kao sto kazes i Gignaca. Inace mrzim ovu taktiku sa dva defanzivna vezna. Kad napadaju imaju vrlo cesto 4 igraca naprijed. To je premalo. Pogotovo kad samo Ribery od tih moze predriblat covjeka.moustapha je napisao/la:Ne znam da li je Francuska u zadnjim minutama vise napravila zahvaljujuci izmjenama ili crvenom kartonu Urugvajaca, ali je sasvim jasno da se vecerasnja pocetna jedanaestorka mora mjenjati. Prije svega mislim da Malouda treba krenuti utakmicu.
Mogu samo pozeljeti sto manje ovakvih utakmica.
Nedosudjena ruka nije bas navlacenje. Da je dosadna jest vala i preko mjere a kako drugacije kad je pola Francuske ekipe vezni igraci. Izuzmeli se Anelka niti jedan pravi napadac ,formacia za klinac.Frutek je napisao/la:AFC Ajax je napisao/la:Sudija je usro utakmicu! Francuzima nije dosudio najmanje tri zuta, a poslije kad je situacija uzavrela bilo je kasno. Rezultat toga je crveni Lodeira. Realno, Urugvaj je trebao pobijedit, ali su zaustavljeni jednim u nizu grubih faulova koji je se desio u 68. minuti. Poslije suta Forlana izlazi Suarez i to je bio kraj price sto se tice Urugvaja.
Tu se slažem navalčio je za Francuze![]()
Ruke uz tijelo šta je tu čudno???Derim je napisao/la:Nedosudjena ruka nije bas navlacenje. Da je dosadna jest vala i preko mjere a kako drugacije kad je pola Francuske ekipe vezni igraci. Izuzmeli se Anelka niti jedan pravi napadac ,formacia za klinac.Frutek je napisao/la:AFC Ajax je napisao/la:Sudija je usro utakmicu! Francuzima nije dosudio najmanje tri zuta, a poslije kad je situacija uzavrela bilo je kasno. Rezultat toga je crveni Lodeira. Realno, Urugvaj je trebao pobijedit, ali su zaustavljeni jednim u nizu grubih faulova koji je se desio u 68. minuti. Poslije suta Forlana izlazi Suarez i to je bio kraj price sto se tice Urugvaja.
Tu se slažem navalčio je za Francuze![]()
Hahharishp je napisao/la:Zelim ovakve odnose u francuskoj repki makar jos tri i po mjeseca.![]()
Pola ih ce se oprostiti,pola poklati izmedju sebe.Novi selektor ce nositi ih kao i Bordoux na kraju.
I nama puna saka brade.![]()
Onaj Ribery ako sastavi jos jednu tekmu bez crvenog.Svaka mu cast.Lola navikao na Njemacke kloceve od sudija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.