SP - Grupa F

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Anketa je završila: 24 jun 2010, 20:16.

Italija
135
41%
Paragvaj
121
37%
Novi Zeland
20
6%
Slovacka
50
15%

Ukupno glasova: 326

Omerbavarac
Kontakt:

Re: SP - Grupa F

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jun 2010, 10:10

Za ocekivati je prolaz Italijana. Oni su favoriti u ovoj grupi, a i jedan od potajnih favorita uopste.
Napokon da docekam i njihovu utakmicu pa da vidim kako ce to sve izgledati....... Nikad im ne daju velike sanse, ali oni nekako iz sjene pokore cijeli svijet i dokazu da mnogo vrijede. Veceras ABD pobjeda!!!

Prossimo Azurro
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 14 jun 2010, 10:20

El_7 je napisao/la:
Evil Genius je napisao/la:Veceras dominacija nas talijana

slika
jeli ovo onaj Santana iz Wolf :lol: :lol: :lol: sreca talijana sto nisu u grupi sa Portugalom,Obalom..a moze i Paragvaj naguziti ih...kako su losi pogledaj samo sastava :lol: :lol: sta bi oni dali za Valerona,Extbepariu,Juaqina,Vicente,Guizu,Rieri,Sennu,Raula,Tamuda,Baraju,Albeldu te veterane spanjolskog nogometa :lol: :lol:
ko su bolan ti momci? smijem li spomenuti dva imena? Del Piero i Totti.. mislim da smo zavrsili pricu odma u startu :lol: ..

Pepe je nedavno potpisao za Juve.. nije neki specijalan igrac, ali je pravi trkac.. moze uraditi odlican posao.. Camoranesi je bio povrijedjen prije sp-a, jos kad se uzme njegova forma u obzir, tesko da ce on briljirati na ovom sp-u.. mada on je Lippijev covjek i igrat ce 100%..

igrac utakmice Marchisio.. imam neki osjecaj da ce dati bas on gol..

i da, mjesecima cekam kad cu cuti Fratelli d'Italia.. :evil: onaj Ferrari nikako da pobjedi, Rossi povrijedjen.. nikako :cry:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 14 jun 2010, 10:33

Sta je sa Di Nataletom?

[ 4-2-3-1 ]
Gianluigi Buffon
Gianluca Zambrotta
Fabio Cannavaro
Giorgio Chiellini
Domenico Criscito
Riccardo Montolivo
Daniele De Rossi
Vincenzo Iaquinta
Claudio Marchisio
Antonio Di Natale
Alberto Gilardino

Sastav sa livescore.com

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jun 2010, 10:37

defender je napisao/la:Sta je sa Di Nataletom?

[ 4-2-3-1 ]
Gianluigi Buffon
Gianluca Zambrotta
Fabio Cannavaro
Giorgio Chiellini
Domenico Criscito
Riccardo Montolivo
Daniele De Rossi
Vincenzo Iaquinta
Claudio Marchisio
Antonio Di Natale
Alberto Gilardino

Sastav sa livescore.com
Taj nece zapoceti utakmicu. Na treningu je igrao za rezervnu momcad i zaocekivati je da ostane na klupi.
Napad: Iaquinta - Gilardino - Pazzini
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 14 jun 2010, 10:40

El_7 je napisao/la:@daffy nije ni tebi lako pa sam Tottti nezeli da cuje za Italiu :mrgreen: :mrgreen: dobro bi vama dosao Valeron ;)
:lol: aj uredu :lol:

Di Natale nije zadovoljio kriterij.. i zato na klupu.. dobar je ovaj tim, Pepe je po prirodi krilni napadac i ova mu formacija odgovara.. eh da je jos pozvao Giovinca na tamo lijevu stranu da probija.. mada mali Seba ni u Juventusu nema mjesta :cry:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 14 jun 2010, 10:47

[youtube][/youtube]
:mrgreen:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 jun 2010, 11:42

Pepe je strasni igrac, nikada nije razocarao igrama u reprezentaciji, barem sto se mene tice, i od njega najvise ocekujem veceras. Gol ce zabiti Montolivo i De Rossi :D

Forza Italia
Support Velez, It's logical! ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jun 2010, 12:16

Podcjenjuju nas dusmani opasno.....odbit ce im se od glavu, vjerujte ;)
nema potpisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 14 jun 2010, 12:52

nevjerovatno kako svaki "gost" u nekoj od emisija izostavi Italiju kao favorita.. upravo u tome je nasa snaga.. svi nas podcjenjuju..

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 jun 2010, 14:36

Italija se nikad ne smije otpisati, a posebno kad je na klupi doktor fudbala.....Jedva čekam večerašnju utakmicu, za mene najjača tekma u prvom kolu, Paragvaj je veoma nezgodna, taktički jaka ekipa, dobro organizovana, sa veoma jakom odbranom a u napadu imaju opasne Santa Cruza i Barriosa :D ....Italija je došla sa dosta novih imena u timu, ali to su sve veoma kvalitetni igrači tako da ovo što dosta ljudi tvrdi da su loši ove godine apsolutno ne pije vode...Za mene je Italija jedan od većih favorita na ovom prvenstvu posebno radi Lippija i izvanredne odbrane na čelu sa Buffonom....U napadu imaju dosta kvalitetnih igrača, jedino je problem u veznom redu jer ovom povredom Pirla gube jedinog pravog kreativca u timu.....Veceras ocekujem dosta tvrdu utakmicu, prognoza 1-1.....Mislim da ce iz grupe proći Paragvaj i Italija mada ni Slovake ne treba otpisati odmah....
Der Mann für die entscheidenden Tore.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 14 jun 2010, 14:42

ima tu Marchisio koji ce igrati trequatristu danas, tu je i Montolivo kojeg svi izostavljaju.. momak je kapiten i glavni igrac Viola, Viola koje su bile jace od Bayerna.. ja bi danas poceo bas onako kao na onoj slici malo iznad gore.. samo bi razmislio jos oko Maggia.. ipak, nije mi Maggio za prvih 11, a i Quagliu bi negdje ubacio..

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 14 jun 2010, 15:47

Kapiten Juventusa i legenda italijanske reprezentacije, Alessandro Del Piero, poželio je Azzurrima puno sreće večeras.

Italija igra protiv Paragvaja u prvoj utakmici skupine E, a Alessandro Del Piero je putem službene internet stranice poželio puno sreće selektoru Marcello Lippiju i njegovim izabranicima.

"Dragi prijatelji, sada je sve do vas. Od danas ostali Azzurri počinju avanturu. Od danas, naša titula svjetskog pravaka je ponovo pokazana i spremni ste odbraniti je. Nisam od onih ljudi koji se ponašaju kao da se ništa nije dogodilo. Uvijek sam govorio da bih volio biti sa vama. Ali, nisam ni jedan od onih koji, s obzirom da nisu na terenu, neće podržati svoje suigrače", kazao je Del Piero, te poručio:

"Pa, idemo momci i sretno večeras..."

komentar je suvisan! Il Capitano!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 jun 2010, 15:50

Koji je to kralj...i koliko bi talijanima znacilo da je pozvan,on ili totti...trebao je njima jedan takav vođa...trebo ga je lippi zvat jbg..nije imo neku sezonu sa juventusom al iskustvo i sva karizma koju ima mnogo bi znacilo talijanima.

Boze,hvala ti sto si mi dao da gledam naveceg igraca svih vremenaslika slika slika

FORZA ITALIA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 jun 2010, 16:06

Maggio je cudo, vidjeces veceras najofanzivnijeg desnog bocnog na prvenstvu :D :D :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 jun 2010, 16:09

Mont0 je napisao/la:Maggio je cudo, vidjeces veceras najofanzivnijeg desnog bocnog na prvenstvu :D :D :D
ma nece on igrat...zambrotta ce pocet sigurno...maggio je dobar naprijed..al u defanzivi nije nesto...a ipak zambrotta je zambrotta 8-)

izgleda da ce criscito lijevo,iako je chiellini na pripremama lijevog beka igro a bonnuci i cannavaro stoperi...al ipak lippi zna sta radi...provjereno je provjereno zasto sad ekspermentisati
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 jun 2010, 16:48

Ja sam protiv Criscita na lijevom boku, tamo Zambrotta moze, desno ostaviti Maggio-a 8-)

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 14 jun 2010, 16:50

Mont0 je napisao/la:Ja sam protiv Criscita na lijevom boku, tamo Zambrotta moze, desno ostaviti Maggio-a 8-)
A po čemu je to Maggio bilji od Criscita?
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 14 jun 2010, 16:52

Italija : Paragvaj 1:1 aBd
.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 14 jun 2010, 17:15

catalonia je napisao/la:Italija : Paragvaj 1:1 aBd
gledaj straha :lol:

btw. Maggio jeste dobar u ofanzivi, on je po prirodi krilo.. ali def mu je slabija strana.. a Mimo je odlican igrac, treba vise ulagat u mlade ;)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 jun 2010, 17:24

gogo_s je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Ja sam protiv Criscita na lijevom boku, tamo Zambrotta moze, desno ostaviti Maggio-a 8-)
A po čemu je to Maggio bilji od Criscita?
A po cemu je to Criscito bolji od Maggio-a :mrgreen:

I jedan i drugi imaju prednosti i mane, ja bih stavio Maggio-a, ako nista zbog jedne stvari, mnogo je prodorniji u odnosu na kolegu :D

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.