Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?
Moderator/ica: admin
- Sevillista<
- Kontakt:
Re: Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?
Najtuznije i jeste u fudbalu nepravda. To me tako izbaci iz takta da nemoš opisati. Nije bitno navijam li ja za taj tim ili ne, bitno je da je fer plej, mislim nije mi jasno kako se neko može radovat pobjedi ako zna da je sve namješteno, da je potplaćen ovaj, onaj, itd... To nema smisla.
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Je li to onaj sto je u dresu Porta zabio Bayernu petom gol u finalu tadasnjeg kupa sampiona ('86, men'se cini)?Bijeljinac je napisao/la: predvodjene Belumijem i Madjerom, koji su oprali Nijemce na startu.
Vom Jäger zum Gejagten
Navijam ga Obalu Slonovace, Ganu, i Nigeriju, zato sto volim crnce... Za ove prve zbog Drogbe, za ove druge zato sto ce da razvale istocne komsije, a za ove trece zato sto su crnci... 

BRAVE HEART 1979-2005
Borčevac je napisao/la:Ja da navijam protiv BiH jel misliš da bih uopšte bio na ovom forumu? Hajde razmisli pa mi javi.Dalix je napisao/la:Ja ću navijati za Srbiju zato što sam iz četvrtine SrbinPoslje za Slovačku, Sloveniju, Nizozemsku, Njemačku i Španiju. Nemojte me shvatiti kao provokatora, jesam pola hrvat, cetvrtina srbin , cetvrtina bosnjak no BiH mi je uvijek ležila u srcu. To je uvijek bila repka za koju bih prvenstveno navijao. Ne Srbija i Hrvatska nego BiH. No naravno navijao bih za Srbiju i RH kad bi igrali ne protiv BiH. Ovim Srbima i Hrvatima u BiH koji navijaju protiv BiH reprezentacije su gadovi i kojih **** moze Bosna i bez njih. A za portugal nikad zbog njih nema BiH na SP-u
neznam o cemu pricas ovo nije bilo namjereno ikome. Samo srbima i hrvatima koji nevole i navijaju protiv BiH repke, nije ovo protiv tebe..
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
- katalinski
- Kontakt:
ma uvijek za jugoslovenske zemlje.
srbija,pa onda slovenija.kad vidim kako ko igra na prvenstvu stecu neke simpatije prema nekim autsajderima.
i navijam za sjevernu koreju-prejak su narod. ljudi mogu gledati samo utakmice svoje reprezentacije na kojima ne izgube i to u snimci...prenosa utakmica ostalih zemalja nece moci ni gledati.jedina sansa da gledaju finale u Johannesburgu je da nastupe i pobjede u finalu. zato im zelim svu srecu!!!
http://www.telegraph.co.uk/news/newstop ... a-win.html
srbija,pa onda slovenija.kad vidim kako ko igra na prvenstvu stecu neke simpatije prema nekim autsajderima.
i navijam za sjevernu koreju-prejak su narod. ljudi mogu gledati samo utakmice svoje reprezentacije na kojima ne izgube i to u snimci...prenosa utakmica ostalih zemalja nece moci ni gledati.jedina sansa da gledaju finale u Johannesburgu je da nastupe i pobjede u finalu. zato im zelim svu srecu!!!
http://www.telegraph.co.uk/news/newstop ... a-win.html

Ajvatar
- Bily Piton
- Kontakt:
Srbin sam i navijam za Srbiju,normalno..po meni prvenstvo će osvojiti Brazil,imam jak osjećaj.Nek u finalu igraju s Srbijom 

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
- OLE SUPER FCB
- Kontakt:
GERMANY
Navijam za Bayern i volim Bundesligu.Gotovo svi igrači iz bundeslige a ima ih dosta iz Bayern.
Navijam za Bayern i volim Bundesligu.Gotovo svi igrači iz bundeslige a ima ih dosta iz Bayern.
Hondoras
sala
a oprave je Španija igraju najljepsi fudbal/nogomet

a oprave je Španija igraju najljepsi fudbal/nogomet
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Ej ljudi Italija osvaja 100% ubjedljivo su najjaci, kaki Spanci jedva ih sad na penale prodjose na Europsom prvenstvu a moje simpatije ima DPR Korea iako su objektivno najgori, al ja volim ovake drzave a selektor im je poput predsjednika nista u javnost ne iznosi da se nebi desio drzavni udar....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- The Violets
- Kontakt:
Navijat cu za : Alzir, Njemacku i Italiju.
Francuska,Obala Bjelokosti i navijacu da Realovi igraci odigraju sto bolje na predstojecem SP-u i naravno da ne bude ozljeda.Mozda bi pored ove dvije repke ubacio jos i Spaniju ali ne mogu zbog ovih katalonaca sto igraju u istoj 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- drajkula_zlo
- Kontakt:
- CollegeGunner
- Kontakt:
Švicarska i Francuzi i nesto manje za Meksiko, Holandiju i Englesku. 

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Argentinu, kao i uvijek. Kako nema Hrvatske ili BiH na prvenstvu, ostalo me ne zanima osim na nogometni nacin.
...Život za Široki...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
I da sutra zavrsite posao protiv Igokee.ŠB_Fidelis je napisao/la:Argentinu, kao i uvijek. Kako nema Hrvatske ili BiH na prvenstvu, ostalo me ne zanima osim na nogometni nacin.
Ja sam vec rekao Engleska i Argentina,ali zbog cinjenicnog stanja vece sanse idu na stranu Argentine.
BosnaE
Za Italiju svim srcem!
Dalje bi volio da osvoje Argentina ili Spanija
Simatisat cu kao i uvijek sve africke ekipe, kao i meni dragu ekipu Urugvaja. Radovat cu se uspjesima Slovenije, a reprezentacije koje bi volio odma da ispadnu su: Brazil, Portugal, Francuska I Juzna Koreja

Simatisat cu kao i uvijek sve africke ekipe, kao i meni dragu ekipu Urugvaja. Radovat cu se uspjesima Slovenije, a reprezentacije koje bi volio odma da ispadnu su: Brazil, Portugal, Francuska I Juzna Koreja

nema potpisa
Stari kompleksi...Admir_Sa je napisao/la:Za Italiju svim srcem!
Simatisat cu kao i uvijek sve africke ekipe, kao i meni dragu ekipu Urugvaja. Radovat cu se uspjesima Slovenije, a reprezentacije koje bi volio odma da ispadnu su: Brazil, Portugal, Francuska I Juzna Koreja![]()

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
da je glupi john osto kapiten ne bi navijo za engleze al posto nije onda cu navijat
poslje njih dolazi argentina zato sto je legendarni masch kapiten,i na kraju srbija zbog laneta,,brazilu i onim peddercicima portugalskim zelim maximalno 3 odigrane tekme

poslje njih dolazi argentina zato sto je legendarni masch kapiten,i na kraju srbija zbog laneta,,brazilu i onim peddercicima portugalskim zelim maximalno 3 odigrane tekme

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.