Sve su utakmice u 3 osim one u Mostaru koja je u 8.
još jednom

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
joooj dadza ti mozes srat ko foka materemidaidza je napisao/la:mogu vala i noge ostavit sto se mene tice al to zrinjski dobija u hendikepu samo neznam jel hendi 1,5 ili 2,5Mirza_Hordas je napisao/la:mogla bi biti dvica u mostaru![]()
očekujem da igrači ostave srce na teren
Moguce ali nikad se nezna sta znas mozda modrica uzme bod ili npr. sarajevo 3 ili velez 3 mislim da je to moguce:Dbh hrvat je napisao/la:i u ovome kolu pregrst keceva osim dva x, jedan u mostaru drugi u zenici
Ako je mogla Sloboda onda vala može i Velež...ultrasstyle_tz je napisao/la:Velez da uzme tri boda...mojne naucne fantastike ovdje..zvjezdane staze su ti veceras oko ponoci na HRT-u
vidis,ima i toga Zeljo je fkt prelos ove godineStone Island je napisao/la:Ako je mogla Sloboda onda vala može i Velež...ultrasstyle_tz je napisao/la:Velez da uzme tri boda...mojne naucne fantastike ovdje..zvjezdane staze su ti veceras oko ponoci na HRT-u
Može Velež uzeti 3 bobe na Grbavici pošto nece biti divljaštva sa tribina kao u Tuzli,a imace i pošteno sudjenje....samo pitanje hoce li Željini igraci samo stajati na terenu i gledati kako ovi daju golove...nek nose 3 boda ako ih zasluže ja cu im prvi cestitati ako se to dogodi,ali valja ih zaslužiti.Stone Island je napisao/la:Ako je mogla Sloboda onda vala može i Velež...ultrasstyle_tz je napisao/la:Velez da uzme tri boda...mojne naucne fantastike ovdje..zvjezdane staze su ti veceras oko ponoci na HRT-u
Samo pošteno...nek bolji pobjedi...drop je napisao/la:Može Velež uzeti 3 bobe na Grbavici pošto nece biti divljaštva sa tribina kao u Tuzli,a imace i pošteno sudjenje....samo pitanje hoce li Željini igraci samo stajati na terenu i gledati kako ovi daju golove...nek nose 3 boda ako ih zasluže ja cu im prvi cestitati ako se to dogodi,ali valja ih zaslužiti.
Bilo je svega i u Mostaru kad su se izmišljali peneli u zadnjim minutama protiv Želje pa niko nije kukao.Stone Island je napisao/la:Samo pošteno...nek bolji pobjedi...drop je napisao/la:Može Velež uzeti 3 bobe na Grbavici pošto nece biti divljaštva sa tribina kao u Tuzli,a imace i pošteno sudjenje....samo pitanje hoce li Željini igraci samo stajati na terenu i gledati kako ovi daju golove...nek nose 3 boda ako ih zasluže ja cu im prvi cestitati ako se to dogodi,ali valja ih zaslužiti.
Mada to pošteno suđenje i nije baš pošteno bilo dosad,barem prošle sezone kada su dva gola poništena nama i vodili bi 2:0 da su priznata i sumnjam da bi Željo preokrenuo do kraja ali eto,šta je bilo,bilo je...
Ma kad si pokraden treba kukati...istina ali nije baš ni na Grbavici baš suđenje super...drop je napisao/la:Bilo je svega i u Mostaru kad su se izmišljali peneli u zadnjim minutama protiv Želje pa niko nije kukao.
Velež je prije rata znao uzeti 3 bobe na sred Grbavice i to svijetla obraza...nek ponovi opet ako može...ali ako bude zijan onda nema kukanja i price o sudjenju.
Pošteno,pa ko koga zayebe
Koliko sam ja shvatio bit ove teme nije kladionica vec kolo Premier lige.jakytm87 je napisao/la:Željezničar - Velež - 1![]()
Zrinjski - Sarajevo - 1
Slavija - Travnik - 1
Posušje - Sloboda - 1
Orašje - Borac - 1
Leotar - Zvijezda - x
Laktaši - Modriča - 1
Čelik - Široki - x
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.