AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ma hajde ba, nije nemoguće dobiti Parmu, a to za Inter nebi znao reci, Lazio je neugodan, danas je to osjetila i Genoa na svojoj koži. Sta da kazem, drago mi sto je Genoa zijanila, rival teski, a nije mi drago sto je bas od Lazija. Ono sto jest jest, Inter je osvojio scudetto 80%!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
- Evil Genius
- Kontakt:
pomalo ironican nacin na koji smo tekmu izgubili al' **** ga, to je fudbal, zivot ide dalje a sranja se desavaju usput . . . UNICO GRANDE AMORE
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
[youtube][/youtube]
Momenat koji mi je da izvinete sjebo dan, sedmicu, mjesec i ovu godinu
0:44 i kasnije Jug Olimpika

Momenat koji mi je da izvinete sjebo dan, sedmicu, mjesec i ovu godinu
0:44 i kasnije Jug Olimpika
nema potpisa
Hebiga,sad ocekivati sledece sedmice da Lazio uzme makar bod Interu(tesko al dok ima nade nek se igra)....!!!!

Mislim da je ovo konacan kraj sto se tice ove sezone.Previse je bilo kikseva i jednih i drugih ove sezone ali mislim da je ovo konacan ishod a to je da ce Neroazzuri uzeti titulu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mislim da Inter više neće kiksati, ali dok se igra ima nade
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kako navode pojedini medi u Itali,Mexes ce najvijeropvatnije napustiti Romu u ljetnjem prelaznom roku...Mexesov agent je vec potvrdio da su poceli pregovori s' Interom!!!!
Izgleda da ce tim napustiti jos jedan od miljenika publike....posle Aquilani-ja...kjsdkfjksdlks
Izgleda da ce tim napustiti jos jedan od miljenika publike....posle Aquilani-ja...kjsdkfjksdlks
joj, kad bi doso u Inter, to bi bilo fenomenalno, jos Vucinica s njim u paketu i eto... 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Vucinic,ehehehe....hahahahah.....Moze,al u suprotnom smijeru vi da posaljete Milita i jedno 30-35 mil.Eura..... 
- alan_kardec
- Kontakt:
Google je napisao/la:Vucinic,ehehehe....hahahahah.....Moze,al u suprotnom smijeru vi da posaljete Milita i jedno 30-35 mil.Eura.....
da ti nije možda malo?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Evil Genius
- Kontakt:
vjerujem, zato ga zadrzite tamo gdje jest a neka nama vucinica
a za mexesa se iskreno, svim srcem nadam da je samo spekulacija jer mislim da bi njegova prodaja bolila vise od aquilanijeve
a za mexesa se iskreno, svim srcem nadam da je samo spekulacija jer mislim da bi njegova prodaja bolila vise od aquilanijeve
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Narafno,to je samo preduslov da se sjedne za stol i pocnu pregovorialan_kardec je napisao/la:Google je napisao/la:Vucinic,ehehehe....hahahahah.....Moze,al u suprotnom smijeru vi da posaljete Milita i jedno 30-35 mil.Eura.....
da ti nije možda malo?
----------------------------------
Mislim,koliko ko vrijedi to se da raspravljati...ono trazenje Milita i 30-tak mil. je biloo cisto zezanje...Al posto vidim da si ti to shvatio ozbiljno imas odmene 3 bambija!!!Adnel je napisao/la:Pa bola Milito vrijedi vise od Vucinica i dedara Tonija
Navijaci Rome traze da se utakmica Lazio-Inter i Atalanta-Bologna igra u isto vrijeme,radi regularnosti lige!!!!
Danas citam u novinama navijaci Lazia zahtevaju od njihovih igraca da puste Inter za vikend kako Roma ne bi osvojila titulu.Kazu da bi zbog toga bili predmet ismejavanja citavu sezonu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
HahahahaDevil je napisao/la:Danas citam u novinama navijaci Lazia zahtevaju od njihovih igraca da puste Inter za vikend kako Roma ne bi osvojila titulu.Kazu da bi zbog toga bili predmet ismejavanja citavu sezonu.
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
- alan_kardec
- Kontakt:
I trebaju lacijali pustiti da Inter pobijedi nakon onako sramnog Tottijevog ponašanja. Lik se ponio kao neki balavac, a ne kao kapiten ekipe. Sad vjerovatno i on Boga moli da Lazio pobijedi, a samo do prije neki dan čitavoj tribini je pokazivao palac nadole.Devil je napisao/la:Danas citam u novinama navijaci Lazia zahtevaju od njihovih igraca da puste Inter za vikend kako Roma ne bi osvojila titulu.Kazu da bi zbog toga bili predmet ismejavanja citavu sezonu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
To je on samo navijacima Lazia pokazivao koje su mu marke kopackealan_kardec je napisao/la:čitavoj tribini je pokazivao palac nadole.
- alan_kardec
- Kontakt:
Google je napisao/la:To je on samo navijacima Lazia pokazivao koje su mu marke kopackealan_kardec je napisao/la:čitavoj tribini je pokazivao palac nadole.
Sve je moguće pa i to što kažeš
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne znam,al ne vijerujem da ce moci Totti navijat za Lazio...Juan je izjavio da nece moci navijati za Lazio protiv Intera!!!!
"Ne mogu, iako znam da bi nam Lazio mogao pomoći u utrci za naslov. Jednostavno ne mogu nikada navijati za Lazio", tvrdi Juan.
"Ne mogu, iako znam da bi nam Lazio mogao pomoći u utrci za naslov. Jednostavno ne mogu nikada navijati za Lazio", tvrdi Juan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.