Ovdje vecina ocigledno nije svjesna da su Makedonci jucer bez svoja dva glavna beka dobili nimalo naivnu Ukrajinu, znaci bez Mekkejleba i Riste Stefanova. Makedonija ima kontinuitet, drzi ih proslogodisnji plasman na Euro i odlicna igra, kada su prosli prvi krug sto mi nismo uspjeli jos od '93. Pero Antic je jucer u drugom poluvremenu maltene sam dobio Ukrajinu. Ukrajina nije nimalo naivna ekipa sto ce se svi uvjeriti u cetvrtak, plus jucer im nije igrao onaj Fesenko.
Ali kao sto sam vec dosada napisao deset puta, momcima treba pruziti podrsku jer ako se budu borili i ginuli onako ne treba im nista zamjeriti. Sabe kakav god je, napredak je u odnosu na Mensu, barem sto se tice atmosfere, jer kako vidim bas su svi raja na pripremama i vlada odlicna atmosfera.
Sto se tice Denga, mislim da cemo tu kolektivno da se branimo, jer vidio sam da se dosta prica u odbrani, sa dosta preuzimanja i dosta kretnji, ako se vec odluci da se igra man to man, onda ce Feliks njega uzeti, niko drugi, sve drugo bi bilo pogubno za nas.
Na drugom forumu sam vidio da nam sude Muhvic, Lovsin i neki Italijan. Delegat je Radonjic iz Francuske, nista onda je to vec jedna nasa pobjeda, kad Dubravko vidi Slavicu gotovo je svaka lopta je nasa