dean_ je napisao/la:trigger
smiješan si....tko kaže da sam ja ovdje napisao sve što mislim o ovoj utakmici i prvenstvu??? ako te baš zanima,istovremeno pišem i na jednom drugom forumu sa svim sunarodnjacima ,a ne da mi se ovdje vama sve ponavljat..to je bilo na grubo....a ovo "nadam se da se veselite" je upučeno......ma prepoznat će se
naravno da znam da je ep najteže natjecanje i da su prve utakmice obično teške....ali isto tako znam da su nam norvežani najnezgodniji protivnik od ovih slabijih(znači ne računam francuze,dance i možda španjolce i poljake) .....pobijedili su nas u tunisu nakon naših 13 pobijeda zaredom na velikim natjecanjima....užasno su nas namučili i u norveškoj 2008 kad smo jedva izvukli remi i u švicarskoj 2006 kad smo ih jedva pobijedili....a tada smo kao bili jači....mučili bi mi se mi s njima da igramo bilo kada...a uvjeren sam da i ruse danas puno lakše riješili
slažem se da je obrana nikad slabija i neuigrana u zadnjih 8 god....al to nije ni čudo jer nam fale najvažniji obrambeni igrači(špoljarić,dominiković,metličć i valčić) a mislim da će biti u redu nakon ukrajine i rusije i nadam se da će mirko nastavit branit bar približno dobro
al zato nam je napad najjači ikad i pun rezerve...posebno mi je drago jer je balić konačno opet zdrav i motiviran da bude vođa.....naši su danas pobijedili dosta spretno i sretno...malo su nam i norvežani poklanjali ,al ko im je kriv...to je razlika između najboljih i dobrih..a oni bi kao medalju....naši su djelovali iskusnije u završnici iako su najmlađa ekipa na prvenstvu
gotovo sam siguran da uz našu dobru igru idemo u polufinale, zato jer imamo i dosta dobar ždrijeb...onaj dio sa slovencima,španjolcima,francuzima,poljacima je puno teži
Baš mi je drago što sam Ti 'smiješan', jer se nadam da sam te makar malo razveselio, dodatno!
A kad ovo tvoje pročitah - tek sad ne kontam štaje 'pisac htio da kaže'... Pa u ključnim 'stvarima' si se u svom postu složio sa mojim mišljenjem!?
Stvarno sam te, izgleda, 'nasmijao', ali ne potcjenjuj nikoga i vjeruj da i u BiH ima dosta raje koja izvrsno poznaje hrvatski rukomet i ne samo hrvatski, nego i rukomet kao sport... i to bolje i od tebe, mada ćeš Ti teško u to povjerovati....
Drago mi je da si i na ovom Forumu, piši o svojoj (i bilo kojoj) repki što želiš, mada ti je mrsko 'ponavljati se' s obzirom da pišeš (vjerovatno stručno i analitički) na drugom Forumu ( a ovaj ti onda služi - zašto!?), a ja bi iskreno volio čitati tvoje analize - napravi coy-paste (nije tesko), volio bih se još edukovati o rukometu, posebno o hrvatskoj repki i igračima. a Ti si mi kako izgleda prava prilika za to.
Hvala unaprijed.
PS:
Izuzetno mi je drago što maestro Balić sve više sliči na 'starog Balića - supermena', jer to je igrač, koji je neponovljiv, koji je u već pomalo 'dosadan rukomet' donio i unio pozitvne promjene svojim sjajnim potezima, idejama, 'vic-igrom', maštom...iako su mnogi u Hrvatskoj, kad je pčinjao istog gosodina rukometnog No.1 (po mom skromnom mišljenju) skoro pa ismijavali znog atipčnog 'izgleda' za modernog, nabildanog, rukometaša i njegovih poteza koje u početku ni suigrači, a ni mnogi treneri, nisu mogli skontati!
Da, ovo za Ivana pišem jer ga istinski cijenim i jer su on i Alilović ključ više sretne nego spretne pobjede protiv Norveške, za koju kažeš da 'ahilova peta' hrvatske repke...
A ako ti neko bude i smiješan na ovom Forumu, otidji pred špiglo pa se smij do mile volje.
Ovdje nas ima svakojakih, ali toliko prepotencije teško da ceš naći na ovom Formu...makar mi bili iz ove nikakve BiH....
Bosno moja poharana....