Utakmica za prvo mjesto će to biti i vjerovatno za duel sa CG u osmini finala.
Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Hrammm1921
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2025
Sengun uz Jokica najbolji igrac turnira , udvoje ga uvijek i opet kos , yeben do bola Sengaaa
Svaki igrač Turske osim Larkina je dobio pasoš Turske prije 16. godine. Njima se ne bi desilo da sin zaposlenice ambasade gdje se i izdaju pasoši nema pasošSebulba je napisao/la: ↑27 avg 2025, 17:54Pa jbt ima li i jedan Turčin u ovoj Turskoj reprezentaciji, a nama prave problem kada jednom čovjeku, još našeg porijekla trebamo skinuti zvjezdicu.
Kada naši igrači bivaju ukradeni od drugih saveza to je u redu, pretpostavljam da će i onom izdajniku Biberogluu skinuti zvjezdicu već za kvalifikacije za SP.

Kakvo pisanje po letoncima 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bas ce biti zanimljivo koji ce biti razlog ako Biberovicu daju ikad dozvolu da igra bez zvijezdice, a Garzu yebu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
trazio je ovo ljeto ko i garza al su ga ****
Vjerovatno ce dobit kroz par godina turci ce to platit ispod stola
Ja navijam da pokida sve zivo u nogama pa nek gleda utakmcie s tribina
- invincible1921
- Kontakt:
Ma sve je to udure, al oni imaju stelu ko niko u fibiDrape je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:35Svaki igrač Turske osim Larkina je dobio pasoš Turske prije 16. godine. Njima se ne bi desilo da sin zaposlenice ambasade gdje se i izdaju pasoši nema pasošSebulba je napisao/la: ↑27 avg 2025, 17:54Pa jbt ima li i jedan Turčin u ovoj Turskoj reprezentaciji, a nama prave problem kada jednom čovjeku, još našeg porijekla trebamo skinuti zvjezdicu.
Kada naši igrači bivaju ukradeni od drugih saveza to je u redu, pretpostavljam da će i onom izdajniku Biberogluu skinuti zvjezdicu već za kvalifikacije za SP.![]()
=\_1921_/=
Slabo pratis. Rekao sam da su Turci treci favoriti.TripleThreat je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:29Nisam očekivao baš ovakvo raskucavanje Latvije od strane Turske.

- invincible1921
- Kontakt:
Dobro malo ih je trica isla vise neg obicno, al Shengun s pola snage bez forsiranja zamalo TDMasqareda je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:41Slabo pratis. Rekao sam da su Turci treci favoriti.TripleThreat je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:29Nisam očekivao baš ovakvo raskucavanje Latvije od strane Turske.![]()

=\_1921_/=
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Porzingis užasan meč odigrao, ništa dobro nije napravio i uništio je svoju repku. Turci odlični, Sengun maestralno odigrao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne bi me cudilo da mu skinu zvjezdicu do narednih kvalifikacija. Zadnji pasus takodjer zelim...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Porzingis je odigrao uzasan plejof, imao je neku bolest koja se cuva nisu rekli st aje al otkad je nju preboolovao on je neprepoznatljiv.
Isto tako je nastavio i na eurobasketu.Latvija bi mozda bolja bila bez njega
Isto tako je nastavio i na eurobasketu.Latvija bi mozda bolja bila bez njega
Neki kvalitetan link za tekme? 

-
- Kontakt:
Odlicna Svedska, Markanen cim stane nista finska
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mora se pohvaliti frizura kod selektora Švedske 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Srbija silovita
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mogao bi ovdje neki rekord da se obori
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Srbija vs Estonija igra macke i misa. Ubise hljeb u estoncima, za koje je samo ostao sut za 3
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Estonci 12 poena, 4 trojke 

15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.