Hattrick
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- the scouser
- Kontakt:
Re: Hattrick
----------------------------izuzetan---------------------------
---------sjajan----------izuzetan---------sjajan------------
legendaran-titanski-svjetska klasa-sjajan-velicanstven
------------------izuzetan---impresivan---------------------
Ovo je trenutno moja prva postava....kakve su vase ?
---------sjajan----------izuzetan---------sjajan------------
legendaran-titanski-svjetska klasa-sjajan-velicanstven
------------------izuzetan---impresivan---------------------
Ovo je trenutno moja prva postava....kakve su vase ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
--------------------------svjetska klasa----------------------
-----------------sjajan-----solidan------sjajan--------------
impresivan-svjetska klasa-natprirodan-svjetska klasa-prolazan
--------------------impresivan----prolazan--------------------
Prosječna starost 26 godina. Igram šestu ligu
.
-----------------sjajan-----solidan------sjajan--------------
impresivan-svjetska klasa-natprirodan-svjetska klasa-prolazan
--------------------impresivan----prolazan--------------------
Prosječna starost 26 godina. Igram šestu ligu

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ja sam stari defanzivac 
------------------------------------------------Sjajan----------------------------------------------------------
-------svjetska klasa------svjetska klasa--- veličanstven---svjetska klasa------svjetska klasa------
--------veličanstven-------------------titanski--vanzemaljski------------------------sjajan---------------
--------------------------------------------svjetska klasa--------------------

------------------------------------------------Sjajan----------------------------------------------------------
-------svjetska klasa------svjetska klasa--- veličanstven---svjetska klasa------svjetska klasa------
--------veličanstven-------------------titanski--vanzemaljski------------------------sjajan---------------
--------------------------------------------svjetska klasa--------------------
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
4. Liga abd sad u 3.
350k tsi
350k tsi
-
- Kontakt:
danas pocela nova sezona, sretno svima! 

igram i ja ovo klub mi je F.C. Butmir County 10 a nick _juventino_. 5 sam liga grupa 164 2 sam na tabeli imam nekih dobrih igraca na prodaji pa pogledajte. pozz
FORZA JUVE !!!
-
- Kontakt:
**** se ti , jes mogo sta manje staviti za ovog portugalca-HAR3- je napisao/la:igram i ja ovo klub mi je F.C. Butmir County 10 a nick _juventino_. 5 sam liga grupa 164 2 sam na tabeli imam nekih dobrih igraca na prodaji pa pogledajte. pozz

hehehe ma stavljao sam ja i vise al nenudi niko pa sam smanjio. a kako ti se zove tim koja si liga
FORZA JUVE !!!
Power play manager je 10 puta bolji od hattricka, probajte http://www.powerplaymanager.com/r94632
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Korisnicko ime : samsungx-HAR3- je napisao/la:hehehe ma stavljao sam ja i vise al nenudi niko pa sam smanjio. a kako ti se zove tim koja si liga
Ime kluba : FC Vukovi Zla VI.15

- Blue_He4rt
- Kontakt:
-
- Kontakt:
imas vec otvorenu temu za taj menager, sve ti ja to igram al ht je za sve te instant menagere ko wimbledon u tenisuhz033 je napisao/la:Power play manager je 10 puta bolji od hattricka, probajte http://www.powerplaymanager.com/r94632
- Blue_He4rt
- Kontakt:
burek pita je napisao/la:imas vec otvorenu temu za taj menager, sve ti ja to igram al ht je za sve te instant menagere ko wimbledon u tenisuhz033 je napisao/la:Power play manager je 10 puta bolji od hattricka, probajte http://www.powerplaymanager.com/r94632
DapaSce.Hattrick mi se dopao na prvi pogled,poput Jessice Albe.
Chelsea F.C.
Igrao sam nekad hattrick i moram ti reći da je van svake realnosti. Nigdje na svijetu nema da možeš trenirati samo par igrača iz iste linije. Na powerplasy manageru treniraš cijeli tim , igrača od igrača i dižeš im skilove svakom , kao što je u realnosti. Interface same igrice kod hattricka je dosta slabiji nego u powerplay-a. Zapravo hattrick ima jedan od najjlošijih interface-a od mnogih igara koje sam igrao. Ima još mnogo stvari da ne nabrajam mrsko mi. Probajte brate pa će te vidjeti.
U novi boj ...
-
- Kontakt:
samo cu reci da u HT nemas nikakvu prednost koju dobijes kupovanjem tokena,kredita i sl. sranja i samim tim ti nista ne znaci ako imas para ko na ostalim menagerima, plus HT je mozda i najstarija takva igrica i mora se drzati neke tradicije...hz033 je napisao/la:Igrao sam nekad hattrick i moram ti reći da je van svake realnosti. Nigdje na svijetu nema da možeš trenirati samo par igrača iz iste linije. Na powerplasy manageru treniraš cijeli tim , igrača od igrača i dižeš im skilove svakom , kao što je u realnosti. Interface same igrice kod hattricka je dosta slabiji nego u powerplay-a. Zapravo hattrick ima jedan od najjlošijih interface-a od mnogih igara koje sam igrao. Ima još mnogo stvari da ne nabrajam mrsko mi. Probajte brate pa će te vidjeti.
ovim putem cestitam (ako su slucajno clanovi foruma ss.ba) Crazy Serbsu na tituli PLBiH i Butmir Unitedu na osvojenom kupu BiH i zelim im puno srece u HTmastersu i da dostojno predstave BiH

Nemas ni u powerplayu nikakvu prednost kupovanjem kerdita. Imas samo vise statistike, i mozes praviti sebi zastavice, dresove i ambleme. Imas jos nekih dodatnih opcija poput pronalazenja prijateljsih utakmica automatikom itd., uglavnom stvari koje ne uticu na igru !!! Ponaaljam igrao sam obije igre, HT vise neigram dok PPM igram. A ako nisi probao i igrao nemoj tvrditi nesto sto nije tacno jer u PPM su recimo trenutno prvaci ljudi koji nemaju uplacene pro opcije.
U novi boj ...
-
- Kontakt:
igrao sam ppm kratko al sam slab s engleskim pa sam prestao, a shvati da neko voli da igra subotom prvenstvene utakmice a srijedom kup ili prijateljske dok neko voli da igra svaki dan ili svaki drugi prvenstvenu i to je razlika izmedju ovih igrca... al jos jednom ti kazem da imas vec otvorenu temu za tu igricu
PPM je kopmletan preveden na Bosanski jezik!!! Rado ću ja otići sa teme ali ne mogu kad u svakom svom postu izneseš neku neistinu o PPM-u. Još jedno pitanje, gdje su hattricku reprezentacije ? A sad pozzz !burek pita je napisao/la:igrao sam ppm kratko al sam slab s engleskim pa sam prestao, a shvati da neko voli da igra subotom prvenstvene utakmice a srijedom kup ili prijateljske dok neko voli da igra svaki dan ili svaki drugi prvenstvenu i to je razlika izmedju ovih igrca... al jos jednom ti kazem da imas vec otvorenu temu za tu igricu

U novi boj ...
-
- Kontakt:
ja nisam znao naci prevod, pokusat cu naci bosanski, jos mi je aktivan klub pa cu nastavit pomalo igrati...hz033 je napisao/la:PPM je kopmletan preveden na Bosanski jezik!!! Rado ću ja otići sa teme ali ne mogu kad u svakom svom postu izneseš neku neistinu o PPM-u. Još jedno pitanje, gdje su hattricku reprezentacije ? A sad pozzz !burek pita je napisao/la:igrao sam ppm kratko al sam slab s engleskim pa sam prestao, a shvati da neko voli da igra subotom prvenstvene utakmice a srijedom kup ili prijateljske dok neko voli da igra svaki dan ili svaki drugi prvenstvenu i to je razlika izmedju ovih igrca... al jos jednom ti kazem da imas vec otvorenu temu za tu igricu
a na HT imaju U21 i A reprezentacija ako na to mislis, postoje kvalifikacije za svjetski kup i svjetski kup u obje kategorije
-
- Kontakt:
a evo i ako je neko od hetrikasa zainteresovan za miting, mozda i ja naletim ako budem imo vremena mada je glup terminBiH HT miting 2011
Poštovana zajednico,
Čast nam je poslije toliko godina od posljednjeg susreta hetrikaša iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, koji se održao u Jajcu, pozvati vas na novo druženje.
HT miting održati će se 16. i 17. jula 2011. godine na olimpijskoj planini Igman.
Ovim putem vas želimo obavijestiti da su u toku prijave na nacionalnom forumu na temi HT miting 2011. Za sva pitanja, kritike, sugestije i pohvale slobodno se javite na ovu temu, mi smo tu radi vas.
Svi su dobrodošli, a mi vam garantujemo odlično druženje i nezaboravan provod uz pjesmu, sportske igre i roštilj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.