SportSport.ba - Termin u fudbalu
Re: SportSport.ba - Termin u fudbalu
kao sto vec napisah ja imam 24 god forma mi je za golmana dosta dobra trenirao u mladjim danima sada jednom sedmicno idem na termin u delminijumu, eto toliko od mene
FK Sarajevo
- kosewsko hill
- Kontakt:
poslao sam ti PP a ja kontao da se ekipša zove "Mungosi" haha.LFC_LAVOV je napisao/la:Postavljajte godine i trenutnu formu i predlog za ime![]()
EKIPA 5
LFC-LAVOV 22 god,
19TM87
eliminator
kosewsko hill 22 god,
Al pashino
moj prijedlog je za ime ekipe SS 09 = Ekipa 5
Željo - My first love!!!
Nasa ekipa se zove Ekipa 1, kao sto je Scorpion napisao, jer cemo na tome mjestu zavrsiti na kraju
Nadam se da ima "talijana", jer sam i ja takav, takticki cemo se nadigravati 

Support Velez, It's logical! ★
Molim da svako od vas odredi kapitena ekipe, te da mi u ova 2 dana dostavite nazive ekipa preko PP-a.
Znači napisete koja ste ekipa(1,2,4,5 ili 6) i onda naziv ekipe.
Znači napisete koja ste ekipa(1,2,4,5 ili 6) i onda naziv ekipe.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
a jbg volio bi da i ja mogu , al imam samo 16 god , xd urban dolazim da navijam az tebe
i ostale manijake

Ekipa 3 = CHE GUEVARA
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
da dascorpion je napisao/la:Ekipa 3 = CHE GUEVARA

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Ja 19....adnan24 je napisao/la:Ja nisam nikako za 10 minuta...to je premalo...minimalno 15 minuta tekma...jbg. ko ne moze nek si trazi zamjenu...
Znaci ekipa 4:
miky_hz
adnan24
SINE
kenoo
............
Cisto informativno...koliko imate godina...ja imam 20...
ko je golman

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jel to konacan prijedlog ,da pisem?Maxisco je napisao/la:evo prijedlog za ekipu 6 LEGENDE
cini se da je ostatak ekipe offline...scorpion je napisao/la:jel to konacan prijedlog ,da pisem?Maxisco je napisao/la:evo prijedlog za ekipu 6 LEGENDE
FK Sarajevo
- nidjo_barca
- Kontakt:
Znaci gdje je ova moja ekipa : kakvi ste mi mi vi 
addebisi
123456
forza
Tropik i jaaa
Jooj ima da vas poderemo 

addebisi
123456
forza
Tropik i jaaa

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
najbolje je da igramo u fisu svi znaju gdje je to
igrao sam par puta tamo i extra je !

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
CRNI_SA je napisao/la:najbolje je da igramo u fisu svi znaju gdje je toigrao sam par puta tamo i extra je !
A u fisu je na otvorenom?...to nam nikako ne odgovora...
to otpada,necemo da u decembru ko pingvini igramo hokejaadnan24 je napisao/la:CRNI_SA je napisao/la:najbolje je da igramo u fisu svi znaju gdje je toigrao sam par puta tamo i extra je !
A u fisu je na otvorenom?...to nam nikako ne odgovora...

- katalinski
- Kontakt:
e **** ,malo je bezveze za nas koji nikoga ne znamo nikoga sa foruma i nemamo ekipu da ju pravimo u zadnji cas ,a da druge ekipe budu uigrane i sastavljene iz ljudi iz drustva...
ali dobro prvi je put...
ali dobro prvi je put...
Ajvatar
vjeruj mi,evo ja licno,znam samo ovog mog jarana,odnosno ovog 71000,nikog vise,znaci ostalih 27,nikoga uzivo,samo ovako preko foruma.katalinski je napisao/la:e **** ,malo je bezveze za nas koji nikoga ne znamo nikoga sa foruma i nemamo ekipu da ju pravimo u zadnji cas ,a da druge ekipe budu uigrane i sastavljene iz ljudi iz drustva...
ali dobro prvi je put...
scorpion je napisao/la:vjeruj mi,evo ja licno,znam samo ovog mog jarana,odnosno ovog 71000,nikog vise,znaci ostalih 27,nikoga uzivo,samo ovako preko foruma.katalinski je napisao/la:e **** ,malo je bezveze za nas koji nikoga ne znamo nikoga sa foruma i nemamo ekipu da ju pravimo u zadnji cas ,a da druge ekipe budu uigrane i sastavljene iz ljudi iz drustva...
ali dobro prvi je put...
Takodje...ne znam nikoga sa ovog foruma...mozda i znam ali ko ce ti ga znati ko se skriva iza ovih nick-ova

Ja sam neki dan na terminu upoznao nekog lika, kaze mi da pise za SportSport
Ja se zaibretio, kaze mi "a ti si Mont0", vidi, rekoh sebi, zna me
Branio je dobro, svoj ti posao. Ako cita kojim slucajem, ljubim ga

Support Velez, It's logical! ★
mozda se poznamo kada se vidimo ko zna
n ako me ne znate upoznacete me kada vas po burek budem slao 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.