Dal Varešanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Dal Varešanović
Meni ga je cak i zao, mislim da ima slifa i da moze nekad postati fin igrac, ali ovo je prevelik zalogaj. Veceras je bilo na granici tragikomedije. Ogroman se pritisak ovom malom stavlja na ledja. I ono raznosenje u duelu i njegov pad... mozda poruka za sudije PLBiH da se ne mora bas svasta svirati, jer nam se igraci brukaju cim granicu predju. O peti ne bih.
1921
-
- Kontakt:
**** vam mater svima redom vi gusite sve sto iole krene kako treba u ovoj drzavi da vam **** ono seljacko robovsko razmisljanje i pljuvanje po svemu svom sto iole uspije u necemu a da je nase, al zato bi tudja **** jeli ako treba jer su vam tudja i **** mirisljava
Izadje punac da udje zet
-
- Kontakt:
Nemoj tako Mirza, vecina raje nije zlonamjerna. Jednostavno trenutno prevelik zalogaj za malog i to je to. I Rukfas mu je medvjedju uslugu ucinio. Probaj ga protiv Lihtenstajna ili nekog, gdje ces dijete medju ove zvijeri pustit.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:17**** vam mater svima redom vi gusite sve sto iole krene kako treba u ovoj drzavi da vam **** ono seljacko robovsko razmisljanje i pljuvanje po svemu svom sto iole uspije u necemu a da je nase, al zato bi tudja **** jeli ako treba jer su vam tudja i **** mirisljava
1921
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pogledaj ti fino statistiku Demirovica u 1. Bundesligi. 1. Bundesligi, i poredi to sa ovim ficfiricem u banana ligi. Dobio poziv radi rodbinske/jaranske veze, i imamo pravo da se bunimo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:10De mi samo reci njegov učinak za repkuHansestadt je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:05Demirovic zvani “dobar cvajtas”, koji je jedan od standardniji igraca a Dal okomit.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:03Jel vas stid? Razumijem kritikovanje Rukfaša što ga je ubacio ali momak ulazi u nezahvalnom momentu, debituje protiv Portugala i ovdje se nebuloze ispisuju.
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Reče mu lik koji ima kockastu glavu, pije pivo uz tekmu i gleda ga, razmislja kako će ratu platit.
Vrati konju glavu.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
Dobar je Ermedin ali ono... izuzetno skromnih fudbalskih sposobnosti. Tesko je od njega ocekivati da napravi nekakvu prevagu. Siguran u prvih 11 jer nema niko bolji.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dal da živi još 4 života ispočetka neće imati karijeru kao Demirović
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Omaklo mi se, imate pravo da se bunite..Hansestadt je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:25Pogledaj ti fino statistiku Demirovica u 1. Bundesligi. 1. Bundesligi, i poredi to sa ovim ficfiricem u banana ligi. Dobio poziv radi rodbinske/jaranske veze, i imamo pravo da se bunimo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:10De mi samo reci njegov učinak za repkuHansestadt je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:05
Demirovic zvani “dobar cvajtas”, koji je jedan od standardniji igraca a Dal okomit.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Štrumfu, prvo pogledaj malo u svoje dvorište, Đeko promaši gol iz idealne pozicije sa 6 metara, trebao je kasnije vidjeti realizacije Brune Fernandesa. A Šehić u par navrata šalje čiste lopte u aut, a sakupio 50 nastupa u teško, A Begovića ni na mapi, a realno za njega Lav Jašin. I Amir H. Igra već tridesetak mečeva u repki i slab učinak, a ti navalio na Dala i njegovih desetak minuta. Inače Dal je Messi što se tehnike tiče za Amira kojeg je u repki doveo Željin klan, a Dal će sigurno napraviti dobru karijeru. Nadam se da će ovi mladi igrači vrlo brzo zamjeniti Saničanina, Cimija, Amira i koji nisu kvalitet za teške i kako bi mogli dalje napredovati kao repka...Svakako se treba razmišljati i o povratku Begovića koji je puno bolji golman od Šehića i koji nastupa u Engleskoj, za razliku od ovoga iz Konye....Hansestadt je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:25Pogledaj ti fino statistiku Demirovica u 1. Bundesligi. 1. Bundesligi, i poredi to sa ovim ficfiricem u banana ligi. Dobio poziv radi rodbinske/jaranske veze, i imamo pravo da se bunimo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:10De mi samo reci njegov učinak za repkuHansestadt je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:05
Demirovic zvani “dobar cvajtas”, koji je jedan od standardniji igraca a Dal okomit.
Zadnja izmjena: Red1946, dana/u 17 jun 2023, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Hamulic je druze dobacio do lige petica, prekucao litvansku i poljsku ligu, a ovaj odigrao par dobrih utakmica u plbih, a imaju isto godina, pa ti sad sam skontaj neke stvari
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Al sta lupise Dzelo i Dogan, bune se na velik broj debitanata, a na kraju rece kako Dal treba biti konstantan u reprezentaciji 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Debi katastrofa zbog trening poteza i nonsalancije.
Nema se tu sta opravdavati.
Ako ništa, ovo i jeste bila prava utakmica za debi, gdje nismo imali sta izgubiti a on moze uvidjeti koliko zapravo još mora raditi na sebi. Ako je uopće to uvidio jer mu IQ na terenu nije jača strana, nažalost...iako talent je tu.
Nema se tu sta opravdavati.
Ako ništa, ovo i jeste bila prava utakmica za debi, gdje nismo imali sta izgubiti a on moze uvidjeti koliko zapravo još mora raditi na sebi. Ako je uopće to uvidio jer mu IQ na terenu nije jača strana, nažalost...iako talent je tu.
Razlog poziva je transfer i pokušaj podizanja cijene. Jedan od najočiglednijih menadžerskih poziva u repku u posljednjih nekoliko godina. Pa samo u Zrinjskom imaš dva mlada igrača koji su zaslužili poziv prije njega, Sučić i Ilinković. Da ne nabrajam dalje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kakav bolan strumf u kontekstu ove teme. Rekao sam da ni A Hodzic nije zasluzio poziv. Jarane, predjes fino u neku ligu kao Austrija ili neki bolji klub iz Skandinavije, sto je upravo stepenica vise za razvoj igraca, budes standardan i zasluzis da se nadjes na spisku. Niko nebi nista onda napisao. Sve ostalo je za mene smijesno u kontekstu A reprezentacije, i normalno da se ljudi bune kad svi znamo da nije bilo rodbinske/jaranske veze, tesko da bi dobio poziv.Red1946 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:42Štrumfu, prvo pogledaj malo u svoje dvorište, Đeko promaši gol iz idealne pozicije sa 6 metara, trebao je kasnije vidjeti realizacije Brune Fernandesa. A Šehić u par navrata šalje čiste lopte u aut, a sakupio 50 nastupa u teško, A Begovića ni na mapi, a realno za njega Lav Jašin. I Amir H. Igra već tridesetak mečeva u repki i slab učinak, a ti navalio na Dala i njegovih desetak minuta. Inače Dal je Messi što se tehnike tiče za Amira kojeg je u repki doveo Željin klan, a Dal će sigurno napraviti dobru karijeru. Nadam se da će ovi mladi igrači vrlo brzo zamjeniti Saničanina, Cimija, Amira i koji nisu kvalitet za teške i kako bi mogli dalje napredovati kao repka...Svakako se treba razmišljati i o povratku Begovića koji je puno bolji golman od Šehića i koji nastupa u Engleskoj, za razliku od ovoga iz Konye....Hansestadt je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:25Pogledaj ti fino statistiku Demirovica u 1. Bundesligi. 1. Bundesligi, i poredi to sa ovim ficfiricem u banana ligi. Dobio poziv radi rodbinske/jaranske veze, i imamo pravo da se bunimo.
U pravu si, obadvojica su igrači koji igraju poziciju Amira Hadžiahmetovića i koji su bolji od njega znači Amira koji je potkapacitiran tehnički, ali su obojica primarno Cro igrači, iz Hrvatske i do sada nisu bili u selekcijama BiH.Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:46Razlog poziva je transfer i pokušaj podizanja cijene. Jedan od najočiglednijih menadžerskih poziva u repku u posljednjih nekoliko godina. Pa samo u Zrinjskom imaš dva mlada igrača koji su zaslužili poziv prije njega, Sučić i Ilinković. Da ne nabrajam dalje.
Važno je da mrziš Sarajevo i blebečeš gluposti....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
Cro igraci, momci imaju zajedno oko 30 nastupa za mlade selekcije nase.
Jel moguce da glupe Sarajlije nista ne znaju bez nepotizma, guranja, prevare, kriminala.
Ima li ko sposoban u toj smogovskoj kotlini da napravi nesto na bilo kom polju, a da je to regularno, iako imaju budzete, novac i sve ostalo na racun drugih?
Jel moguce da glupe Sarajlije nista ne znaju bez nepotizma, guranja, prevare, kriminala.
Ima li ko sposoban u toj smogovskoj kotlini da napravi nesto na bilo kom polju, a da je to regularno, iako imaju budzete, novac i sve ostalo na racun drugih?
Mislio sam ti ozbiljno odgovoriti, ali onda sam vidio ovo boldirano tako da sam zaključio da nemaš pojma.Red1946 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:55U pravu si, obadvojica su igrači koji igraju poziciju Amira Hadžiahmetovića i koji su bolji od njega znači Amira koji je potkapacitiran tehnički, ali su obojica primarno Cro igrači, iz Hrvatske i do sada nisu bili u selekcijama BiH.
Važno je da mrziš Sarajevo i blebečeš gluposti....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.