Čini se da bi to mogao biti dobar transfer jer vidim da im od napadača niko ne zna gola dati.

I tamo bi mu konkurencija bio Japanac, bas kao i u Celticu...uz još neke strajkere.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zavisi kolko treba ovo da se realizuje do kraja, ja bi ga licno odma u vatru gurno
Polovnjak teški, zadnji gol u maju zabio. Said ovdje nema nikakvu konkurenciju.
Evo ih vode 3:0 na poluvremenu u gostima protiv Auxerea. Ne treba im spasitelj. Sad ce bataliti dogovor sa Saidom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jan 2023, 19:38Tuluuzu je potreban spasitelj, taj uskoro slijeće na FR tlo.
Pa normalno da vode kad su u Auxerreu culi da Said ide u Toulouse.hurem je napisao/la: ↑11 jan 2023, 19:47Evo ih vode 3:0 na poluvremenu u gostima protiv Auxerea. Ne treba im spasitelj. Sad ce bataliti dogovor sa Saidom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jan 2023, 19:38Tuluuzu je potreban spasitelj, taj uskoro slijeće na FR tlo.
Inače, već sam stavio Toulouse u "favorite". Ako bude da sam džaba to uradio, @Rex se neće dobro provesti.
On je Toulouseov 99%, čeka se samo zvanična potvrda, poljski Weszlo kaže do kraja ove sedmice dok se završi papirologijaFollowing Toulouse’s thumping 5-0 win away from home at Auxerre on Wednesday night, Violets coach Philippe Montanier certainly sounded like a man ready to welcome his new number nine to French soil.
“We will be able to welcome (Hamulic) if he comes!” the former Nottingham Forest boss said with a knowing laugh (La Depeche). “As soon as there are players who come to strengthen the group, it is always good news.”
mah, sta je sve receno svih ovih godina za nase igrace...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 jan 2023, 10:55Davno je već rečeno da ide u Ligue 1. A sada opustiti se i uživati u magiji.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, hurem, Scholl, Zglavkar i 39 gostiju.