Survivor 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Survivor 2022
Ma Viktor ovo 100% zakuhao sve, iduci nominovani ce biti Tomislav i Nika
Bila bi fora da i Goran preda, pa ce i Tomislava izglasati sljedeceg, kad ostanu njih pet cura i Roko i Viktor nece vatru znati zapaliti, da se Sumi malo na zemlju spusti.
Sami su krivi muškarci u plavom plemenu. Nominuju sve do sada po ličnim uvjerenjima, odbacili Kristijana koji im je poslije Gorana najbolji bio, pa i Hrvoja, sad većinski dio čine žene i ovo je normalna reakcija. Rješavaju se najopasnije karike po njih, samo je pitanje kad će pobjedu vidjeti ako Goran ispadne.
Svaka čast Niki i ovoj novoj, a Tena totalno razočarenje.
Svaka čast Niki i ovoj novoj, a Tena totalno razočarenje.
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Pa ova Sumejja lagano posta najomrazeniji ucesnik Survivora.
Za nju je Goca Trzan Siegmund Freud.
Za nju je Goca Trzan Siegmund Freud.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Ja da sam Goran, namjerno bih sabotirao igru da plavi izgube. Pa da se onda takmici protiv nekog od tih debila.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I ja to baš kontam. Ovo je definitivno dogovor i klan ovih pet koji su glasali. Za Viktora se od prvog dana znalo da je ljiga i hinjavac, pa njega su se i roditelji odrekli.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 23:51Ma Viktor ovo 100% zakuhao sve, iduci nominovani ce biti Tomislav i Nika
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da hoće i sutra izgubiti, pa da vidimo koga će onda nominovati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Znaci sutra Ramiz vs Goran, ybg tezak izbor 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- napoleon72
- Kontakt:
Cuj Viktor je moj stariji brat
zato i postoje vicevi o bosancima.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ali kako ona puna sebe prica i sva samouvjerena da je nesto kao vazna i u fazonu nema teoretske sanse da ona ispadne
Iritantna do bola, a nikakvog 'pokrica' nema. Ubjedljivo najgora od plavih, ako izuzmem ovu Ivanu koja je tek dosla i ne znam kakva je.
Roko hinjavac teski, Tena isto tako iako sam ocekivao da je inteligentna. Viktora tu svakako podrazumijevam.
Goran ako i ima malo prepotencije kod sebe, lik je barem najbolji takmicar. Uvijek korektan u igrama, odmjeren u govoru, i pokazao u vise navrata da postuje protivnika. Ovi isto uvrijedjene mlade ako se na njih malo povisi glas, jer su ko mamine curice u igrama.

Roko hinjavac teski, Tena isto tako iako sam ocekivao da je inteligentna. Viktora tu svakako podrazumijevam.
Goran ako i ima malo prepotencije kod sebe, lik je barem najbolji takmicar. Uvijek korektan u igrama, odmjeren u govoru, i pokazao u vise navrata da postuje protivnika. Ovi isto uvrijedjene mlade ako se na njih malo povisi glas, jer su ko mamine curice u igrama.
-
- Kontakt:
Tacno se na Sumejinoj faci vidi da je fuxa zesca
- napoleon72
- Kontakt:
Ma cura ima IQ jednak broju grudnjaka
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Vece su smece ove plave zenturace od Milice. Ona je barem iskrena i sve ti u facu kaze.
I am not yet born; O hear me.
mozda ih ovo malo opameti ili formira se drugi klan 

Ona Visnja je bar bila dobra za izyebat.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Tena i Sumeja definicija one glupe ženske mahaluše i muljatora. Kako su mi se zgadile obje nevjerovatno.
Crveni tim daleko pozitivnija energija, realniji odabiri i veći koeficijent inteligencije članova. Stefan i Vladimir do kraja ako se Goran ne izvuče, a može i Nika
Crveni tim daleko pozitivnija energija, realniji odabiri i veći koeficijent inteligencije članova. Stefan i Vladimir do kraja ako se Goran ne izvuče, a može i Nika

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nika djeluje ljuta ko ris, gdje i ne bi bila.
Iskreno, ja bih bez razmisljanja ovo napustio. Pustio u tom duelu i nek ovi dobro zabiljeze proslu igru kad su zadnji put pobijedili. Nastaviti dijeliti isti zivotni prostor s ovih 5 ljudi koji su glasali za Gorana, bilo bi stvarno previse.
Iskreno, ja bih bez razmisljanja ovo napustio. Pustio u tom duelu i nek ovi dobro zabiljeze proslu igru kad su zadnji put pobijedili. Nastaviti dijeliti isti zivotni prostor s ovih 5 ljudi koji su glasali za Gorana, bilo bi stvarno previse.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 125 gostiju.