RSD Velež - Evropa
Re: RSD Velež - Evropa
Izvinite na upadu, ali da li je realno sta se radi? Pa zasto se ne oglasi klub zvanicno pa i navijaci? Moraju bit osobe koje namjerno to traze i opcenito cine sve da propadne nogomet u drzavi..pa sve zemlje se otvaraju za navijace a kod nas stoka puni klubove i trzne centre a problem je na stadionu.
Kakav apsurd, pa znaci na stadion mogu ljudi koji su se vakcinisali u srbiji manje vise i stariji ljudi( rizicne skupine)..pa da mi imamo svi pristup vakcinama kao npr u Hrv onda bi ta odluka imala logike, ali ovako...sramota velika.
Kakav apsurd, pa znaci na stadion mogu ljudi koji su se vakcinisali u srbiji manje vise i stariji ljudi( rizicne skupine)..pa da mi imamo svi pristup vakcinama kao npr u Hrv onda bi ta odluka imala logike, ali ovako...sramota velika.
-
- Kontakt:
Ko je prevodio msm da je pogrijesio. Za osobe koje su vakcinisane jednom msm da treba proci minimum 14 dana od vakcinacije, a ne da bude manje od 14 dana.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
U tom slučaju propuštaš zadnjih 15 minuta Milsamija.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Face TV i Maki.
Rođeni. Dobrodošli na Grbavicu 

Ko vam je krivRodjeni81 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:17Mi ne mozemo nista znati jer nam balije kroje sudbinu. Umjesto da igramo u Sirokom, sa punim kapacitetom bez ikakvih zajebancija, mi se moramo natezati sa ovim balijama Sarajevskim.Mostarac45 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:09Jucer oni irci izbacili na fb i ing da su krenuli prodovat karte 15 dana prije utakmice u irskoj, msm da danas sutra krecu u prodaju
U ŠB ste za 20min bez ikakvih mjera a otisli ste u Sarajevo

Nisi dobro razumio:)ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:49U ponedjeljak ujutro uraditi brzi test i odmah po kartu produziti. Kako sam razumio nece se traziti test na ulazu na stadion nego kada raja bude kupovala karte, neces moci uzeti kartu bez potvrde i vjerovatno ce se koristiti princip jedan covjek jedna karta.mozak je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:36Kako sam i rekao, čista diskriminacija.
Kad su već postavili ove uslove, trebali su dozvoliti full kapacitet jer nema smisla.
Ovako moraš osigurati kartu prije testa pa uraditi test da bude validan na dan utakmice.
Nadam se da će se detaljno opisati procedura, nadležne institucije, privatne lab., da nedođem na kapiju pa me neki levat vrati kući.
MUSVDG
Logika ti je cudoManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:49U ponedjeljak ujutro uraditi brzi test i odmah po kartu produziti. Kako sam razumio nece se traziti test na ulazu na stadion nego kada raja bude kupovala karte, neces moci uzeti kartu bez potvrde i vjerovatno ce se koristiti princip jedan covjek jedna karta.mozak je napisao/la: ↑02 jul 2021, 12:36Kako sam i rekao, čista diskriminacija.
Kad su već postavili ove uslove, trebali su dozvoliti full kapacitet jer nema smisla.
Ovako moraš osigurati kartu prije testa pa uraditi test da bude validan na dan utakmice.
Nadam se da će se detaljno opisati procedura, nadležne institucije, privatne lab., da nedođem na kapiju pa me neki levat vrati kući.

- OldFashioned
- Kontakt:
Znaci 100km tekma dodje...
Kakva trulez od drzave...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kako gdjeOldFashioned je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:54Znaci 100km tekma dodje...
U ŠB nikad vise od 10KM ne bude ulaznica

Brzi antigenski test vam je od 30-40 KM. Ako imate u Mo da uradite il nekako da uradite u Sa il u nekom drugom gradu,onda i ne bi trebo biti toliki trošak.
Jbg malo se se snađite, zaganjajte sad odmah neke opcije, da ne ganjate sve u pet do 12.
Jbg malo se se snađite, zaganjajte sad odmah neke opcije, da ne ganjate sve u pet do 12.
- OldFashioned
- Kontakt:
Karta, test, put...brig je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:06Kako gdjeOldFashioned je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:54Znaci 100km tekma dodje...
U ŠB nikad vise od 10KM ne bude ulaznica![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Jbg. Očekivali smo da ćemo bolje biti dočekani u šeheru nego kod vas.brig je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:38Ko vam je krivRodjeni81 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:17Mi ne mozemo nista znati jer nam balije kroje sudbinu. Umjesto da igramo u Sirokom, sa punim kapacitetom bez ikakvih zajebancija, mi se moramo natezati sa ovim balijama Sarajevskim.Mostarac45 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:09Jucer oni irci izbacili na fb i ing da su krenuli prodovat karte 15 dana prije utakmice u irskoj, msm da danas sutra krecu u prodaju
U ŠB ste za 20min bez ikakvih mjera a otisli ste u Sarajevo![]()
Druže, nema ovo veze sa dočekom Veleža u Sarajevu, ista pravila će vrijediti i za našu tekmu na Koševu. Jednostavno, nešto je trulo u državi DanskojJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:49Jbg. Očekivali smo da ćemo bolje biti dočekani u šeheru nego kod vas.

Molim vas bez vrijeđanja i psovanja!
Zakoni Vlade Federacije su jasni i ne može Hasić mimo zakona nešto srediti. Pronađen je jedini modus koji u ovom trenutku dozvoljava više navijača na tribini. To su dodatne potvrde koje će umanjiti širenje novog opasnog soja virusa.
Ovo pravilo će vrijediti i za navijače Sarajeva.
Kako je dozvoljeno u Širokom i Banjaluci, pa po zakonu. Oni su našli modus gdje sami odlučuju o sebi, ali ne bih da rasprava ide u ovom smjeru.
Mi smo prvobitno izabrali Pecaru, ali zbog nastupa Širokog u Evropi smo morali mjenjati stadion.
Pustite da prenoći ova vijest i sutra ćemo imati više odgovora. Ja bih apelovao na sve institucije, da se izdavanje potvrda za ovu namjenu ne naplaćuju.
Zamolio bih i privatne laboratorije, da se barem na dan utakmice, testovi naplaćuju po nižoj akcijskoj cjeni. To će biti dovoljna i dobra reklama za navedene institucije.
Pustite negativu, svi na Grbavicu!
Zakoni Vlade Federacije su jasni i ne može Hasić mimo zakona nešto srediti. Pronađen je jedini modus koji u ovom trenutku dozvoljava više navijača na tribini. To su dodatne potvrde koje će umanjiti širenje novog opasnog soja virusa.
Ovo pravilo će vrijediti i za navijače Sarajeva.
Kako je dozvoljeno u Širokom i Banjaluci, pa po zakonu. Oni su našli modus gdje sami odlučuju o sebi, ali ne bih da rasprava ide u ovom smjeru.
Mi smo prvobitno izabrali Pecaru, ali zbog nastupa Širokog u Evropi smo morali mjenjati stadion.
Pustite da prenoći ova vijest i sutra ćemo imati više odgovora. Ja bih apelovao na sve institucije, da se izdavanje potvrda za ovu namjenu ne naplaćuju.
Zamolio bih i privatne laboratorije, da se barem na dan utakmice, testovi naplaćuju po nižoj akcijskoj cjeni. To će biti dovoljna i dobra reklama za navedene institucije.
Pustite negativu, svi na Grbavicu!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Toliko čekaš izlazak u Evropu i onda te ovo dočeka, poserem se na ovu vlast.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Antigen Test imate u naselju Grbavica za 30 KM odma bude gotovo, čim nađem link imena laboratorije postavim ovdje.
http://www.nalaz.org/v2/nova-cijena-antigenskog-testa/
Sretno Rođeni, osječajte se kao kod kuće.

Svi na Grbavicu, čekamo toliko ne može nas nista zaustavit, sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Cjena testa u Mostaru je 30 KM.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.