BIHfan je napisao/la:Furymaker je napisao/la:ma kakav Lyon , pa njih ce Lille dernuti , kao i bordeaux , marseille , ...
Lille po meni ima najvece sanse za prvenstvo uz bordeaux , a vi kazete prolazite Real Madrid ?
Taj Real Madrid kojeg ste vi tradicionalo izbacivali par puta je sada 15x jaci nego tada , a vi ste slabiji 2-3x nego tada. Realno gledajuci mozete osvojiti 0 trofeja ove sezone -.-'
i da btw. mijenjajte ovu kugu od trenera , ima najbolje igrace u francuskoj ligi a on nemoze da ih uklopi u jedan tim.
bas kao onaj Ferrara u Juventusu ,...
Dosta se toga moze promjeniti do pocetka druge polusezone.....ja vjerujem da sanse za trofeje imamo.
I Real Madrid moze dosta toga promjeniti do pocetka druge polusezone....ja navijam za Barcu al vjerujem ukoliko se Real Madrid dobro uigra da i Barca i Real imaju podjednake sanse za trofej , ...
Na tebi je da shvatis da su u Realu ponajbolji igraci na svijetu samo je pitanje vremena kada ce proigrati , a na Barci je da igra svoju igru s kojom sigurno moze pobjediti Madrizane .
Razumijes li sada razliku izmedju Lyona i Real Madrida ?
Kvalitete su ogromne , zato nemoj ni lud usporedjivati ta dva kluba , Lyona koji je osvojio 8x francusku ligu i koji kup i Real Madrid koji je 9x osvajao CL , 30 i kusur puta LFP , i jos nekih 50 trofeja u razlicitim natjecanjima .
C.Ronaldo vs Pjanic , tko je bolji ?