Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

BIHfan
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la BIHfan » 24 dec 2009, 15:15

MElloo je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:ma kakav Lyon , pa njih ce Lille dernuti , kao i bordeaux , marseille , ...
Lille po meni ima najvece sanse za prvenstvo uz bordeaux , a vi kazete prolazite Real Madrid ?
Taj Real Madrid kojeg ste vi tradicionalo izbacivali par puta je sada 15x jaci nego tada , a vi ste slabiji 2-3x nego tada. Realno gledajuci mozete osvojiti 0 trofeja ove sezone -.-'

i da btw. mijenjajte ovu kugu od trenera , ima najbolje igrace u francuskoj ligi a on nemoze da ih uklopi u jedan tim.
bas kao onaj Ferrara u Juventusu ,...

Dosta se toga moze promjeniti do pocetka druge polusezone.....ja vjerujem da sanse za trofeje imamo.
mozda za Ligue ali za LP nema sanse :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A vi necete imati trofej ni u jednom takmicenju....Barca je zasad zavas misterija. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 dec 2009, 18:01

BIHfan je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:ma kakav Lyon , pa njih ce Lille dernuti , kao i bordeaux , marseille , ...
Lille po meni ima najvece sanse za prvenstvo uz bordeaux , a vi kazete prolazite Real Madrid ?
Taj Real Madrid kojeg ste vi tradicionalo izbacivali par puta je sada 15x jaci nego tada , a vi ste slabiji 2-3x nego tada. Realno gledajuci mozete osvojiti 0 trofeja ove sezone -.-'

i da btw. mijenjajte ovu kugu od trenera , ima najbolje igrace u francuskoj ligi a on nemoze da ih uklopi u jedan tim.

Dosta se toga moze promjeniti do pocetka druge polusezone.....ja vjerujem da sanse za trofeje imamo.
I Real Madrid moze dosta toga promjeniti do pocetka druge polusezone....ja navijam za Barcu al vjerujem ukoliko se Real Madrid dobro uigra da i Barca i Real imaju podjednake sanse za trofej , ...
Na tebi je da shvatis da su u Realu ponajbolji igraci na svijetu samo je pitanje vremena kada ce proigrati , a na Barci je da igra svoju igru s kojom sigurno moze pobjediti Madrizane .

Razumijes li sada razliku izmedju Lyona i Real Madrida ?

Kvalitete su ogromne , zato nemoj ni lud usporedjivati ta dva kluba , Lyona koji je osvojio 8x francusku ligu i koji kup i Real Madrid koji je 9x osvajao CL , 30 i kusur puta LFP , i jos nekih 50 trofeja u razlicitim natjecanjima .
C.Ronaldo vs Pjanic , tko je bolji ?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 dec 2009, 22:20

Furymaker je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

I Real Madrid moze dosta toga promjeniti do pocetka druge polusezone....ja navijam za Barcu al vjerujem ukoliko se Real Madrid dobro uigra da i Barca i Real imaju podjednake sanse za trofej , ...
Na tebi je da shvatis da su u Realu ponajbolji igraci na svijetu samo je pitanje vremena kada ce proigrati , a na Barci je da igra svoju igru s kojom sigurno moze pobjediti Madrizane .

Razumijes li sada razliku izmedju Lyona i Real Madrida ?

Kvalitete su ogromne , zato nemoj ni lud usporedjivati ta dva kluba , Lyona koji je osvojio 8x francusku ligu i koji kup i Real Madrid koji je 9x osvajao CL , 30 i kusur puta LFP , i jos nekih 50 trofeja u razlicitim natjecanjima .
C.Ronaldo vs Pjanic , tko je bolji ?
CL nisu osvojili od 2000 godine :cry: ...a zadnjih godina su redovno ispadala u osmini finala...sad su bacili kesu da valja doveli sve zvjezde u ekipu i to je ok....
Moje misljenje je da se oni tesko mogu uigrat kao Barcelona...jer nemaju nafuranih igraca tipa Ronaldo,Alonso,Marcelo itd...
Ti mene kao navijaca OL nemozes ubjedit da ne navijam i da nemam nadu da prodjemo dalje kao sto i ja tebe u vezi Barce.
Ko je bolji izmedju Pjanica i Ronalda?
Ronaldo je vec izrastao u igraca dok Pjanic jos ima 19 godina i nije jos do kraja izrastao...a kad pogledam gdje je Ronaldo igrao sa 19 godina i dali je ovako razvaljivao u Ligi Prvaka kao Pjanic sa 19 dolazim do zakljucka da ce Pjanic biti mnogo bolji igrac od Ronalda,sad ce mnogi reci da pretjerujem...al malac ima sve uslove za takvo nesto,ustvari ima sve samo mu jedan fali a to je snaga...on kad bi imao snagu tj da je krupniji bio bi masina na terenu to garantujem.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 dec 2009, 22:58

Jel se ti zajebajes ili sta ?
Tko je osvojio CL 2001-2002 ?
neg pusti to , vjeruj ti meni to su govorili i za prve galaktikose , svi govore bili losi , oni su osvojili 2x primeru i jednom CL i europski supercup , ...
Pjanic jeste dobar al tesko , tj. nemoguce je da postane bolji igrac od C.Ronalda , koliko je bilo tako igraca poput njega najvljivala se velika karijera na kraju nista , ja se iskreno nadam da ce postati jedan od najboljih igraca al sanse za to su iste kao i da ce te udarati munja :$

a ja te ne pokusavam navesti da se okrenes protiv Lyona nego da se vratis u realnost i shvatis razliku izmedju ta dva kluba , ...

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 24 dec 2009, 23:18

BIHfan je napisao/la:CL nisu osvojili od 2000 godine :cry: ...a zadnjih godina su redovno ispadala u osmini finala...sad su bacili kesu da valja doveli sve zvjezde u ekipu i to je ok....
Moje misljenje je da se oni tesko mogu uigrat kao Barcelona...jer nemaju nafuranih igraca tipa Ronaldo,Alonso,Marcelo itd...
Ti mene kao navijaca OL nemozes ubjedit da ne navijam i da nemam nadu da prodjemo dalje kao sto i ja tebe u vezi Barce.
Ronaldo je vec izrastao u igraca dok Pjanic jos ima 19 godina i nije jos do kraja izrastao...a kad pogledam gdje je Ronaldo igrao sa 19 godina i dali je ovako razvaljivao u Ligi Prvaka kao Pjanic sa 19 dolazim do zakljucka da ce Pjanic biti mnogo bolji igrac od Ronalda,sad ce mnogi reci da pretjerujem...al malac ima sve uslove za takvo nesto,ustvari ima sve samo mu jedan fali a to je snaga...on kad bi imao snagu tj da je krupniji bio bi masina na terenu to garantujem.
Real je trofej Lige Prvaka zadnji put podignuo 2002. godine. Dali su dosta novca na zvijezde, ali ce im se to isplatiti. Mozda se ne mogu uigrati kao Barca, ali ko zna. Sto je toliko Alonso nafuran? A Ronalda bi Barca voljela imati u timu vise nego ijednog drugog igraca koji zasad ne igra u njihovoj ekipi, a to bi volio i Lyon i Chelsea i svi ostali klubovi na planeti.

Porediti jednog Miralema Pjanica sa Cristianom Ronaldom je i vise nego smjesno. Igraca kao sto je Pjanic ima na pretek, a ovi kao sto su Ronaldo i Messi, par njih se pojavi u pet godina...Ne razvaljuje bogami ni Pjanic u Ligi Prvaka.. ono malo dobrih utakmica sto je pruzio su bile protiv slabasnog Liverpoola koji je upao u krizu, a da je to onaj Liverpool od prije dvije godine, ne bi Pjanica bilo ni na vidiku... Lako se je istaknuti u Lyonu, al haj se istakni u Manchesteru :roll:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 dec 2009, 23:24

Pipita je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:CL nisu osvojili od 2000 godine :cry: ...a zadnjih godina su redovno ispadala u osmini finala...sad su bacili kesu da valja doveli sve zvjezde u ekipu i to je ok....
Real je trofej Lige Prvaka zadnji put podignuo 2002. godine. Dali su dosta novca na zvijezde, ali ce im se to isplatiti. Mozda se ne mogu uigrati kao Barca, ali ko zna. Sto je toliko Alonso nafuran? A Ronalda bi Barca voljela imati u timu vise nego ijednog drugog igraca koji zasad ne igra u njihovoj ekipi, a to bi volio i Lyon i Chelsea i svi ostali klubovi na planeti.

Porediti jednog Miralema Pjanica sa Cristianom Ronaldom je i vise nego smjesno. Igraca kao sto je Pjanic ima na pretek, a ovi kao sto su Ronaldo i Messi, par njih se pojavi u pet godina...Ne razvaljuje bogami ni Pjanic u Ligi Prvaka.. ono malo dobrih utakmica sto je pruzio su bile protiv slabasnog Liverpoola koji je upao u krizu, a da je to onaj Liverpool od prije dvije godine, ne bi Pjanica bilo ni na vidiku... Lako se je istaknuti u Lyonu, al haj se istakni u Manchesteru :roll:
tako je , podupri me da dokazemo ovom "fanu" da nije u pravu sto se tice Lyona i Real Madrida :)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 dec 2009, 23:35

Vi ste svu pamet svijeta pokupili...cestitam pogotovo Pipita :mrgreen:
Nema veze nek Realovci sad odmah upisu da su prosli u Ligi Prvaka ovu protiv Lyona ja vam odmah cestitam i cestitat cu poslje utakmice...et zadovoljni?
FK DELFIN NEUM

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 24 dec 2009, 23:42

BIHfan je napisao/la:Vi ste svu pamet svijeta pokupili...cestitam pogotovo Pipita :mrgreen:
Nema veze nek Realovci sad odmah upisu da su prosli u Ligi Prvaka ovu protiv Lyona ja vam odmah cestitam i cestitat cu poslje utakmice...et zadovoljni?
Necemo se vise raspravljati oko toga. Ja sam vec rekao da mi nije drago sto smo dobili Lyon, i da su najgori moguci protivnik poslije Bayerna, ali sam siguran da cemo, ako Ronaldo bude potpuno zdrav, proci u cetvrtfinale. Neka smo primili 5-6 komada u zadnje dvije utakmice na Gerlandu, ali ponavljam da tad Real nije imao kvalitet, a bogami ni Lyon nije ono sto je nekad bio, sto pokazuju rezultati u Ligue 1.

Ja opet ponavljam da ste imali srece sto se je Liverpoolu desilo to sto se je desilo bas u ovim trenucima
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 24 dec 2009, 23:51

Ja već 7 godina zaredom slušam ovo busanje u prsa Madridista i već 7 godina zaredom ispadaju u osmini finala. I onda dođu na temu Lyona da se khurče, a taj Lyon ih redovno mlati kad se god sastanu, nekad čak sa perveznom gol razlikom. Real je umjetno stvorena ekipa bez duše, bez prepoznatljive igre, sa gomilom zvjezdica na terenu koje ne znaju šta bi od muke i koje su toliko kompaktne da su čak uspjele izvojevati podnošljiv poraz od Alcorcona 1-4. S druge strane Lyon je projekt koji se stvara godinama, mlada, kompaktna momčad, koja se trenutno nalazi u blagoj krizi, ali ništa opasno.
U takvom odnosu snaga Real nema teoretske šanse da prođe. Uostalom Real ove godine kako u Španiji, tako i u Evropi još nije pobijedio ekipu svog ranga. Čim dođu malo snažnije ekipe poput Barce, Juvea, Milana, Seville, Alcorcona izgube se na terenu.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 dec 2009, 23:53

Offside je napisao/la:Ja već 7 godina zaredom slušam ovo busanje u prsa Madridista i već 7 godina zaredom ispadaju u osmini finala. I onda dođu na temu Lyona da se khurče, a taj Lyon ih redovno mlati kad se god sastanu, nekad čak sa perveznom gol razlikom. Real je umjetno stvorena ekipa bez duše, bez prepoznatljive igre, sa gomilom zvjezdica na terenu koje ne znaju šta bi od muke i koje su toliko kompaktne da su čak uspjele izvojevati podnošljiv poraz od Alcorcona 1-4. S druge strane Lyon je projekt koji se stvara godinama, mlada, kompaktna momčad, koja se trenutno nalazi u blagoj krizi, ali ništa opasno.
U takvom odnosu snaga Real nema teoretske šanse da prođe. Uostalom Real ove godine kako u Španiji, tako i u Evropi još nije pobijedio ekipu svog ranga. Čim dođu malo snažnije ekipe poput Barce, Juvea, Milana, Seville, Alcorcona izgube se na terenu.

da ti nije to malo puno ?

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 dec 2009, 23:55

Istina je sve sto kazes , al je se Real Madrid dosta promjenio , poboljsao , dok je Lyon otisao na gore , al hajd ispada da navijam za Real Madrid , fuj fuj :$
Al malo realnosti nece skoditi , tradicija i povijest su tu da se ruse i mijenja , tako da bit ce zanimljivo gledati taj okrsaj:P

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 dec 2009, 00:03

Offside je napisao/la:Ja već 7 godina zaredom slušam ovo busanje u prsa Madridista i već 7 godina zaredom ispadaju u osmini finala. I onda dođu na temu Lyona da se khurče, a taj Lyon ih redovno mlati kad se god sastanu, nekad čak sa perveznom gol razlikom. Real je umjetno stvorena ekipa bez duše, bez prepoznatljive igre, sa gomilom zvjezdica na terenu koje ne znaju šta bi od muke i koje su toliko kompaktne da su čak uspjele izvojevati podnošljiv poraz od Alcorcona 1-4. S druge strane Lyon je projekt koji se stvara godinama, mlada, kompaktna momčad, koja se trenutno nalazi u blagoj krizi, ali ništa opasno.

Potpis napokon neko ko me razumije. ;)
FK DELFIN NEUM

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 25 dec 2009, 00:05

@ Offside - za koga ti ono navijas?

Sad sam napisao kilometarski post, ali bice da provociram pa sam odustao od njega... Samo cu ti reci ... RONALDO RONALDO RONALDO :roll:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 dec 2009, 00:07

Furymaker je napisao/la:Istina je sve sto kazes , al je se Real Madrid dosta promjenio , poboljsao , dok je Lyon otisao na gore , al hajd ispada da navijam za Real Madrid , fuj fuj :$
Al malo realnosti nece skoditi , tradicija i povijest su tu da se ruse i mijenja , tako da bit ce zanimljivo gledati taj okrsaj:P
ja cu navijat za Real u ovom duelu, jer zivim za onaj dan kada ce se barca i real sastati u finalu. jos na bernabeu. 8-)

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 25 dec 2009, 00:21

Pipita je napisao/la:@ Offside - za koga ti ono navijas?

Sad sam napisao kilometarski post, ali bice da provociram pa sam odustao od njega... Samo cu ti reci ... RONALDO RONALDO RONALDO :roll:
Ja navijam za Slavonac iz Perkovaca. PJANIĆ, PJANIĆ, PJANIĆ :roll:

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 25 dec 2009, 00:27

Wolverine je napisao/la:

Nije! Evo ti crno na bijelo: 2005 (Juve), 2006 (Arsenal), 2007 (Bayern), 2008 (Roma), 2009 (Liverpool), 2010 (Lyon), 2011 (Slavonac iz Perkovaca)...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 dec 2009, 00:30

Offside je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:

Nije! Evo ti crno na bijelo: 2005 (Juve), 2006 (Arsenal), 2007 (Bayern), 2008 (Roma), 2009 (Liverpool), 2010 (Lyon), 2011 (Slavonac iz Perkovaca)...
hahaha. onda je do mene ;)

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 02 jan 2010, 13:08

Do posljednjih sati 2009. godine trajali su dramatični pregovori Zdravka Mamića s vodstvom Lyona. Zaključak: Dejan Lovren još je Dinamov igrač.

– Ta ponuda za nas nije dovoljno visoka, nije u sferi nemorala i na nju nismo pristali – kazao je Mamić, koji je u Dubaiju čekao Novu godinu sa svojim direktorom Vrbanovićem i Božom Šikićem. Nije želio otkriti visinu ponude, ali se nagađa da je posrijedi osam milijuna eura.

Je li u novogodišnjoj noći nešto posebno poželio?

– Za stolom do našega sjedio je Zinedine Zidane. Poželio sam da se ta njegova uspješnost malo "prelije" i na Dinamo – zaključio je dobro raspoloženi Zdravko Mamić.

Dejan Lovren bio je na odmoru na Maldivima, gdje je stekao i jednoga prijatelja. Njegov domaćin Solah Mohamed ispratio je Dejana i Anitu u Zagreb sa suvenirima, zaželjevši im da ponovo dođu na rajske otoke.

– Mohamed je navijač Arsenala, a sada i hrvatske reprezentacije jer sam mu na odlasku poklonio kockasti dres. Bio je jako ljubazan, susretljiv, a ganuo nas je poklonima. To su drage uspomene. Tko zna, možda ćemo se još jednom susresti – kaže Dejan Lovren.
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 jan 2010, 12:29

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Do posljednjih sati 2009. godine trajali su dramatični pregovori Zdravka Mamića s vodstvom Lyona. Zaključak: Dejan Lovren još je Dinamov igrač.

– Ta ponuda za nas nije dovoljno visoka, nije u sferi nemorala i na nju nismo pristali – kazao je Mamić, koji je u Dubaiju čekao Novu godinu sa svojim direktorom Vrbanovićem i Božom Šikićem. Nije želio otkriti visinu ponude, ali se nagađa da je posrijedi osam milijuna eura.

Je li u novogodišnjoj noći nešto posebno poželio?

– Za stolom do našega sjedio je Zinedine Zidane. Poželio sam da se ta njegova uspješnost malo "prelije" i na Dinamo – zaključio je dobro raspoloženi Zdravko Mamić.

Dejan Lovren bio je na odmoru na Maldivima, gdje je stekao i jednoga prijatelja. Njegov domaćin Solah Mohamed ispratio je Dejana i Anitu u Zagreb sa suvenirima, zaželjevši im da ponovo dođu na rajske otoke.

– Mohamed je navijač Arsenala, a sada i hrvatske reprezentacije jer sam mu na odlasku poklonio kockasti dres. Bio je jako ljubazan, susretljiv, a ganuo nas je poklonima. To su drage uspomene. Tko zna, možda ćemo se još jednom susresti – kaže Dejan Lovren.

Previse traze,momku 20 godina igra u prosjek prosjeka timu i traze 8 miliona. :shock:
Ja ga nebi ni kupovao samo radi Mamica,gadi mi se taj covjek. :x
FK DELFIN NEUM

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 10 jan 2010, 22:01

24h net objavio da Lovren prelazi pregovara se koja cifra 8,5 mil.

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.