BernardBarnjak je napisao/la:Legenda!
najkompletniji centar kojeg sam gledao
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
BernardBarnjak je napisao/la:Legenda!
slazem se s vama...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Legenda!
najkompletniji centar kojeg sam gledao
Jeste... tada je dres Spursa nosio i Dennis Rodman. I na ''molbu'' kolege Robinsona da mu pomaže i udvaja Hakeema, Rodman mu je u svom stilu odgovorio, kao cuvaj ga sam, ti si MVPKobe Bryant je napisao/la:To jest bez sumnje , konkurencija su mu bili Patrick J. - Shak O. - David R. i svu trojcu je pomeo u najbitnijim utakmicama , najvise je izdominirao Davida Robinsona koji je te godine cak bio i MVP
Ma nece valjda, mada je sinoc Orlando zijanio, tako da ce traziti iskupljenje kod kuce, ali vidjet cemo.pintol_TM87 je napisao/la:Večeras bi nas Howard mogao natrpat jer je on ipak klasa za ove nase centre
http://www.nba.com/games/20111226/HOUORL/gameinfo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nazalost bio sam u pravu za Howarda da će nas ubijat..ali sve u svemu ja zadovoljan..nosimo se dobro...Zeljovac_1921 je napisao/la:Kraj prve cetvrtine gubimo 4 razlike. 27-23. Nismo losi, dobro stojimo na parketu. Kod nas najbolji king Scola, i Samuel nije los. Kod njih Howard nam za sad daje najvise problema (sto je i ocekivano).
Ma dobro, zijanili smo 9 razlike. Najveci razlog poraza je sto nismo iskoristili promasaje Orlanda, posebno u zadnjoj cetvrtini. Ali nea veze, izgubili smo od ekipe koja ce vjerovatno biti medju 5 najboljih na istoku.pintol_TM87 je napisao/la:Nazalost bio sam u pravu za Howarda da će nas ubijat..ali sve u svemu ja zadovoljan..nosimo se dobro...Zeljovac_1921 je napisao/la:Kraj prve cetvrtine gubimo 4 razlike. 27-23. Nismo losi, dobro stojimo na parketu. Kod nas najbolji king Scola, i Samuel nije los. Kod njih Howard nam za sad daje najvise problema (sto je i ocekivano).
Dobro ste odigrali,mada sam ja ocekivao i vasu pobjedu,ali eto,nedade sepintol_TM87 je napisao/la:turčin nam presudi..steta dobro smo se drzali...
Ma Rocketsima treba zvijezda, ovako mozemo samo ganjati PO i to nam je plafon.NEZALAGANJE je napisao/la: Dobro ste odigrali,mada sam ja ocekivao i vasu pobjedu,ali eto,nedade se
Dobro smo otvorili tekmu, 10-4.pintol_TM87 je napisao/la:Ajmo momci uzet ovo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.