FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Bez promjene na beku, samo Coman pocinje.
Bayern XI against Paris:
Neuer (c) -
Kimmich, Boateng, Alaba, Davies -
Goretzka, Thiago -
Gnabry, Müller, Coman -
Lewandowski.
Bayern XI against Paris:
Neuer (c) -
Kimmich, Boateng, Alaba, Davies -
Goretzka, Thiago -
Gnabry, Müller, Coman -
Lewandowski.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
Može li Lucas da postigne gol vredan 80 miliona evra u 116-oj minuti, kad Boatengara bude na reanimaciji?
Protiv Barse je asistirao Kutinju.
•
Pozdrav braco.Dosao je i taj trenutak da ponovo ispisemo historiju sve je na nama samo smireno i ozbiljno i pametno pristupiti mecu i rezultat nece izostati.imamo snagu znanje iskustvo .
Idemo braco po drugu tripletu pisanje historije i izjednacenje sa prcelonom po tom pitanju.
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Idemo braco po drugu tripletu pisanje historije i izjednacenje sa prcelonom po tom pitanju.
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Pravda za Tyson Furya
Ne vjerujem.farinelli123 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 19:52Može li Lucas da postigne gol vredan 80 miliona evra u 116-oj minuti, kad Boatengara bude na reanimaciji?
-
- Kontakt:
Uzimamo ovo ne tresite se, kompletnija i bolja ekipa smo
Imam osjećaj da ce ovo 0:0 biti i na penale da ce zavrsiti...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Budu li penali krepat ću prije 30te.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Imam osjecaj da ce Müller biti igrac odluke
Draži mi je poraz nasuprot trauma i neizvjesnosti.
Večeras će Lewa odigrati utakmicu života.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Flick malo prije u intervjuu skroz cool, smiren i uvjeren 100 % u ekipu. Čovjeku se sekunde nervoza nije mogla primijetiti. A najavio je opet jak presing i da što više spriječi PSG da razvije svoju igru.
Coman je dobio prednost jer se radi o njegovom bivšem klubu, tako da bi to moglo u njemu probuditi i par dodatnih procenata u igri. A Flick je dodao da po pruženom na treninzima i generalno njihovom raspoloženju da je mogao mirno postaviti Coutinha ili ponovo Perišića na tu poziciju.
Naravno ono što nije spomenuo, a što se ovako u analizama spominje, pretpostavka je da Coman starta jer Flick odmah želi imati igrača s dosta tempa, a isto tako mijenjanjem strana između Comana i Gnabryja bi se mogao unijeti dodatni nemir i dodatne poteškoće za odbranu PSG-a.
Coman je dobio prednost jer se radi o njegovom bivšem klubu, tako da bi to moglo u njemu probuditi i par dodatnih procenata u igri. A Flick je dodao da po pruženom na treninzima i generalno njihovom raspoloženju da je mogao mirno postaviti Coutinha ili ponovo Perišića na tu poziciju.
Naravno ono što nije spomenuo, a što se ovako u analizama spominje, pretpostavka je da Coman starta jer Flick odmah želi imati igrača s dosta tempa, a isto tako mijenjanjem strana između Comana i Gnabryja bi se mogao unijeti dodatni nemir i dodatne poteškoće za odbranu PSG-a.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ocekujem da rasformiramo ovu umjetnu, placenicku tvorevinu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
IGRAAAAATIII
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Neymaru noge lomiti u prvih deset minuta, recept za uspjeh. 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ja nervoze mati mila. Hajmo sinovi!! 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Tresem se koliko će ovo biti teška utakmica.
Bernat izgleda pravo nabrijano, kao da nešto želi poručiti Bayernu
Puno lakše prolazimo po PSGovoj desnoj strani.

Zadnja izmjena: orionFCB, dana/u 23 avg 2020, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
- farinelli123
- Kontakt:
Nojer ima neke kilave dijagonalne lopte. To mora bolje. Davies blago neurozan.
•
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.