Ovo je teško takmičenje, težak je protivnik i ova pobjeda je kao ona od 7, 8 razlike. Mnogi osvajači LP ovo nisu znali uzeti. Od ovih zadnjih ekipa koje smo pobjeđivali Sevilja mi se čini, ovo što sam pregledao u prvom poluvremenu, nabolje postavila na našu igru.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:48Kolega @Goretzka nam je iz nekog razloga previše nervozan. Što li pitam se? Nešto ne vidim da sam uvrijedio ikoga u gornjem postu.
Da nije možda večerašnja blijeda partija Bayerna uzrok tome?![]()
Bez sikirancije, liga i DBF pokal su opet vaši.
![]()
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Al' stvarno je bruka što je otkazan Ballon d'Or, kakva nepravda prema Lewi.
Sneijder i Ribery su male mace naspram ovog
Sneijder i Ribery su male mace naspram ovog
Nama liga i pokal vama opet rackuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:48Kolega @Goretzka nam je iz nekog razloga previše nervozan. Što li pitam se? Nešto ne vidim da sam uvrijedio ikoga u gornjem postu.
Da nije možda večerašnja blijeda partija Bayerna uzrok tome?![]()
Bez sikirancije, liga i DBF pokal su opet vaši.
![]()
Zašto nam je @RafaNadal uzbuđen, neke kurce spominje

- ASD
- Kontakt:
Naravno. Možda čak i u rangu, samo je malo udaljen s obzirom na poziciju.

Po meni lično najbolji golman svih vremena i najbolji igrač Bayerna svih vremena.
Ne znam sad drug jel trollaš, ali stvarno Neuer je jedini od golmana uspio se konstantno približavati izborima za najbolje igrače i na turnirima i generalno po nastupima u sezonama. A fazon je da ima nezavidan položaj jer je golman manje popularna pozicija i od štoperske i bekovske. Od dolaska u Bayern samo je poslije povrede bio kratko van forme i opet je ubrzo došao na najviši nivo.
Ako je netko popularizirao poziciju golmana to mora biti Neuer.
- ASD
- Kontakt:
Mrtav ozbiljan. Kompletan golman u svakom smislu. Da se ja lično pitam, on bi prošle sezone bio najbolji igrač Svijeta. Svoj posao je perfektno odradio. Šteta za njega što je ta pozicija manje popularna od ostalih.coelho41 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:59Ne znam sad drug jel trollaš, ali stvarno Neuer je jedini od golmana uspio se konstantno približavati izborima za najbolje igrače i na turnirima i generalno po nastupima u sezonama. A fazon je da ima nezavidan položaj jer je golman manje popularna pozicija i od štoperske i bekovske. Od dolaska u Bayern samo je poslije povrede bio kratko van forme i opet je ubrzo došao na najviši nivo.
Mi, cijenjeni forumaši sa SS.ba cemo Lewi (aka trpacu Mainza, Augsburga, Barce i slicne buranije) ovdje dodijeliti zlatni balon
to je svakako jaca nagrada od one francuske parade.
Ljudina je to zaslužio i svako ko ne misli tako je neznalica i neprijatelj fudbala

Ljudina je to zaslužio i svako ko ne misli tako je neznalica i neprijatelj fudbala

Miler je legenda. Najbolji igrač Bayerna posljednjih 10 godina.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Golmane nikad ne bih svrstao zajedno u kategoriju sa igračima u polju kad bih ocjenjivao ko je najbolji igrač u sezoni, ili ikad, prvo zbog njihove uloge i zadaće na terenu, pa onda i karaktera igre. Statistički se može izmjeriti koliko koji golman može donijeti bodova ali nikad nećemo znati kakve sve performanse mora taj golman napraviti da bi se to dobilo. Golmani ako je odbrana dobra ili igra tima dobra u većini slučajeva mogu da ostanu i ostanu neocijenjeni pa tako i sa te strane nemaju svi iste kriterije pri ocjeni. Za mene može biti prvi, drugi, treći golman u listi najboljih golmana a nikako u listi svih igrača.
- Nail for Real
- Kontakt:
Evo razmislili smo i dosli do zakljucka da Manuel Neuer ipak nije treci najbolji igrac svijeta.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kahn je na primjer 2002. godine osvojio drugo mjesto u Fifinom izboru za najboljeg igrača godine. Tada je Brazilac Ronaldo bio prvi, a Zidane treći.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- legenda reala
- Kontakt:
Igralo se te godine SP i ono je bilo tad presudno za najboljeg igrača, sad se više gledaaju klupski uspjesi, iako mislim da je Ballack tad trebao prije Khana, jes izgubio sve al je on bio glavni igrač i Leverkusena i te Njemačke mislim da ih je direktno i svojim golovima i uveo u finale na SP četvrtfinale, polufinale i onda zbog kartona propustio finale
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Brao Nailaga,Nail for Real je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:53Evo razmislili smo i dosli do zakljucka da Manuel Neuer ipak nije treci najbolji igrac svijeta.
Messi
Ronaldo
Xavi/Iniesta
Jedini, po meni, koji se mogao njima dvojici približiti tj. biti treci, a da je igrac ofanzive, je Robben, da nije imao povreda. Sad ko je taj treci ne bih znao reci, niko nije ovoliko bio konstantan kao ova dva. Nejmar je mogao ali se pokakio na to, prvo svojim odnosom pa onda i povredama.
- Nail for Real
- Kontakt:
Iniesta moze, Xavi ipak ne.Rajaz je napisao/la: ↑26 sep 2020, 12:28Brao Nailaga,Nail for Real je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:53Evo razmislili smo i dosli do zakljucka da Manuel Neuer ipak nije treci najbolji igrac svijeta.
Messi
Ronaldo
Xavi/Iniesta
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
E čuj Xavi... 
Buskec je bolji fudbaler od njega.

Buskec je bolji fudbaler od njega.
Remember, remember the 5th of November.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ceballos također.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.