Jbg u doboju se ispromasivali i manje dva boda imamo dese se takve tekme i gotovo, ko da imamo 1/9
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ljudi jel iko isao do kluba da uzme kartu od jucerasnje tekme? Jel zna neko kako je to regulisano?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Pa Tito te je.bo cuj kredibilitet, kako da ga dobije tjeras ga poslije utakmice. Ti covjece si sam sebi kontradiktoran. Sam sa sobom se posvdjas, ne trebamo ti mi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
6 godina se prica ne moze preko noci ,i uvijek jovo na novo godine prolaze mi ni u pisljivoj ligi nismo se odvojili u vecini segmenata od konkurencije a ovde puna usta nekih para ,boli me **** i za Musemica i za Marinovica i ostale prolazne pojave ,nakon toliko godina hocu da gledam vise to Sarajevo u evro grupama ,ne zanimaju me dugovi ,pare i plate u klubu Partizan cijeli zivot do guse u dugovima pa opet evropa svake godine je tu ,svake godine strasni igraci se dovode ,a imamo i novije slucaje kao Osijek ili jos noviji filijala **** Dinama zagreba ce nas presisati u svim segmentima ,neki dan su prodali mladog golmana Atletiko madridu za 4 miliona eura uz bonuse dobice oko 6 miliona sto je za nas samo pusti san ...fks74 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 19:40Daj popustite više sa tim smjenama, nećeš mijenjati trenere svakih 6 mjeseci. Pustite naka ljudi rade, ne može sve preko noći. Sigurno će se to popraviti.Napapijri je napisao/la: ↑13 avg 2020, 19:34Vjerovatno su postovi otisli u arhivu, ali ponovit cu. Jasno je da nama treba neko novi. Ne Husref, ne Vinko, neko ko se do sada nije dovodio u vezu s nama.feniksptica je napisao/la: ↑13 avg 2020, 19:31A sta ako budu trcali napadali ispadnu ti kao neces tjerat Vinka i dozivat idola ti. Ma hajde molim te, sad samo u tu pricu pokusavac uvuc Eldina da opravdas Husrefa i to sto je njemu uradio. Vjerovatno je vdio situaciju gdje moze se pokrenut ta prica pa vam dao upute. 120k odjednom na ruke moze mnogo toga uradit kod Bosanaca i Hercegovaca.
I za 3-5 godina ce ista prica biti ne moze preko noci ,a sto se tice igara u prva tri kola ovo se meni cini da je bezobzluk opet samoproglasenih zvijezda i povratak igara preko kurca sa prevelikim primanjima ,virsla boysi su pored svih problema u to doba ginuli na terenu ,a ne kao ovi strajkaci ,Ahmetovicu koji se kao lav bori nakon zavrsetka karijere obavezno ponuditi mjesto u klubu da bira sta ce biti ...
Sto se tice Vinka ne treba nista preko noci mjenjati sacekati bar do zime ,Custovic je po meni bila bolja opcija ali gotovo je sad...
- Kockoglavi
- Kontakt:
Najbolje se vratiti u doba virsli, neka dugova, sranja bilo je sve extra. Osvajamo duple, oodbranimo titulu i opet nakon tri kola crnjaci.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Smirite se, dobit cete secer 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Hoce ovi sto vec tjeraju

-
- Kontakt:
Pa kako će covjek ima kredibilitet, tjerate ga nakon 4 kola... kontradiktorni ste.
Hipotetički gledano, ima ga i Vinko jer je u 3-4 tekme osvojio titulu, i sta cemo onda ?
Hipotetički gledano, ima ga i Vinko jer je u 3-4 tekme osvojio titulu, i sta cemo onda ?
Pokazes clansku
Isprintaju ti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hordasDoboj
- Kontakt:
Dobit cu ja od citanja ovog iz krajnosti u krajnost

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
@Napapirji gotivim vecinu tvojih postova kojih napises gdje se vidi da normalno razmisljas, ali ne moze nikako biti vrijeme za tjeranje bilo koga u 3. kolu. Nece biti kasno vjeruj u 10. ili 15. kolu, ybg takva liga.
Treba pustiti covjeka da vidimo sta je naumio, ili da ispravi sto je do sad pogrijesio. Ja sam prvi podrzavao Husrefa do onog drugog derbija i okrenuo se tad ovim mojim i govorim nadam se da ce dat ostavku nakon ovog.
Slazem se da bi ispadanje od Velšana bila velika bruka i sramota za nas klub, i da bi mozda pokrenulo neku lavinu, ali zasad nam to nije potrebno.
SVI KO JEDAN
Treba pustiti covjeka da vidimo sta je naumio, ili da ispravi sto je do sad pogrijesio. Ja sam prvi podrzavao Husrefa do onog drugog derbija i okrenuo se tad ovim mojim i govorim nadam se da ce dat ostavku nakon ovog.
Slazem se da bi ispadanje od Velšana bila velika bruka i sramota za nas klub, i da bi mozda pokrenulo neku lavinu, ali zasad nam to nije potrebno.
SVI KO JEDAN
-
- Kontakt:
De ljudi fino se igrajte, nismo divljaci jbga. Pa da se spominju najbliži, jedni drugima.
Vidi ovo druze. Jest lose, da se ne lazemo, ali, ipak, ja to gledam sa pozitivnije strane. Hocu reci vrati se par godina unazad, pogotovo sezona 15/16 , kada smo branili titulu. 18-3-9, da smo barem 4-5 izgubljenih meceva nerjesili u puno povoljnijoj situaciji bi bili nego tad kada nismo ni Evropu ugrabili. Mi smo znali gubiti tekme bas iz toga razlog sto smo se predstavljali kao Divovi, na kraju od silne te zelje il cega vec vrlo cesto popusimo i onaj bod. To me uvijek nerviralo kod nas. Opet cu reci da ne kazem da je ok igrati protiv neke tamo "šklj" ekipe nerjeseno, ali bolje i to na kraju neg da smo izgubili. Ev na kraju nam se vratili gdje smo zasluzili poraz protiv TC.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Laze ljudi.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 avg 2020, 20:24@Napapirji gotivim vecinu tvojih postova kojih napises gdje se vidi da normalno razmisljas, ali ne moze nikako biti vrijeme za tjeranje bilo koga u 3. kolu. Nece biti kasno vjeruj u 10. ili 15. kolu, ybg takva liga.
SVI KO JEDAN

ZZ
https://www.transfermarkt.com/ognjen-oz ... ler/144304
Evo ga free, hajde dva dobrovoljca i da odemo po njega i dovedemo ga Hadziji
Evo ga free, hajde dva dobrovoljca i da odemo po njega i dovedemo ga Hadziji

Ma sredina je glavni problem (sa krilima) , ako Tino bude igrao prolazimo glat. Ako bude veza kao protiv TC bit ce patnja
Trenutno korisnika/ca: mnon46, mosarajvosa83, MSOZ101, N3R3D i 45 gostiju.